28/2

Idag va jag i Eskilstuna med Linda:) Hittade inget förutom en väska som jag kan ha till krogen:D Så nu behöver jag inte låna av Amanda. Så det betyder att jag kan ha med mig min kamera när vi ska ut den 13 mars också! Fett bra! Jag längtar som fan tills dess! Fyfan va kul jag ska ha,dock ska jag inte dricka så mkt då. Bara typ lite,jag har ingen lust med att må så jävla dåligt som jag gjorde förra helgen.

Ikväll blir det melodifestivalen med mamma och pappa:) Och mamma har köpt massa god frukt vi ska sitta och smaska på. Myspys:) Och ikväll vet jag inte riktigt vem jag hejar på,jag tror jag hejar på Sarah Down Finer för dom säger att hon tydligen ska va as bra:P

Nej,nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra!

jag är duktig

Ja,som rubriken säger är jag riktig duktig. Jag va det iaf idag. För nu har jag skrivit upp mig som vikarie på Åkerskolan,och nu har jag också betalat alla modellbilder från 11 januari! Jag är stolt över mig själv!

Praktiken idag va kul,som vanligt. På sista lektionen kom min favorit elev in och ville brodera lite innan han skulle gå och träna. Idag va han jätte duktig och gjorde det utan min hjälp:P Men han ropa på mig när han skulle byta tråd:P Haha. Man kan ju undra hur han kommer klara sig utan mig:P Han har ju syslöjd på tisdagar,och då är ju jag i skolan. Men jag har pratat med min handledare att jag är där på tisdagar istället och är ledig på fredagar. Så ska ta upp det med min lärare redan på måndag!

Och ikväll börjar "så ska det låta igen":) Haha,jag är skit löjlig,men jag älskar det programmet,så ikväll blir det en kväll framför tvn med chips och läsk!

/ E- så vill stjärnorna


27/2

Jag hade världens konstigatse dröm inatt alltså. Och jag fattar inte ett skit av dom,vilket resulterar i att jag gapskrattar åt den istället:P Hahaha,den va fanimej knäpp:P

Nu ska jag snart åka till praktiken! Och det är äntligen helg,snacka skönt att få sova ut,det behövs. Jag är helt slut i kroppen och i huvudet:P

Nu ska jag göra mig iordning det sista.

/ E- jag tror på oss.

<3



ni är bra<3

jag tror på oss

Jag är glad! Och jag vet inte va jag ska säga! Puss på att jag är fett happy!<3

26/2

Nu har jag rast,har precis haft en åk 2. Fyfan säger jag bara. Torsdagar kommer va jobbiga. Aja,jag har iaf rast tills 11,då ska vi ha en till åk 2. Hoppas dom är mycket lugnare än dom här.

Och igår fixade pappa tv till mitt rum igen,nu har jag viasat istället för canal digital. Puss på det! I helgen ska jag bara va hemma,känner för att ta det lugnt och vila nu. Är helt slut. Och den 13 mars bär det av till Eskilstuna igen:P Då är det Maskinen:D Det kommer äga!

Nej,nu ska jag dricka lite vatten,sen glo lite i pärmar:P

/ E- my life would suck without you

25/2

Just nu sitter jag och pratar med Jens på msn,så himla skönt att få prata av sig lite. Det behövs just nu,det är så mkt i mitt liv som jag inte står ut med längre. Det händer för mycket dåliga saker,som visserligen är mitt eget fel. Aja. Nog om det.

Imorgon ska jag till praktiken igen,ska bli kul:) Aja,jag vet inte vad jag ska skriva.

/ E- i´m nothing without you


rast

Nu har jag rast:) Sitter kvar i klassrummet,ska kolla lite mönster och så ska jag kanske sy en klänning:) Första lektionen idag hade vi 8or,jag satt tillsammans med en kille och hjälpte han att brodera. Skit gullig kille verkligen,vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och hade jätte kul ihop. Synd att jag inte ska vara här på tisdagar,men eftersom jag är ledig på tisdagar så ska jag kanske vara här iaf:D Ska prata med min lärare så fort jag kommer tillbaka till skolan.

Mår genast lite bättre nu,jag behöver bara träffa roligt folk så blir jag genast mkt gladare! Nej,nu ska jag fortsätta kolla mönster eller så ska jag börja brodera nåt.

