Do you believe falling at first sight?

Har haft en av dom bästa helgerna på länge! Blev fest både fredags och i lördags, vilket innebar otroligt lite sömn. Men det va det fan värt!life goes on, but I'm gone

så många dagar, så mycket tid som har gått utan att du funnits med på vägen.
så konstigt, så annorlunda. Det är svårt, det är jobbigt men framförallt tråkigt.
det är tråkigt utan dig. Miljön runt om mig känns inte rätt. den känns främmande, påhittat.
att det kunde bli så fel. att det verkligen kunde sluta så illa. att verkligenheten är som den är.


har haft en rätt värdelös dag, så har ingen större lust att skriva.. börjar visserligen bli lite bättre, men ska sova och hoppas på en toppen dag imorgon. det är ju trots allt onsdag

Lisa, älskade skruttis

Idag va dagen kommen, den dagen då min lilla,lilla syster skulle flytta till USA. Har varit på Arlanda och sagt hejdå, och tårarna bara sprutade. Känner hur tårarna är nära nu när jag sitter och skriver. Kommer bli otroligt tomt utan henne, och kommer va riktigt svårt att vänja sig att inte kunna fråga henne om råd och kunna träffa henne. Men jag önskar henne all lycka over there, och jag är säker på att hon kommer ha det bästa året nånsin. Ta vara på tiden nu älskade, älskade unge. Jag saknar dig redan <3
Älskar dig skruttis <3

Fredag

Äntligen fredag! Ska bli skönt med helg efter den här veckans arbete. Åker till Nyköping ikväll och ska träffa Carro! Ska bli så kul att träffa henne igen! Och imorgon tar jag bussen till Jessica. Då blir det fest hemma hos henne! Får hoppas vi hittar folk som vill komma bara. Men men. På söndag ska jag börja städa lite, och på måndag ska jag säga hejdå till min älskade skrutt Lisa, min lillasyster som flyttar till USA i ett helt år, sen ska jag hem och fortsätta städa.

Lång och välbehövlig helg att se fram emot :)
Puss


Torsdag

Igårkväll va jag och tränade med Jeanette. Gymnastik. Fett töntigt och sådär, men fett kul och svettigt. Det ska jag fan fortsätta med. Ikväll efter jobbet blir det ett pass på gymmet. Ser redan fram emot det. Har längtat sen Igårkväll. Känns som om jag har fått tillbaka mitt gamla psyke då jag ville träna jämt och jag faktiskt gjorde det. Känns bra som fan det här!

Imorgon är det äntligen fredag, då får jag äntligen åka till Carro! Och på lördag åker jag till Jessica. Va ju meningen att vi skulle till Sthlm och festa där, men nu blev det inte så. Så vi festar hemma hos Jessica istället :)


All I wanted from you was a night, maybe two

Igårkväll va jag ute och joggade med Jeanette i en timme. Kändes bra som fan. Imorgon ska vi gå på tant gympa och på torsdag tar vi ett pass på gymmet.

Nu ska jag verkligen komma igång med träningen igen. Så från och med nu så får jag bara unna mig saker på helger. På vardagar är det träning som gäller!

Jag SKA ha tillbaka min kropp, så enkelt är det!


Måndag

Har haft en bra helg. I fredags blev det fest, även fast foten inte va bra. Lite spontant sådär. Inte så jättekul kanske, men men. I lördags låg jag hemma hela dan och kollade på tv typ. Men det va faktiskt riktigt skönt att ta det lugnt en helg. Blir ju desto hårdare nästa helg.

Är på jobbet nu, har äntligen fått lunch. Brukar ju alltid äta vid 12 men nu när folk är sjukskrivna så blir det en timme senare, men det är skönt det också för då går eftermiddagen lite fortare :)

Bild på mig och Jessica i fredags :


RSS 2.0