Söndag

Grymt kul kryssning igår. Verkligen för mkt att dricka, för jag har inte så mkt minne. Men ja, man lever ju bara en gång. Och det va riktigt kul att åka med mina kollegor, världens härligaste gäng. Fan va jag gillar dom <3

Nu ska jag åka hem och krypa ner i sängen och ha filmkväll med mig själv!


Livet från den ljusa sidan

Alltså. Hahaha är nog det enda jag kan säga om kryssningen. Askul, med lite obligatorisk drama. Sjöng kareoke vilket var grymt kul. Så jag va tvungen att göra det igen, haha. Gjorde inte av med ett enda öre i baren heller. Gillar killar som bjuder ;)

Satsar på det i helgen också. Då blir det ju kryssning med mina kära kollegor. Kommer bli grymt det med! Läääängtar!

Och nästa helg, vet ni vad som händer då? Då åker jag hem till min underbara fantastiska hemstad för att gå på ladies night med mamma och syrran :D grymt!


Torsdag

Helgen blev jävligt bra precis som jag misstänkte. Jeanette och Samuel hade inflyttningsfest i nya lyan. Grymt kul!

Dock märks det ju att jag va nykter i en månad innan, för jag har aldrig varit så lättpåverkad förut, men men. Billig fylla ;)

Veckan då? Jo, i måndags tillbringade jag hela kvällen på akuten efter att ha tappat en brödkniv rakt på tån. Blev ett himla fint snitt. Sydd med två stygn nu. Lyckat! Sen har jag bara jobbat, som vanligt.

Men veckan har gått fort, redan torsdag liksom. Och imorgon efter jobbet åker jag till Stockholm :) <3


Fredag!

Har varit en konstig dag med pendlande humör. Haft ont i magen och jobbat själv i kassan. Himla tur att det va jävligt lugnt idag.

Men allt blev så himla mkt bättre när jag kom hem, för då hade min iPhone 5 kommit :D plus att mina pumps är omklackade, som nya helt enkelt! Perfekt start på en förhoppningsvis jävligt bra helg!

Nu blir det fredagsmys för mig själv i sängen med massa romantiska filmer! Helt okej :)


Kass dag

Börjar med att jag måste vara själv i kassan hela dagen, gör inte så mkt men det tar på krafterna. Sen har allt bara verkat gått åt helvete. Datorsystem som kraschar (igen) och kunder som står och dumförklarar mig i typ en kvart.

Vill typ bara åka hem och gräva ner mig. Men jag står på mig, visar alla tvivlare att jag minsann också kan även fast jag är tjej.


RSS 2.0