See ya later

24/2

Jag är sur och ledsen och vill inte göra någonting alls,bara lägga mig under täcket och stanna där i all evighet

23/2

Första dagen på praktiken idag:) Det va hur kul som helst! Jag kommer inte alls sakna skolan asså. Jag är fortfarande helt seg efter helgen,helt slut i hela kroppen. Jag vill bara sova.

Ikväll åker jag till Eskilstuna,Lisa ska spela slutspel i handboll:) Så jag tvingade pappa att vi skulle åka med:) Och pappa är jävligt lätt att övertala vissa stunder,sånt tycker vi om:D

Nej,nu ska jag byta tröja,sen äta lite. Vi hörs

/E- you never were and you never will be mine

22/2

Kan någon svara på hur fan man kan vara bakis två dar efter? Usch,det är konstaterat,jag drack alldeles för mkt i fredags. Men Jens va gullig och ringde och hörde hur det va med mig 2 gånger i fredags natt. Han va orolig för att jag va för full:P Inte för att jag kommer ihåg det första samtalet,för det glömde jag direkt när jag hade lagt på luren:P Men det andra kommer jag ihåg:)

Men annars va den här kvällen hur mysig som helst. På ett eller flera sätt;) Jessica och Linda fattar det här;D Hahahaha

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen för att sen åka på handboll.

So long suckers

21/2

Ja ni.. Jag kan bara säga såhär idag. Man mår som man förtjänar. Men kvällen va bäst,jag hade hur jävla kul som helst. Träffade underbara människor. Tack alla för att ni förgyllde min kväll! Ni är guldvärda<3

20/2

Ikväll gäller det:D Fyfan va kul jag ska ha! Och sofforna får se upp ikväll för nu är jag på g!

Nu ska jag alldeles strax åka till bussen. Ska hem till Jessica nu innan sen far vi mot Eskilstuna! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu asså:P

Men ni får ha det så kul ikväll,för det ska jag ha!:D

18/2

Nu är det bara 2 dagar kvar! Jag är verkligen skit pepp! Fan va kul det ska bli på fredag! Umgås med världens underbaraste människor och bara ha kul och dansa som fan! Jag behöver det! Och jag kommer kunna ha med mig min egna kamera in,för jag får låna en liten väska av Amanda! Fett bra! Jag ska ta alldeles för många kort så jag kan minnas den kvällen i all evighet;D Jag vet att den kvällen kommer va bäst,och jag kommer vara så himla lycklig!

Tack för mig!

17/2

Jag orkar verkligen inte blogga,men jag gör det väl iaf.. Idag har jag hunnit med rätt mkt faktiskt. Vaknade vid halv 11,bestämde att jag skulle åka till Jeanette och fotografera. Men jag hade lovat pappa att städa mitt rum så det gjorde jag först,sen hoppade jag in i duschen sen körde mamma mig till Jeanette. Vi tog typ nåra "skräckbilder" Hur coola som helst enligt mig. Efter det så besluta jag mig för att vara lite duktig så jag tog en promenad hem! Inte illa!

Nu har jag och Jessica planerat klart inför helgen,vad vi ska dricka och så:P Det här kommer bli den bästa helgen på många år! Fan va kul jag ska ha!

Nu ska jag laga mat,vi hörs!

16/2

Lov då;D Så jävla härligt. Har suttit vid datan hela dan i stort sett. Handbollen igår va inge kul,dom förlorade. Och så jävla dåligt dom spela igår så förvånar det mig att dom överhuvudtaget spelar i den divisionen dom spelar i. Men jag höll humöret uppe iaf,och det gjorde ju då inga andra:P Jo,A-K. Vi satt och sjöng i bussen hem:P Dels för att alla va så sura,och för att det va rätt kul:P

Va händer i veckan då? Typ plugga ska jag göra. Ska kanske till Jeanette imorgon,på onsdag kanske jag och Jessica ska till Nyköping och på fredag,då jävlar smäller det! Då är det äntligen dags för Afasi och Filthy! Jag är pepp! Fan va kul det ska bli!

Nu orkar jag inte skriva mer:P Ha det bra!

