honey,honey touch me baby

Pratar med Jessica nu:D Vi ska på krogen nästa helg,kanske;D Fett kul.

Och jag får inte kolla på handbollen imorgon,bara för att jag är lite förkyld. Dumma pappa! Jag måste ju kolla ju.

Har iaf inte ont i halsen längre,skönt.

31/1

Är fortfarande sjuk,och halsen blir fan bara värre. Så på måndag blir det väl vårdcentralen så jag får pencilin (stavning?) Kul.. Eller inte.. Jag vill inte va sjuk. Tur att det inte är nu vi ska gå på Afasi och Filthy;D Haha,så jag hinner ju bli frisk tills dess!

Idag ska jag typ bara sitta här,ha tråkigt typ. Ska lägga mig i ett varmt bad lite senare. Inte för att jag tror att jag blir friskare för det,men det är ju så jävla skönt.

/E- 2 vekor och 6 dar;D

30/1

Jag är sjuk:O Och jag brukar aldrig bli sjuk,usch. Det här suger. Jag har äckligt ont i hela kroppen,och ont i halsen. Men jag har ingen feber. Men det konstiga är att jag typ hade feber frossa på lektionen igår. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö då. Mina händer va typ blåa. Jag hackade tänder,fast jag hade ytterkläder på mig. Usch,det va hemskt.

Jag skulle egentligen ha lekt med Jessica idag,men så blev det ju inte nu. Tråkigt. Nu sitter jag och väntar på mamma så jag kan börja knarka halstabletter och dricka massvis med svartvinbärs saft. Det är mums.

So long suckers

28/1

Asså,jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är helt seg i hela kroppen och vill bara krypa ner under täcket och stanna där,riktigt jävla länge.

Hade bara en lektion idag,rätt soft,men ändå jobbigt. Palla åka in för en lektion liksom Men snart är det praktik så då har jag inte onsdagar,torsdagar och fredagar:P Det ska bli skit kul att få komma ut på praktik igen:)

Ne,jag vet fan inte vad jag ska skriva så ni får nöja er med det här.

So long suckers


rubrik.....

Jag får va ledig på tisdagar:D Fatta skönt! Så nu ska jag kolla upp lite jobb så kan man jobba då. Fett bra ju! Skulle ju egentligen kollat på handboll nu,men den blev inställd. Jag kollade på Sveriges match istället och dom vann:D


Imorgon slutar jag 11.55,rätt skönt. Har bara en lektion. Visserligen är den 3½ timme men jag har ju klarat av det förut:D Och på tisdag ska jag leka med Jessica:D Hihi! Och på lördag ska jag hem till Jeanette:)

Är så glad över att jag umgås mycket med mina vänner nu,dom som jag liksom har glömt bort när jag varit tillsammans med Tomas. Känns jävligt bra att man har hittat tillbaka till dom. Vännerna är ju trots allt det bästa man kan ha,tycker jag!

Men men. Ha det bra!

27/1

Ja,Amanda. Jag tror jag får läsa på distans. Om han får veta hur jag bor och så kommer han nog förstå att det inte är så kul att komma till skolan kl 8 när man börjar 15.00. Och Claes-Göran är ju typ snäll så ja,jag tror det. Det skadar ju aldrig att fråga.

Ne,nog om det nu. Börjar som sagt 15.00 idag, sov till 11. Fett skönt. Ska snart göra lunch,sen ska mamma köra mig till skolan. Ikväll blir det handboll,Lisa ska spela:) Det är alltid kul att kolla på handboll.

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva mer:P Så ni får nöja er med det här,så skriver jag kanske sen?

/ E- 3 veckor och 3 dar

3 veckor och 4

Jag tror Jessica kan läsa mina tankar. Jag satt och tänkte på att jag tyckte att hon skulle ringa,och just då gör hon det:D Så nu har jag pratat med henne om allt. Det kändes riktigt bra faktiskt.

Jag har egentligen inte så mkt att säga. Mer än att jag börjar 14.55 imorgon och mamma kör mig till skolan,så jag kan sova länge:D Vadå typ skönt?

Nu ska jag äta god mat:D

Bye bye

26/1

Sitter i skolan,börjar om 45 minuter. Är allmänt trött och irriterad idag över skit saker egentligen.. Blir så trött på att vissa personer inte kan stötta mig i mina belsut. Är det inte meningen att riktiga vänner ska göra det? Eller är det bara jag som tycker det?

