Egypten here I come!Jag och Fredrik drar till Egypten om en vecka!
Är borta i en vecka. Hotellet är jätte fint, och stranden ligger 300 meter bort.
Shoppingen ligger 400 meter bort.
Det här kommer bli toppen.
En hel veckas avkoppling, komma bort från all stress, och framför
allt den äckliga kylan vi har här hemma.

28/12

 

 

Tänkte bara meddela att jag och Jessica är bäst.

Och nu ska jag se film och käka chips.

Och snart ska jag till frissan, och jag vet inte hur jag vill klippa eller färga

Jag har bara 3 dar kvar att jobba, sen har jag semester.Ah, asså bara så att ni vet.

Puss och kram skumbanan
20/12

Oj, oj nu är det länge sen jag skrev. Mitt nyårslöfte ska bli att upptadera mer! Tror ni jag lyckas?

Aja, vad har hänt sen sist? Mamma och pappa kom hem efter 4 veckors semester. Jag har jobbat, träffat kompisar, festat och sovit. Typ. Haha. Nu är det snart jul, 4 dagar kvar. Helt sjukt. Det va ju sommar nyss? Snart nyår också, och jag har inte en aning om vad som händer då. Illa, Emma riktigt illa. Jag vet iaf att jag ska festa, vart vet jag inte men festa det ska jag. Jag fullkomligt vägrar att va hemma i år igen. Och förra årets nyårslöfte va som sagt att festa som fan, och det ska jag hålla!

Imorgon är det jobb, jobbar mellan 7-18. Vi har inventering, därför jobbar vi 10 timmar. Förhoppningsvis går det rätt fort, vi är många som ska inventera. Men att gå upp kl 5 och komma hem kl 7 är ingen höjdare, men va gör man inte för pengar?

Igår va jag och köpte dom sista julklapparna. Nu känner jag mig fattig, och till råga på allt har jag glömt att lämna in min lönelapp, och lönen kommer på onsdag. Oops. Får lämna in imorgon och hoppas jag får den på onsdag, annars får jag dubbel lön i januari. Imorgon ska jag också ringa och boka tid för operation, eller operation och operation. Ska ta bort två leverfläckar som irriterar mig. En har jag också lyckats riva hål på nu, så blodet bara rinner. Fräscht eller hur? Ont gör det iaf. Och det lär göra ännu ondare att ta bort dom, men aja. Jag vill ha bort dom.

/E- Jag saknar dig, illa va?

RSS 2.0