You are the one, you are the only. You can turn my world around

Är nästan precis hemkommen från Tuna Park där jag var med favoritgrabbarna Johan,Micke och Ringen. Blev ett par skor rikare :) det behövdes. Nu har jag duschat och ska snart börja sminka mig lite. När Jessica kommer hem ska vi åka till bolaget och bunkra upp inför helgen. Vi drar nämligen till Falköping ikväll och ska träffa hennes kompisar, ska bli galet kul :) och när vi ändå är där nere i landet så passar vi på att svänga förbi Göteborg och Liseberg också! Laddar batterierna på kameran nu, så jag lovar er en massa bilder när jag är hemma igen!

Imorgon kommer btw min älskade bästa vän Fredrik äntligen hem igen, han har ju bott eller han bor ju i Turkiet nu. Men imorgon kommer han hem på en liten mini semester! 4 månader har gått sen jag sist såg han, hörde hans röst och kände hans närvaro. Men på måndag ska jag äntligen få krama om han igen, som jag har längtat!
Bild på mig från i lördags, där har ni nya hårfärgen också :)

Nu ska jag borsta håret och sminka mig, hörs i nästa vecka!

<3

Idag somnade mina små hjärtan in. Saknaden går inte att beskriva, och tårarna vill knappt sluta rinna. Idag är en tung dag.
Jag älskar er <3

helgen som gått

hallå, har inte skrivit på ett tag igen, men tänkte iaf berätta om min helg.
fredag: tog tåget till Nypan och mina favarit grabbar. festade som aldrig förr typ, hehe. som vanligt med grabbarna, och det är ju alltid kul. träffa jättetrevliga människor och hade en asbra kväll.
lördag: åkte hem vid strax efter 11. mötte upp syrran på jobbet eftersom det inte gick tåg hela vägen. kändes as konstigt att va på jobbet på sin lediga dag. kom hem runt 2 tiden och bara bytte om lite fort innan jag åkte till eskilstuna och Jessica. vi va på bio, såg bad teacher, bra film. men inte lika bra som jag trodde. men den är värd att se för er som inte sett den. efter bion så gick vi hem och började laga mat. hade lovat Jessicas grannar att vi skulle göra tacos. gott som satan. tittade på när killarna spelade nhl innan vi drog ner på stan och gick på krogen. var dock nykter, men hade riktigt kul iaf!
söndag: vaknade väl runt 10 tiden, och då började jag och Jessica att blondera mitt hår. 4 blonderingar så är jag nästan blond, är ju lite gula toner i håret. men silverschampoo och ännu en blondering om en vecka kommer lösa det problemet :)

har precis kommit hem från jobbet nu, så jag sitter i sängen och vilar. ska snart duscha, sen tänker jag faktiskt sova. drar till Jessica i helgen igen, skönt att komma bort. och nu har jag bara 8 dagar arbetsdagar kvar till 4 veckors semester. hur nice? JÄVLIGT NICE!

ett tag sen nu

hoppsan. har visst glömt er igen, sorry. beror väl på att jag inte har så mkt att säga. kan iaf säga att jag har haft en väldigt bra start på denna sommar. sjukt bra midsommar, massa roligt folk och pinsamma men sjukt roliga händelser. nu taggar vi järnet för Jessicas födelsedagsfest senare den här månaden, kommer förhoppningsvis bli lika grymt som midsommar!
och helgen efter den festen åker jag och Jessica neråt landet, till falköping och göteborg! bra skit
jag på midsommar
jag i lördags :)
jag och johanna i lördags :)

RSS 2.0