På lördag ska jag hem till Jeanette,hon ska fotografera mig:) Så det ser jag fram emot. På söndag ska jag se på handboll hela dan:D Nu ska äntligen Ösk (Örebro) komma hit och spela. Ska bli så jävla kul. Fast det blir lite jobbigt för vissa eftersom dom ska spela 3 matcher. Damlaget har också match. Och imorgon är det också match!

Ja,handboll är mitt liv. Om jag själv inte hade varit så jävla sämst i det så skulle jag också spela:P hahah

/ E- om du lämnade mig nu

25/1

Gahh,usch va irriterad jag är över Sverige,och speciellt Kim Andersson,om han inte bara hade lagt ner bollen på golvet så skulle vi ha vunnit den här matchen.

Idag va jag och kollade på kläder med mamma,jag fick ett jätte fint linne:) Så nu har jag kläder tills både den 20 och 21 februari:D Så nu slipper jag få panikångest kvällen innan som förra gången vi va ute. Jippie för mig:D Hahah.

Imorgon börjar jag kl 10,ska bli skönt att få ha sovmorgon. Sen ska jag se till att jag får läsa psykologi b på distans så jag slutar tidigt också,och vara ledig på tisdagar.

Och Sverige är världsmästare i bandy:D Grattis killar!

/ E- om jag inte fanns

24/1

Gårdagen var kul:) Tim mötte mig vid bussen,gick på stan ett tag innan Linda mötte oss. Vi gck då och mötte Stefan,sen begav vi oss till Mc Donalds. Alltid lika gott:P Hahah. Sen tog vi bussen hem till Linda,kollade på film,och skrattade. Jag och Linda va allmänt flummiga igår:P Haha,alltid lika kul att vara med henne:)

Nu blev jag precis erbjuden att åka till Fredrik i Strängnäs och gå på bk,men pank som jag är så sa jag nej. Men det va lite frestande måste jag säga. Blir handboll ikväll istället.

/ E- 3 veckor och 6 dar:D<3

23/1

Nu har jag precis slutat. Ska snart åka bussen till Eskilstuna. Fick veta att jag är godkänd i både religion och svenska,och jag var verkligen lättad. En tung börda togs bort från mina axlar och jag bara nästan skrek ut min lycka,visst godkänt är väl inget speciellt men jag trodde jag skulle få ig. Usch va glad jag blev.

ha det bra!

22/1

Hade ingen lärare på första lektionen idag heller,så det va lugnt och skönt. Vi pysslade,och sånt tycker jag är jätte kul:D jag är extremt töntig,jag vet:P Sen lästa jag ut boken jag skulle läsa i psykosocialt arbete. Det skulle va klart vecka 10,och jag är klar nu:P Haha,ska fråga om jag kan läsa en til:P Jag älskar att läsa helt enkelt.

Imorgon ska jag till Eskilstuna,ska umgås med Linda och Stefan,det blir kul:) Åker hem på lördag igen.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva,ska snart äta sen är det handboll:)
 
/ E- 4 veckor och 1 dag:D

21/1

Jag vill sova! Fy fasen va trött jag är idag,jag orkar fan ingenting. Visserligen va dan jävligt lugn,hade ingen lärare på första lektionen så det betydde att jag satt vid datan hela lektionen,arbetade faktiskt med projekt arbetet,letade fakta och så. Sen satt jag bara mest på internet.

Åt ingen lunch,för det va äcklig mat. La mig i soffan och vilade innan lektionen skulle börja. Hade lektion fram till 2,fick sluta 2 timmar tidigare! Sånt uppskattas! Mer sånt! Hängde sen med A-M och Elin och käkade på Mälaren,nu känner jag mig riktigt smäll fet. Fast jag vet själv att jag inte är det! Haha.

Imorgon är det vår längsta och jobbigaste dag. Fast första lektionen är vi lärar fria,alltså så kan man slappa och jobba med vad man vill. Jag ska skriva rent alla religions uppgifter som jag fortfarande inte har gjort(!!!!) Fy på mig..'

Nu blir det handboll

/ E- varför kan inte allt bara vara lätt?