/ E- 4 dar kvar;D<3

15/2

Skrev inget igår,för jag var i Nyköping. Jag och Jessica var och träffade hennes kompisar Richard,Elias och Johan. Trevliga killar det:) Får se om vi åker nån dag i veckan också:) Och igår kväll var jag glad! Heja Måns i globen asså! Fan va bäst han var igår. Sen tyckte jag Lili och Sussie va bra också! Men ursäkta,men Amy Diamond? Är det bara jag som fullkomligt hatar den lilla snor ungen? Hon kan fan inte sjunga och hon ser ut som en 12 åring vafan. Ne usch för henne!

Idag ska jag åka på handboll i Lindesberg,Lisa ska spela! Måste ju vara med och heja fram flickorna!:P

/ E- welcome to this world of mine

fredagen den 13:S

Ja,jag är skrockfull:P Men jag brukar faktiskt inte ha otur,mer tur:P Haha. Jag har egentligen ingenting att säga mer än att imorgon ska jag till Nyköping med Jessica,ska bli grymt kul! Vi ska åka bil:D Eftersom då slipper vi passa bussar och skit,och då får jag även sova lite längre:P På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen åker jag hem,eller så är jag hos Jessica. Det får vi se.

Jaja,skriver jag inte imorgon så vet ni varför:P

/ E- 1 vecka:D<3

12/2

Jag trodde ju att den här dan skulle va jätte meningslös,men det va faktiskt rätt intressant. Vi var på någon föreläsnig om utanförskap och den va verkligen jätte bra. Jag blev rörd till tårar.. Jag hatar att vara så jävla blödig alltså. Sen dagens bästa va ju kanelbulle och juice! Älska kanelbullar! Ja,sen blev det en lunch på donken med födelsedags barneet A-M,Elin,Jessica och Malin. Fett gott.

Sen va det vanlig lektion igen,och bara massa redovisningar,så jävla boring. Jag dör om jag måste lyssna på en enda redovisning igen alltså.

Och när jag kom hem idag upptäcker jag till min stora glädje att jag har fått nya linnen jag kan ha på krogen,det betyder ju att jag skulle slippa på panik kvällen innan:P Men nu vet jag ju inte vad jag ska ha nästa helg när det äntligen är dags för Afasi och Filthy,jag är pepp! Fan va kul det ska bli! Men jag får helt enkelt be kompisar bestämma åt mig,fett bra!

/ E- 1 vecka och 1 dag;D<3

11/2

Idag är jag riktigt jävla trött,hara bara sovit typ 5 timmar inatt. Tack vare Jessica;D Haha. Som btw tog körkort idag:D Grattis igen! Skolan idag va typ den meningslösaste ever typ,vi gjorde absolut ingenting. Det kommer va lika meningslöst imorgon,men jag går väl iaf,jag måste ju..

Aja,snart helg,sen är det ett skönt och efterlängtat lov! I helgen drar jag och Jessica till Nyköping,ska bli as kul. Jag har inte så mkt mer att säga nu,ska göra mig iordning sen gå och lägga mig:P

Natti Natti:)

10/2

Ledig idag:D Har pluggat nästan hela dan,känner mig as duktig verkligen. Kollat på film har jag också hunnit med,och såklart data:P Aldrig utan datan:P

Imorgon blir det skola igen,fast slutar ju kl 12 så det är inte så jobbigt. Och vi ska först på nån grej på multeum om killar:P Ska bli rätt kul och intressant.

Och snart kommer pappa hem,då ska jag få en ny tröja:D Älskar att få nya kläder:P Ska få en tröja av Amanda,hon hade köpt en tröja för 1 kr(?) men passade inte så bra i den,så då får jag den! Sånt tycker vi om!

/ E- 10 dagar kvar!!!! <3

9/2

Usch,vilken dålig dag jag har haft idag. Det börjar med att jag får veta att Fredrik ska in i lumpen i Karlskrona(??) Fatta långt bort,så vi kommer inte kunna ses och prata lika mkt som vi gör. Usch alltså,sen blir det tjafsigt i skolan mellan mig och en till,som visserligen ordnade sig till slut,men iaf. Sen bråkar man med andra kompisar. Allt är skit bra.. Not.

Jag vill bara krypa ner under täcket och inte komma upp på flera år,för nu pallar jag fanimej inte mer.

