31/7

Idag har jag inte gjort så mkt, har legat ute och solat och läst. Men nu började det blåsa kallt så jag gick in. Ser även ut att kunna bli regn. Woho,älska svenska sommaren. Varför kan det inte va fint på kvällarna också? Så man kan sitta ute med vänner och bara chilla.. Och nu har ju förfan hela sommaren gått.. Vi går ju in i augusti nu. Och min fina bruna färg jag hade i juni, den är borta. Nu är jag kritvit.. Tack för den! Åh, va jag vill åka utomlands!

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs

30/7

Jag gillar impuls grejer. Igår frågade Malin om jag ville med på bio med henne och Anna-Maria. Så jag tackade ja. Vi åkte upp till heron där vi såg nya Harry Potter. Ingen höjdare faktiskt. Men kul hade vi. Vi skratta väl hela filmen tror jag. Dom andra i salongen måste ha blivit ganska irriterande, för vi skratta åt sånt som inte ens va kul och som ingen annan skratta åt. Det va kul! Så det måste definitivt göras om!

Dom frågade om jag ville med ut på krogen imorgon, men jag har skit dåligt med pengar så jag sa nej. Sen hade jag även lovat mig själv att va nykter fram tills nästa helg, då bär det av till Nyköping! Kommer bli så jävla bra! Så nästa fredag drar jag härifrån för en helg. Ska bli najs. Nästa vecka är även jag och syrran ensamma. Mamma och pappa åker till Riga i 2 dar. Soft!

Nu måste jag dammsuga, pappa tycker inte att det va bra nog..

27/7

Bk i lördags va väl inte så kul som jag hade väntat mig. Så jag tänker inte prata om det. Nu släpper vi taget om det och går vidare. Mådde as dåligt igår, orkade inte röra på mig, orkade inte prata orkade inte äta. Men Jessica kom och hämtade mig så var med henne en stund. Sen släppte hon av mig vid stationen där Fredrik var så satt och pratade med han. Kändes skönt att få prata av sig. Vilket jag även gjorde med Thomas på msn, mitt humör blev verkligen bättre av det. Vad skulle man göra utan vänner fan?

Aja, annars då? Hm, jag är verkligen trött på det här stället nu så skulle gärna bara vilja sätta mig i en bil och bara köra bort härifrån. Långt bort. Dock har jag ingen bil eller körkort.. Men jag och Jessica ska antagligen åka till Nyköping i början av augusti och vara med pojkarna. Skulle va riktigt trevligt!

Aja, har inget mer att säga för mitt humör är inte riktigt på topp..

25/7

Ikväll blir det Bk! Kommer bli grymt som fan! Så vid 15.50 går bussen till Strängnä där Pata kommer och möter mig såvi kommer hem till han i Fogdö där det blir förkrök. Nu ska jag snart käka lunch med farmor som är här, och med resten av familjen förstås. Sen blir det att försöka bestämma kläder och duscha och sånt.

Jag skriver mer imorgon om jag orkar. Ha en underbar kväll alla!

22/7

Helgen i Örebro va mysig. Dock rätt långtråkig och seg vissa stunder. Men trevligt va det iaf :) Va skönt att få komma bort ett tag. Annars har det inte hänt så mkt. Va själv hemma hela dan igår. Mamma och pappa åkte till Tyskland och syrran flög sin kos.. Hon kom hem iaf vid 21, då satt vi och kolla på film. Störtkär tror jag den hetter. As bra film faktiskt..

Idag fyller Jessica 19, så grattis tönt! :D Hon och jag har btw snackat om att dra till Nyköping och festa med pojkarna. Det är ju karneval där i typ början av augusti så då ska vi nog dit:) Skulle va trevligt!

Tycker alla ska bli medlemmar här!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=178721

17/7

Hallå! Nu sitter jag här och fördriver tiden tills pappa kommer hem så vi kan åka nångång.. Så va passa bättre än att blogga lite? Idag har jag fått bort hela vedhögen, vilkte betyder att jag får 500 kr så fort pappa kommer hem. Det gillar vi. Sen städa jag faktiskt mitt rum också, första gången på länge. Så idag har jag varit duktig.

När jag hade gjort tillräckligt med nytta så la jag mig i solen och somna. Dumt gjort, nu kommer jag inte kunna sova i bilen istället. Smart! Men jag har iaf laddat mp3n med låtar så jag har nåt att lyssna på istället för mamma och pappas prat. Visserligen tar det inte så lång tid att åka till Örebro men iaf.

Nu har jag precis packat klart. En sak som jag inte förstår är varför jag alltid har så mkt saker med mig. Jag ska va borta en helg, men ändå är väskan fullpackad.. Det är jobbigt att va tjej ibland.. Liksom, man måste ju ha lite snygga kläder med sig om man nu skulle hitta på nåt. Och andra skor.. Ja, det är mkt man behöver ha med sig.