20/1

Jag hat blivit bjuden på en födelsedags fest i Nyköping den 21 februari. Eller,Jessica blev bjuden och jag ska få följa med. Och jag har redan panik över va jag ska ha på mig:O Hahah,fyfan va jag är knäpp asså. Men det ska bli as kul:D

Och den 20 februari så blir det Afasi och Filthy på Lotus;D Det kommer äga som fan! Fyfan va jag längtar dit! Fan va kul vi kommer ha Jessica:D

I helgen ska jag till Linda:) Vi ska va med Stefan och Örjan:) Det ska bli kul:) Ingen utgång,för jag har tappat orken:P Haha,vi kollar på film istället,det är alltid mysigt.

/ E- en månad kvar:D <3


19/1

Idag fick jag det nya schemat för vårterminen,ganska bra måste jag säga. Förutom tisdagar då jag börjar 14.55 och slutar 16.20. Hur kul är det liksom? Men ska kolla imorgon om jag får läsa kursen på distans,då blir jag ledig ist. Mycket skönare.

Annars då? Hur va skolan idag.. Jo,lika seg och tråkig som vanligt. Jag somnade på sista lektionen,jag lyckas alltid med det. Jag behöver nog mycket mer sömn än va jag får nu.

När jag kom hem för ungefär 1 timme sen så började jag städa mitt rum,as tråkigt.. Men nu är det fint igen. Och nu ska jag hålla det rent och fint iaf i 2 veckor. Önska mig lycka till!

Ikväll blir det handboll på tv. Sverige mot Spanien. Heja,heja.

/ E- trött och festsugen..

vinst och skada

Åker vann över Strängnäs:D Med 25-11 typ:P Fyfan va skönt att vi körde över deras 40 åriga målvakt,nu vill hon nog gå i pension:P Haha. Tråkigt att våran målvakt A-K skadade sitt knä,så hon kan nog inte spela mer den här säsongen:S Så nu måste vi ju ha tag på en målvakt. Det är tur att Jennifer är så bra som hon är,men hon behövs ute lika mkt. Men nu har inte damerna nån match på 2 veckor,så det ska nog ordna sig.

Men nu är det sluttjatat om handboll:P Snart ska Sverige spela. Ha det bra!


18/1

Snart ska jag åka ner till handbollen:) Tyvärr kan inte Lisa vara med :/ Hon ramlade igår och gjorde illa handleden. Tråkigt,skulle vilja se henne spela,hon är så duktig.

Nu har jag kollat igenom gamla bilder från när jag va "modell" hemma hos Vanessa för snart 2 år sen. Det är helt sjukt hur mkt jag har förändrat mig sen dess,då hade jag världens fulaste hårfärg som jag och Daniel kallade rostfärgad:P Jag hade till och med längre hår då:P Haha,men jag ska spara ut mitt hår nu så det blir riktigt långt till studenten:D

Och det va inte så farligt att sitta hemma igår,fast jag verkligen ville åka till Eskilstuna. Jag satt och skrev en massa sms med Örjan,det va ganska roligt. Sen pratade jag med Marcus,och det har jag inte gjort på jätte länge,han fick mig verkligen att skratta. Det va kul! Haha.

Ne,nu ska jag nog äta lite frukost och sen göra mig iordning för handbollen.

/ E- happy face

17/1

Blev erbjuden att komma till Eskilstuna att festa med Jessica och Linda hos Örjan. Jag fick till och med åka för mamma och pappa. Men ingen kunde köra mig till tåget. Pär är i Arboga och Marcus va inte heller hemma. Jag blev lite sur,för jag ville verkligen. Men det kommer ju fler gånger. I helgen kommer vi antagligen dra ut,om alla kan,jag hoppas det.

Idag va det handboll,första förlusten för tjejerna,men dom kan ju behöva lite stryk ibland:P Inge kul att va överlägsen hela tiden:P Imorgon blir det ännu mer handboll. Mellan Åker och Strängnäs,det kan bli riktigt spännande faktiskt. Och så kommer Gunnel och Wilma också:) Vet inte om Bengt skulle med? Det visar sig väl.

Jag kommer säkert få en massa fyllesamtal inatt:P Det kan va skoj:P Haha.

/E- jag tror jag är glad.

16/1

Helg! Fan va skönt,äntligen ska jag få sova. Stanna inne hela dagen,eller ja nästan iaf. Imorgon åker jag till Manntorp på handboll med Lisas lag. Blir igen krogen i helgen. Har iaf ingen lust längre. Skolan idag va rätt lugn,vi gjorde inte så mkt,så et va ganska skönt. Slutade även 40 min tidigare,det uppskattas alltid.

