tisdag

första riktiga dagen på praktiken idag:) det är as kul,jag längtar redan tills imorrn! visserligen har man ont i huvudet för allt skrik men det klarar jag av..

efter praktiken hämta mamma mig,och vi åkte till Strägnäs för att fixa med mitt pass.. så nästa vecka har jag ett nytt så jag kan åka till Thailand.. och jag blev skit ful på kortet,men det är ju typ ingen som ska se det så.. sen handla vi lite sen åkte vi hemåt.. kolla på tv när jag kom hem,nu väntar jag på att maten ska va klar.. sen ska jag se idol ikväll.. och förstås Maria Wern-främmande fågel!

ha det bäst/
Emma

måndag

dagen började med spexfoto i skolan med klassen,det blev skit bra.. hoppas jag iaf.. det va iaf sjukt kul! sen prova vi ut studentmössorna,och beställde.. men jag kunde verkligen inte bestämma hur jag ville ha min,så jag beställer hemifrån ist. funkar lika bra det så..

sen åkte jag bussen till praktiken,hade utedag från 12-14,varmt och skönt va det.. riktigt skönt att va ute ett tag faktiskt.. sen slutade jag vid 2 och började cykla hem,fick fett ont i huvudet,så halva vägen fick jag gå.. det känns ungefär som om jag ska svimma så fort jag reser mig.. blir att vila ikväll.. och idol! heja Anna!


vi hörs.. puss

söndag

har inte gjort nåt idag,allt börja med att jag sov bort hela dan.. pappa väckte mig kl 14.00.. helt sjukt,kan man verkligen sova så länge? har bara suttit och kollat på tv hela dan,sen nu sitter jag här och tråkar.. skola imorgon,först spexkortet sen prova ut studentmössorna och sen ska jag till praktiken.. första dan! längtar dit,ska bli sjukt kul faktiskt..

har inte så mkt mer att säga.. vi hörs

puss

fotboll+hamburgare från grillen

idag va jag och kolla på syster som spela fotboll,sjukt tråkigt.. och jävligt kallt.. det enda som va roligt,va väl att syrran inte gjorde mål,som hon brukar.. jag fick alltså slå lite på henne:P jag hotar iaf alltid med det.. matchen slutade 1-1.

efter matchen satt jag och vänta på pappa så vi kunde åka och köpa mat på grillen,pappa har blivit rätt lat senaste tiden då han inte orkar laga egen mat,men gott va det.. lite smått ångest bara,vill ha kvar min smala kropp:P nu sitter jag här och dricker cola,som jag egentligen hatar(?) nu har jag typ inge mer att säga,förutom att vi gjorde om mitt rum igår:) nu har jag en hylla,där jag får plats med alla mina saker,så dom slipper ligga på golvet.. sen ska pappa köpa en 20 tums plasma tv till mig:D

upptadering..

sluta som sagt skit tidigt,åkte hem med bussen vid halv 1,sen körde syrran hem mig på moppen.. creds till henne:) väl hemma,somnar jag som en stock i fotöljen,äckligt trött är jag.. sen satte jag mig här,men absolut ingen vill prata med mig.. jag kanske är tråkig? usch..

va ska jag göra nu då? antagligen sitta här hela kvällen,eller se på film.. det tråkiga är ju att man sett varenda film man har nu.. så om nån vill hitta på nåt,så får ni gärna höra av er:D


puss

hej

okej,nu har faktiskt jag också skaffat blogg,ska försöka upptadera så mycket jag bara kan..

idag är det fredag,sitter i skolan.. har precis slutat.. bussen går kl 12.30.. har vart en slapp dag idag,har inte gjort ett skit.. har gjort en sak man skulle ha gjort tills idag,sen har jag bara suttit på internet.. fan,va lat jag är egentligen..

va händer i helgen då? det ska jag säga... ingenting.. bara att jag antagligen kollar på när syrran spelar fotboll imorgon,sen lär jag bara slappa och ta det lugnt.. nästa helg blir det antagligen Stockholm.. längtar!

nu kommer jag fan inte på nåt mer att säga.. men hare bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0