I may not be perfect, but at least I'm not fake

Imorgon är det äntligen fredag, och det betyder att jag ska åka till Örebro. Som jag har längtat! Ska duscha och sova nu med en gång så fredagen kommer fort.

Jobbar tidiga skiftet imorgon, jobbar egentligen sena. Men Lena är så snäll som erbjöd sig att jobba sent så vi kan komma iväg mellan 15.00-15.30. Skönt! Så imorgon jobbar jag med andra gänget, så jag ska faktiskt luncha med Katta. Ska bli mysigt :)

Och imorgon är det också bara en vecka kvar tills jag åker till Sthlm. Mycket saker att se fram emot, men det behövs för att orka med vardagarna.


Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge

Hade tänkt simma ett par längder ikväll efter jobbet, men jag kommer hem så pass sent så jag knappt hinner. Så idag ska jag istället ge lägenheten en omgång med dammsugaren och moppen. Behöver städa innan helgen så jag åker ifrån och kommer hem till en fin lägenhet. Beroende på när jag är klar så kanske jag går ner till gymmet för att köra ett lätt pass iaf, så kan jag passa på att sola samtidigt. Måste ju ligga i om jag ska bli brun ;)

11 dagar till jag och Jeanette får dra iväg på roligheter. Countdown! Haha!


21 januari

Oj då, nu va det ett tag sen sist igen. Hoppsan.

Men okej, det nya året har börjat fantastiskt och det kan bara bli bättre. Jag har faktiskt börjat träna, den ni! Trodde ni inte va? Går grymt bra, ligger och väntar på att klockan ska bli lite mer innan jag traskar iväg till gymmet (vill helst slippa träffa folk)

I helgen åker jag hem till Örebro, ska bli så mysigt att komma bort en helg. Bort från hålan och alla måsten.

Helgen efter blir det kryssning med världens bästa vän, ska bli grymt. Just därför jag tränar så mkt nu så jag kanske, kanske kan bli liiiite snyggare.

Solar typ varje dag också för att bli brun, och för att slippa känna mig som en blek albino bredvid chefen som varit utomlands.

Men som sagt, 2013 har börjat overkligt bra och jag är världens lyckligaste!


Nytt år, nya möjligheter!

Är helt säker på att 2013 kommer bli bästa året någonsin, för jag har världens bästa vänner omkring mig, jag ska bli moster för första gången, min cancersjuka kusin kommer förhoppnings friskförklaras, jag är säker på att jag kommer träffa kärleken (lever på hoppet)

Ser fram emot detta år, nu ska jag börja leva på riktigt!


RSS 2.0