Mår inte så bra just nu,allt känns så konstigt. Jag behöver komma bort från den här miljön ett tag. Åka bort. Skulle ju egentligen ha åkt hem till Örebro nästa helg,men det blir inte så. Får försöka planera att jag själv åker dit en helgnnär jag har pengar och det inte är så mkt i skolan. Skulle va kul att åka dit själv och umgås med släkten. Aja,det får bli i ett senare tillfälle.

/ E- deppig..


15/1

Idag är jag riktigt jävla trött,somnade till och med på sista lektonen. Lyckat,Emma,lyckat.. Men blev faktiskt lite piggare av det:P Så resterande tiden av lektionen kunde jag lyssna på alla redovisningar utan att gäspa! Det är stort,för att vara jag!

Nu har jag äntligen gjort klart min egna valda livsåskådning på religionen så imorgon blir det redovisning. Imorgon ska jag också skriva rent alla andra arbeten i religion. På lördag blir det nog kanske krogen,jag är verkligen sjukt jävla sugen på att festa just nu! Och med tanke på att jag har pluggat jätte bra den här veckan så borde jag få det! Visserligen så skiter jag i vad mamma och pappa säger. Och dom bryr sig ändå inte! Haha.

Hade ju planerat att kolla på handboll och så i helgen,men blir det krogen så skiter jag i det helt enkelt. Fast handbollen på söndag lockar riktigt myckte måste jag säga. Derby mellan Åker och Strängnäs. Det lär ju bli århundradets match:P Strängnäs vill väl ha revanch från förra gången då Åker vann stort,men fan.. Det kan dom glömma:P

/E- plugghäst?

14/1

Nu har jag fört över alla modellbilderna till datan,jag är riktigt nöjd med alla korten faktiskt. Förutom att min mage står ut,så jag ser tjock ut på vissa bilder. Sen är ju min näsa jätte ful och stor:O Fan vilka komplex jag har..

Skolan idag va väl ungefär som alla andra dagar. Fast första lektionen va jävligt rolig:P Min lärare är cool! Haha. Och idag redovisade jag boken jag har läst. Fan va bra det gick! Jag är super duper nöjd! och min lärare sa att det va bra! Nu hoppas vi på godkänt:P På fredag ska jag redovisa min egna valda livsåskådning på religionen,så ska sätta fart med det arbetet nu. Måste även skriva rent alla religions uppgifter som jag inte har gjort än. Ska nog börja redan nu,tror jag.

Fast först måste jag fixa maten. Vi hörs

12/1

Hej! Nu är det ett tag sen jag skrev. Helgen har iaf varit jätte bra,orkar inte skriva allt som vi har gjort,det blir bara jobbigt. Men kan säga att Modell för en dag va jätte kul:) Bilderna va jätte fina,men dyra. Men helt klart värt pengarna.

Skolan idag va tråkig,är jätte trött. Somnade typ på religionen:O Ingen märkte nåt iaf:P Har försökt plugga nu,ska hitta info om författaren till boken jag har läst,men det finns fan ingen. Blev lite små sur,och allt ska va klart på onsdag:O ÅNGEST!

Ne nu orkar inte jag skriva så mkt mer,vi hörs!

/E- glader

20.50

Känner mig jätte deppig just nu,vet inte varför. Allt är bara jobbigt så snart tänker jag lägga mig på mitt rum,och försöka få tag på Jens,han som alltid stöttar mig när jag känner mig nere. Imorgon åker jag iaf till Linda,och på söndag ska jag till Stockholm,ska på modell för en dag tillsammans med Jessica och Linda:D Tack Jessica för den "presenten" det bästa någon någonsin har gett mig:D Aja,jag vet inte vad jag ska skriva. Vi hörs

8/1

Sitter i skolan,det är ju inte kul överhuvudtaget. Är as trött då jag sov piss dåligt inatt. Min första lektion håller fortfarande på,slutar den om 30 min:O Då har jag lunch,sen har jag 3½ timmes lektion igen:O Kul att börja med den längsta dagen liksom.

Fast imorgon slutar jag vid 13.30,ganska skönt. Åker sen upp till Eskilstuna till Linda:) Ska bli skönt att slippa vara hemma:) Ne,nu ska jag sluta tjata. Vi hörs!

