1 dag kvar

Imorgon ar det sista dagen i Thailand,bade skont och trakigt faktiskt.. Vill ju verkligen hem,men det har anda varit valdigt skont har. Men att komma hem ska bli valdigt skont,sova i sin egna sang,traffa alla kompisar. Faktiskt langtar jag hem till snon ocksa.. Jag hatar sno egentligen. Aja.. Tycker inte alls att jag har blivit brun,men det far val ni avgora sen ist. Det enda jag inte vill hem till ar skolan,och religionen.. Jag hade laxa i religionen,men har knappt borjat.. Kul liksom.. Bra jobbat Emma. Aja,skit samma.. jag far val ta ig..

Ska traffa marcus nar jag kommer hem:) Har faktiskt saknat han..

Men men.. Skriver nar jag ar hemma igen:) Ha det bra sa lange:)

hej

sitter pa hotellet nu,ska typ snart sova.. ar as trott.. idag har jag varit pa batutflykt med vara kompisar vi akte hit med,dt va skont att slippa familjen ett tag faktiskt.. traffade aven en jatte trevlig och sot tjej fran smaland..

va har v gjort mer da? kommer knappt ihag.. har solat och badat iaf.. nu langtar jag faktiskt hem som fan.. langtar hem till katterna,till mobilen och till marcus.. ocgh forstas alla andra underbara kompisar.. 4 dar kvar nu,sen aker vi hem..

vi hors..

puss

Emma i thailand!

Hej!
Sitter pa hotellet i Thailand just nu,jag verkligen stormtrivs. Fast okej,jag saknar er:(

Idag ar det mammas 50 ars dag! Grattis! Pa morgonen gick vi ner till stranden och at frukost sen gick jag,Fredrik,Victor och Wilma tillbaka till hotellet och poolen dar det va svalt och skont. Sen gick vi och gjorde oss iordning for att kaka lunch. Akte iv'g och red pa elefanter,ja,jag va livradd! Usch,ackel elefanter. Efter det sa akte vi till en liten strand och bada en liten stund innan vi akte tillbaka till hotellet.

har solat,badat och haft det hyr skont som helst har. har kopt en skit fin klanning till studenten,ett par skor och ett par Dior solgasogon. Visserligen fejk,men skit det samma. allt som allt gick det pa 849 bath,ca 200 svenska kronor. Sjukt billigt.

Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige! Det enda jag langtar hem till ar alla kompisar och min mobil som jag lamna hemma. Ha det sa bra sa hors vi snart igen!

Puss


sista kvällen hemma

Åker imorgon då:) Är både glad och nerstämd just nu:/ Jag kommer sakna alla så äckligt mycket.

Praktiken idag va rätt lugn,sluta vid 14 då tog jag bussen in till Strängnäs eftersom vi skulle på studiebesök hos ambulansen,men dom hade körning så dom va inte där. Men vi stod utanför i typ 30 min innan vi gav upp,då sa jag hejdå till Malin och Ida:) Jag och Elin gick och köpte godis och tog bussen hem,sa hejdå till Elin också:)

Gick inte som ni kanske fatta inte till Marcus,han har halsfluss och skit så han ville inte smitta mig. Vi får ses när jag kommer hem istället:) Så jag får säga hejdå till honom på sms nu:( Aja,thats life.. Typ..

Ska försöka upptadera så mkt jag kan i Thailand,men ni får ha det bra alla:) För det ska jag ha:D

2 dar kvar

Skriftliga nationella idag då,gick väl sådär.. Jag skrev iaf 7 sidor om arbetsglädje typ. Jag kände att allt jag skrev blev en enda röra,har ingen röd tråd i det hela känns det som:( Aja,det får bära eller brista.

Träffa Marcus innan jag gick in i klassrummet,han såg då inte pigg ut:( Jag ville bara sätta mig bredvid honom och bara krama om honom hårt. Får se om jag ska gå dit efter studiebesöket imorgon. Vill ju verkligen få krama om honom innan jag åker. Om jag går dit ska jag iaf pyssla om honom:)

Mådde as dåligt inatt,måste jag säga. Kunde verkligen inte sova,jag bara grät. Och jag vet inte varför. Allt känns så jävla konstigt. Känns som om Moffe bara glömmer bort mig:( Visste inte va jag skulle göra. Just nu saknar jag någon att krama om,pussa på. Ha någon bredvid mig på nätterna.

Aja,2 dar kvar. Sen får jag vila upp mig:)


en stund senare

hej igen. vill bara säga att jag börjar bli galen.. pallar fan inte mycket mer nu.. vill ha Jens här,jag behöver gråta,jag behöver prata. gah,80 jävla skit mil.. varför bosatte pappa mig här?

