23 dagar

En vecka tills jag fyller, 23 dagar tills vi åker till London och 51 dagar tills jag tar en välförtjänt semester i 4 veckor. Fucking awesome!

Nu ska jag grilla korv på jobbet! Härlig dag:)


24 dagar

Som rubriken säger: idag är det bara 24 dagar kvar tills vi åker till London. Taggad som fan! Mindre taggad på att behöva kliva upp typ kl 2 på natten och åka hemifrån vid 4.. Snacka om att jag kommer vara död. Kanske skulle strunta i att sova helt... Aja, den dagen den sorgen.

Efter jobbet idag åker jag till våran kungliga huvudstad, lite tisdagsmys så att säga. Värt! Så nu tycker jag att den här dagen ska gå liiiiite fortare. Mer än 5 timmar kvar tills jag slutar.. Eftermiddagarna brukar dock gå rätt fort, så får väl hoppas den här dagen inte är ett undantag.

Igår märkte jag också att min älskade iPhone har fått en, eller ja okej typ 100 sprickor i glaset på baksidan. Va ledsen fram tills imorse då jag insåg att man kan byta ut glaset. Jag ska dock ha aluminium beklädd baksida, fanns i rosa färg! Hur snyggt kommer inte det bli? Nu är jag nästan glad över att det sprack, hehehhehe


I can't lie. I still miss you

Igår bokade jag,Jeanette,Samuel och Pär en resa! En helg i London över midsommar! Så vi skippar sillen och nubben och chillar i Hyde Park med jordgubbar och vin istället. Hur nice? Jävligt nice! Nedräkning börjar nu! Woop Woop!


I should hate you, but I don't

Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden, tillbaka till januari och göra om hela det här halvåret. Börja om från början liksom.


I want to move on, but I can't and I don't know why

Grymt kul i lördags, trots att jag for nerför trappan så jag har blåmärken över hela kroppen. Får skylla mig själv helt enkelt.

Vaknade igår och mådde faktiskt bra, eller ja kanske inte på topp psykiskt. Men jag va inte bakis :) avslutade gårdagen med att umgås med min älskade sockerpulla Amanda. Så mysigt att få va med henne.

Har jobbat idag, va faktiskt rätt kul. När jag kom hem så laga jag mat sen tog jag en långpromenad med Jeanette :) ser på hockeyn nu, mellan Sverige och Danmark. Tänkte först se hela matchen, men när Sverige leder med 4-0 efter inte ens en period så går jag och lägger mig.. Stackars Danmark... Kan inte va lätt att va så dåliga.


I will be strong, even when all goes wrong

Party ikväll med finaste flickorna. Festar som om det inte finns någon morgondag. Kan behövas efter den här veckan. För själv har jag pendlat mellan gråt och skratt. Mest gråt. Men det får det va slut med från och med nu. Så ikväll slår vi klackarna i taket, super bort alla problem och vaknar upp med nya. Eller nåt ;)

Jag älskar er! <3


RSS 2.0