7/1

Hej! Igår va jag på bio:) Vi såg Yes Man,skit bra film måste jag säga! Inte för att man kollade hela tiden,men men. Kul va det iaf. Sen gick vi hem till Örjan en stund innan vi skulle lämna av Jessica vid bussen. Åkte hem till Linda och kollade på en film i typ 20 min innan vi somna.

Gick upp kl 7:O För då vaknade jag av Linda som skulle till jobbet. Gick upp och åt frukost och hamna i soffan.

Jag och Linda åkte tåget som skulle ha gått kl 18,men som va försenat i typ 15 min,jag frös fast! Men,jag kom hem iaf! I helgen ska jag till Linda igen:)

Ne,fyfan va jag babblar,nu slutar jag! Ha det bra!

5/1

Mamma väckte mig vid 11 imorse. För en gångs skull va jag faktiskt riktigt utvilad,och det händer fan inte ofta ska ni veta. Nu har jag laddat upp alla bilder från helgen på datan,och ska nog snart hoppa in i duschen,om jag orkar. Annars gör jag det ikväll.

Blir att plugga idag,jag måste fan komma igång med det nu. Jag som skulle plugga hela lovet,och har inte ens gjort ett piss typ. Bra jobbat!

Imorgon ska jag till Linda,ska på bio,som jag skrev igår. Kommer hem på onsdag. På torsdag börjar skolan och på fredag ska jag till Linda igen.

/E- har tappat rösten:P

4/1

Hej. Helgen va fanimej bästa på länge! Fy fan va kul jag har haft! Jag har träffat en massa härliga personer. Skrattat mer än nånsin. Asså,det går inte att beskriva hur jävla härligt jag har haft det!

Sitter hos Linda nu,väntar på mamma. På tisdag blir det bio. Med Jessica,Öb,Linda,Stefan och Tim. Det blir as roligt.

I helgen ska jag till Linda,degar hemma hos Öb på fredag och lördag blir det fan krogen! Ne nu orkar jag inte skriva mer.

So long suckers

2/1

Ska snart åka att möta Linda i Strängnäs,sen far vi upp till Eskilstuna,handla lite mat,lite smink till mig och julklapp till Fredrik i klassen:) Vi sa innan jul att vi skulle byta julklappar när han kommer hem från Brasilien,och nu kom jag på att han kommer hem idag:D Fan va glad jag blev!

Som sagt,jag tror ni märkte mitt utbrott igår:P Men allt ordnar sig,skulle få låna ett jätte fint linne av Jessica! och jag skiter fullständigt i om det jag ska ha ikväll inte passar på krogen! Jag trivs i det! Så.. Bra,nu vet ni det! Fyfan va taggad jag är,shit asså:P Jag ska ha så jävla kul! Och jag ska supa järnet,så jag glömmer tid och rum:P Hahahaha,nja.. Inte så mkt kanske. Men kul ska jag ha!

Vi hörs på söndag!

/ E- taggad


21.11

Jag har precis kommit på att jag har väldigt stora,men meningslösa problem. Jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha på mig i helgen. Jag har velat fram och tillbaka hela dagen:O Men nu tror jag att jag har bestämt mig iaf:P Fast,jag fick inte låna en tröja av Lisa,fast hon aldrig har använt den. Usch,skit unge! Nu är jag på dåligt humör,för jag har världens fulaste kläder!

Ne,jag ställer in allt,jag kan inte följa med. För allt förstörs av Lisa. Jag tänker fan inte ha mjukiskläder på mig:O Damp!

Upptadering: Jessica räddade mig,jag fick låna ett linne av henne. Min panik har lagt sig.. Tror jag..


1/1

Ja,då va det nytt år då:) Om ett halvår fyller jag 19 och tar studenten! Längtar! Jag ringde Fredrik på tolvslaget,och han va glad för att jag kom ihåg det:P Men full va han faktiskt inte. Vi sa gott nytt år och bestämde att vi ska ses snart. Vid 2,när jag äntligen tänkte lägga mig ner och sova då ringer Jens:P Han va full däremot:P Haha,vi sa att han ska komma hit ner nu i januari nångång:) Jag är glad:D

Idag ska jag faktiskt försöka komma igång med mitt plugg,jag måste verkligen det. Palla. Egentligen är det ju jätte kätta uppgigter,som jag kan bli klar med fort,men jag orkar inte ta tag i det nu. Jag vill ha lite lov till:P Nästa vecka kan jag plugga:P Hahah.

/E- nytt år,nya misstag:P eller?

RSS 2.0