Ne, fan.. Nu får pappa gasa på lite.. Nu vill jag åka:D Han slutade jobba för en kvart sen, och är hemma om 45 minuter..  Segt!

Aja, ni får gärna smsa.. Jag kommer ha tråkigt annars;P

16/7

Oj oj oj, 2 dar i rad jag upptaderar.. Kors i taket. Idag har jag klyvt ved hela dan, så nu är hela högen borta. Nästan iaf, har väl en halvtimmes jobb kvar typ. Inte så jobbigt. Aja, nu på kvällen var vi över till grannen som fyller år. Blev jordgubbar och grädde, och lite vin. Det va blä, jag håller mig till fjoll dricka som Marcus kallar det. Typ drinkar och cider ;P Hahah.

Aja, som sagt imorgon ska jag klyva klart den sista veden sen bara ta det lugnt.. Åker som sagt till Örebro imorgon. På lördag ska vi ut på stan och käka, ska bli mysigt:) Nu har vi suttit och diskuterat vart alla ska sova. Jag vill sova på altan;P Dom har inglasad. Det värsta är att pappa också vill sova där.. Vi får slåss om det :) Pappa får man sova på soffan, altan är min! ;P

Ne, nu vet jag inte riktigt va jag ska skriva:P

15/7

Tycker ni inte att jag börjar bli rätt duktig på att upptadera nu för tiden? Det tycker jag! :) Aja, det har inte hänt så mkt, förutom att jag har blivit galen på mig själv. Varför kan man bara inte sluta tänka? Fan va bra allt skulle va. Dom senaste dagarna har det inte hänt så mkt, har hjälpt pappa ute i trädgården, varit och shoppat med mamma och syster och suttit vid datorn.

På fredag åker jag, mamma och pappa till Örebro och hem till Jonny och Marie. Ska bli skönt att komma bort lite, kanske tänka på nåt annat än det jag har tänkt på dom här senaste dagarna. Blir störd på att tänka på det, och det går inte att sluta. I´m going crazy!! Aja, ska iaf bli kul att få åka till Örebro igen, och få va där en hel helg:) Längtar!

Igår åkte syster Lisa till Göteborg med en kompis, en slags "impulsgrej" Kul för henne! Och kul för mig, för jag slipper henne här hemma! Så nu kommer inte jag träffa henne på typ flera dar, hon kommer hem på fredag och då åker ju vi. Sen vet jag inte om hon skulle till sin kompis landställe typ, så ja.. Henne ser jag inte på nåra dar nu. Kommer bli ganska tomt här hemma tror jag. Börjar faktiskt bli lite långtråkigt utan henne.. Aja, jag har ju mamma:)

Vi tog en tur in till strängnäs idag. Jag hittade inte så mkt, mer än ett par trosor. Kan ju inte shoppa allt för mkt när jag inte har någon fast inkomst. Men nu sa pappa att jag ska få 500 spänn om jag får bort hela vedhögen tills på fredag när han kommer hem från jobbet. Alltså klyva veden för er som bor i stan och inte förstår er på skogsbor typ =) Haha. Det borde inte va så svårt, är inte så mkt kvar av högen då jag stod och klyvde ved både igår och idag:) Rätt roligt faktiskt, fast man dör av värmeslag när man måste ha arbetshandskar på sig och det är kokhett ute. Men jag står ut:P

Aja, nu blev det lite långt.. Jag skriver när jag kommer hem från Örebro eller tidigare:)

12/7

Blev krogen igår. Förfesta hemma hos Fredrik fram tills typ 22.30 då vi drog oss ner till bussen för att ta oss in till Strängnäs där Bk väntade. Väl på bk så träffar jag massa gamla kompisar, och nya ansikten:) Så sjukt skoj jag hade! Bk slår lätt Lotus alltså.. Nu blir det bara krogen i Strängnäs i framtiden=) Asså, jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om hur jävla kul jag hade. Men jag tror knappast någon orka läsa det.

I helgen åker jag nog till Örebro med mamma och pappa. Skulle va kul att få komma bort ett tag:) Och det här med campingen ställer vi in helt och hållet. Jag och Jessica planerade att vi skulle åka på festival i slutet av augusti, men sen ångra vi oss och bestämde oss att istället dra till gröna lund nån dag=)

Aja, får se hur det blir med den saken! Nu orkar jag inte skriva.

