Vecka 3

Tredje veckan. Funkar helt okej, trots massa negativa tankar. Förra veckans vägning och mätning visade -1 kg, men även 6 cm minus på både rumpa och midja, så det känns bra. 

Ställde mig på vågen imorse bara för att se hur det ligger och den visar fortfarande på viktnedgång. Och enligt alla uträkningar har jag under denna tid förlorar 4% fett. Känns bra. 


Man ser en liten skillnad iaf! Nu kör vi några veckor till! 

Vecka 2

Vecka två på dieten. Funkar hur bra som helst. Fick ju som sagt äta middag i helgen, och det förstörde ingenting alls som jag trodde. 

I söndags när jag vägde in mig så visade vågen 3 kg mindre och måttbandet visade en centimeter kortade på midjemåttet. 

Och idag när jag satt hemma och funderade på klädsel till ett dop i helgen så fick jag för mig att prova min favoritklänning igen, och den passade igen. Efter två år! 


Första bilden är tagen på midsommarafton i år, och den andra idag. Tåls att säga att den lila va alldeles för liten i somras.

Jag är så lycklig!!! 

Nu väntar jag på Robban som ska komma och pussa mig godnatt. 

Operation viktminskning

Nu är det bra länge sen jag skrev, men nu känner jag verkligen att jag vill och behöver skriva lite. I måndags påbörjade jag nämligen operation viktminskning. Kommer i minst 4 veckor gå på nutrilett, och endast leva på 800 kalorier per dag, när man normalt äter runt 1800. På vardagar kommer jag byta ut varenda måltid, men på helger kommer jag få äta middag i form av riktigt mat, men byta om frukost och lunch. Varje vecka ska jag väga mig och mäta mig på nytt för att se hur det går. 
Har redan tappat nästan 2 kg sen jag började, men första veckan är det ju mest vätska som försvinner. Men rätt håll går det åt iaf. 

Detta är dagens kropp och dagens mått och vikt. 


 Börjar som sagt med 4 veckor, sen kommer jag utvärdera och se om jag ska fortsätta. Minst 13 kg ska bort för att få ett normalt BMI, och det kämpar jag för!

Btw, så har jag träffat världens finaste kille. Tack vare honom så orkar jag kämpa. 

R ❤️ 

RSS 2.0