/ E- 1 vecka och 4 dar:D<3

8/2

Idag blir det Strägnäs revyn med några i klassen,det ska bli kul;D Melodifestivalen igår va ju inte ens kul,hur i helvete kan den där ugglan Caroline gå vidare? Det är mysterium,jag hade hellre sett Shirley eller Jonathan Fagerlund i andra chansen eller i final. Jaja,svenska folket är bra konstiga;P

Nu ska jag fara till bussen!

7/2

Idag mår jag inte bra. Och jag orkar inte skriva.

6/2

Skolan idag va faktiskt riktigt kul,vi lekte i stort sett hela dan;D Sånt är kul. Ikväll lär jag bara sitta här,käka massa chips och glo på tv. Likdant imorgon,då börjar melodifestivalen också:D Fan va kul det ska bli!

På söndag ska jag se på Strängnäs Revyn;D Vi fick det gratis av våran gamla engelska lärare Johan;D Fan,det ska bli as kul!

Och på måndag ska jag kanske gymma med Fredrik,det ska bli kul! Inte för att jag kommer va duktig på det,men iallafall:P

Och nu är det bara 2 veckor kvar till Afasi och Filthy! Jag längtar!!

/ E- du får ta den tid du behöver,för att förstå vad det är du vill

5/2

Skolan idag va faktiskt inte så jobbig som jag trodde att den skulle va,men jag har varit på dåligt humör i stort sett hela dan,men jag vet inte varför egentligen. Jag tänker nog lite för mycket på allt.

Skulle ju egentligen ha bowlat imorgon,men jag har fan ingen lust. Dels för att jag fortfarande är super förkyld,och jag vill spara mina pengar så jag vet säkert att jag har pengar den 20 och 21.

Ikväll känner jag för att moffa massa onyttigheter,bara för att liksom. Det brukar få mig på bättre humör faktikst. Aja,imorgon är det skola igen,men jag slutar ju kl 12 så det är inte så jobbigt,sen åker jag och möter mamma på jobbet.

/ E- 2 veckor och 1 dag<3

4/2

Skolan idag va inte så jobbig,hade ju bara en lektion och slutade kl 12. Igår precis när jag skulle till att sova så ringer min plutt Fredrik,det är kul att prata med honom! Kan prata med han om precis allt!

Gårdagen annars då,den va typ bäst. Mer får ni inte veta. Handbollen va också kul,tjejerna vann,och i helgen ska dom spela seriefinal! Den ska jag nog se:)

På fredag kanske det blir bowling med Linda,Stefan och Jessica,får se om vi frågar någon mer. Det ska bli as kul,jag äger på bowling;D Not!

Imorgon blir det skola igen,usch. Aja

/ E- 2 veckor och 2 dar;D<3

3/2

Jag sitter i skolan nu,första gången sen i torsdags;P Haha,känner mig mycket bättre idag. Visst är jag fortfarande jätte hes,men jag är iaf inte lika förkyld längre och det är riktigt skönt.

Jag är ju som sagt ledig idag,men är här för att plugga lite eftersom att jag har varit borta några dar nu. Har inte kommit igång med det än,men snart så.

Ikväll blir det handboll som jag sa igår,så det här är det enda jag skriver idag antagligen,jag tror ni klarar er ändå;P

Nu blir det plugg....

/ E- 2 veckor och 3 dar<3

2 veckor och 4 dar<3

Imorgon blir det att gå till skolan,är ju egenligen ledig,men jag ska in och plugga igen lite nu när jag har vart sjuk. Imorgon kväll blir det nog handboll,det är den matchen som blev inställd förra veckan.

Mår iaf mkt bättre nu,är ju fortfarande förkyld men det är inte så farligt. Sen är jag lite hes,men det betyder ju att ingen behöver stå ut med mitt prat;D Hahah

/ E- I can´t count all the times I cried over you

2/2

Är fortfarande sjuk,och jag dödar nån om jag inte är frisk snart,jag menar det. Fyfan,helvetes jävla piss förkylning.
Det skulle inte förvåna mig om den här skit förkylningen håller i sig i en månad som förra gången,det skulle betyda att jag missar Afasi och Filthy,och då dör jag,allvarligt.

Vafan,inget hjälper ju mot förkylning,jag snyter mig varannan minut och tar nässpray men hjälper det? Nej! Vafan ska jag göra för att den ska släppa? Hjälp mig nu,alla!

/ E- död åt förkyning

RSS 2.0