10/7

Blir antagligen krogen imorgon med massa folk, måste dock hitta någonstans att sova. Vilket är rätt svårt.. Men det skulle va as kul att dra ut, så jag ska nog hitta nånstans att sova =) annars får jag väl sitta hemma och tråka.. Och det vill jag absolut inte! Jag vill göra stan osäker ;D

Aja, imorgon på dan ska jag kanske gå fram och hälsa på sysslingen Daniel, har inte träffat han på typ evigheter så.. Kanske kan muta så kan han hämta mig i Eskilstuna! =) Om jag inte hittar nånstans att sova vill säga:P Om det inte blir fest imorgon så kanske det blir på söndag.. Jag ska tvinga Marcus:) och han har ju lovat mig att vi ska festa så:)

Aja, jag har ingenting att säga.. Jag skriver väl typ nån annan dag

8/7

Blir ingen camping i helgen, dels för att det ska va dåligt väder och att Jessica har blivit sjuk..
Så får se om vi drar iväg nästa helg eller helgen efter det.
Vill verkligen inte att vi ska ställa in alltihop, för jag har verkligen sett fram emot det här.

Aja, idag åkte jag till strängnäs med Jeanette och Erika och käkade på kolgrillen, och så åkte vi till donken och åt glass.. 2 var för att va exakt;P
Ja, är man glass sugen så är man.
Pratade och skrattade hela tiden, sjukt skoj!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, jag vill festa så jag ska se om jag hittar någon som vill göra stan osäker tillsammans med mig;D
Har ju vart nykter i en hel månad nu så nu vill jag festa och ha kul!

Aja, skriver mer typ sen

6/7

Nu är det bara 4 dar kvar till campingen, längtar som satan. Dock kommer jag väl antagligen drabbas av resfeber på torsdag och få panik över allt möjligt. Men för att slippa få panik över all packning så ska jag börja med det i god tid. Jag satt och pratade med Jessica i typ 2 timmar igår sammanlagt och vi satt och skrev vad vi ska ha med oss. Vi sa även att vi ska försöka hitta en bar eller något sånt. ;D Så vi skulle ta med oss snygga utgångskläder också. Och även smink! Killarna kommer väl tro att vi är dumma i huvudet, men skit samma:)

Jag har även kollat vilka andra kläder jag ska ha med. Jag ska mina leggings med om det blir kallt på kvällen och 3 par tunikor. Och så tjock tröjan jag fick av Tim. Den är varm och skön. Egentligen skulle jag vilja börja packa nu, men det är ju liksom 4 dar kvar så det känns lite tidigt kanske.. På onsdag kan jag börja packa. Fast iofs vill jag att mamma ska va hemma vilket hon inte är på typ hela veckan.. För hon måste hjälpa mig, annars kommer det sluta med att jag har typ 3 väskor med mig ;P Men mamma är hemma på torsdag, så då får hon fan hjälpa mig.

Jag hoppas verkligen det blir fint väder i helgen, vill verkligen inte att det ska regna och åska. Tidningen säger att det kommer bli regn och sånt.. Men jag hoppas det kommer bli solsken:) Så man kan bada och sola. Visserligen kommer vi bada fast det är mulet och så men iaf ;P

Ne fyfan va jag längtar. Kommer bli så sjukt kul!! Det enda jag inte vet är när fan jag ska åka på fredag, jag tänkte åka så jag är uppe i Eskilstuna kl 16 så hinner jag gå på stan, men vem vill släppa på massa packning på stan liksom? Så jag åker nog så jag är uppe till kl 17 för då möter jag Jessica på jobbet sen gör vi nåt innan bussen går 17.50. Aja, det där löser sig..

2/7

Nu va det ett tag sen jag skrev nåt här så jag tänkte passa på. Nästa vecka bär det av till Malmköpings camping för en hel helgs camping tillsammans med Jessica, Stålberg, Ruppen, Wadman, Jansson, Bäver, Sebbe, Denise och kanske Henke:) Ska bli riktigt kul faktiskt. Jag ser verkligen fram emot att få komma bort och få umgås med härligt folk en hel helg. Får hoppas på fint väder så vi kan sola och bada:)

Vi har iaf haft fint väder sen efter midsommar, har legat och solat hela dagarna vilket har resulterat i att jag nästan är lika brun som jag va när jag kom hem från Thailand. Sånt gillar jag! Ska bli fint väder resten av veckan också så jag ska fortsätta sola. Så får vi hoppas på att jag är brunast av hela sällskapet nästa helg.. Det skulle jag tycka om:D Hahah.

Imorgon kväll så ska vi över till grannen och fira att han går i pension nu efter semestern. Och på lördag kommer Amanda och Henke hit och firar pappa som fyllde år i tisdags. Så grattis i efterskott! Finns väl inte så mkt mer att säga nu egentligen.. Så jag skriver igen när jag har nåt kul att berätta så håll till godo! ;D

RSS 2.0