är verkligen skit trött på allt och alla,Moffe är konstig,det går inte att prata med honom:( fan,jag vill kunna prata med honom om allt,som vi alltid har gjort.. det här känns inge bra.. varför blir det alltid såhär?

varför är det alltid jag som ska va olyckligt kär? har jag gjort nåt fel?



eh, fan! FUCK IT

hej hopp

Skolan idag va helt okej faktiskt. Fick igen min uppsats om självmord,vågade först inte kolla va jag fick. Men när jag väl öppna den så blev jag glad:D MVG-! jag fick minus bara för att den va sen inlämnad men jag är nöjd iaf:) Sen prata jag och Elin om ett studiebesök vi ska göra,så på torsdag ska vill ambulans saken i Strängnäs,ska bli kul och intressant. Sen hoppas vi på att det ska finnas nån snygg kille:D haha.

Hade mitt muntliga nationella i svenska idag,det gik sådär. Varken bra eller dåligt. Är bara så glad att det är över. Nu är det bara skriftliga kvar imorgon,det går nog bra,hoppas jag. Jag älskar att skriva:P Om jag hinner så ska jag till praktiken också,men tror knappast jag hinner. Det återstår att se.

Men iaf,nu är det bara 3 dar kvar tills jag slipper Sverige i 2 veckor,ska bli så jävla skönt att komma bort från den här miljön ett tag.

Ha det bra så länge så hörs vi!

4 dar kvar

Hej!
Skolan idag va väl helt okej,redovisa min uppsats om självmord.. Det gick as bra måste jag säga. Får hoppas jag får bra betyg på den:) Köpte en klänning av Elin idag också,den var hur fin som helst. Och jag tyckte den satt as bra på mig:)

När jag kom hem satte jag mig med min glass på Lisas rum och kollade på Sex and the city filmen,helt underbar film måste jag säga! Den va myckte bättre än va jag trodde!

Har även pratat med älsklings Jens idag:) Vi ska försöka planera att åka tillbaka till Mallorca där vi träffades första gången:) Det kommer va skit kul! Prata med Marcus också,den stackaren hade blivit sjuk så jag ska åka dit nån dag snart och pyssla om honom:) Innan fredag iaf,måste träffa honom innan jag åker. Visst,det är bara 2 veckor,men för mig är det lång tid. Kommer sakna alla så jävla mycket. Jag kommer fan sakna ungarna på praktiken,helt sjukt. Men dom är söta:)

Men som sagt, 4 dar kvar tills jag åker:)


ångest?

alltså,jag har typ ångest.. Jag klarar inte av att åka till Thailand:( fan,jag kommer ligga efter som fan i skolan och jag kommer sakna alla så jävla mycket:( fan,jag kommer typ böla på onsdag när jag säger hejdå till alla i klassen.. och jag kommer böla när jag ska säga hejdå till Marcus:( usch,det kommer kännas som en evighet ju. men det är ju bara 2 veckor.. ne nu ska jag gosa ner mig i sängen med glass och film:)

see ya

helg:D

va på praktiken igår som vanligt, jag och Sebbe skulle hålla i samlingen innan klassen ska ner på slöjd. Det gick inte bra måste jag säga,för det första så hade alla bråkat med någon så alla va typ ledsna och grät. Hur fan ska man hinna prata med alla 20 barn på 10 min? Det går inte. Jag fick lite smått panik och visste inte vad jag skulle göra. Sen va Sebbe tvungen att gå,jag fick klara av allt själv. Det blev för mycket för mig. När jag iaf har fått iväg alla barn så satte jag mig ner vid katedern och skrev ett långt meddelande till Monica,min handledare och berätta hur det hade gått och vad som hänt. Sen gick jag in till andra klassen som jobbade lugnt och stilla. Sen gick jag ner och solade och var en stund med Vanessa:)

Gick hem till Pär och gosade med hans valp Mindy,hon är fan skit söt.. Och hon tyckte om mig:) hon somna gott i mitt knä:P Sen körde Pär hem mig,creds till honom:) väl hemma sätter jag mig och kollar på "Nils Karlsson Pyssling" haha,så jävla bra film alltså.. Sen blev det självklart idol! Och jag blev glad när Lars åkte ut! Och en gång för alla: Johan är bra! Om en av världens främsta rocklåt skrivare säger att han är bra,betyder inte det då att han är det? Jo,det tycker jag! Heja Johan!

en gång för alla!

JAG ÄR PATETISK OCH JAG ÄLSKAR DET!!!!!!!!!!!!!!!!! DEAL WITH IT!

ni är bara avundsjuka

hallå,hur i helvete orkar ni hålla på? om Tomas tyckte jag va en dålig flickvän,kul för honom.. Men vet ni? Det är BARA han som tycker det isf,för alla mina andra killar har tyckt att jag har vart en bra flickvän.. Och vet ni? Jag och Marcus har känt varann i 10 år,vi har så gott som växt upp tillsammans! Och vi har faktiskt varit tillsammans förut,så jag tror han vet hur jag är som flickvän!

Jag är jag,ta det eller dra

Hallå! Va ju som sagt hemma igår,skulle ha pluggat hela dan,men det blev bara en timme.. För jag kunde inte koncentrera mig alls! Ibland hatar jag att va kär! Jag tänkte bara på Marcus,och det blev väldigt irriterande efter ett tag. Får helt enkelt plugga i helgen.

Va och kolla på handboll igår också,Åker vann över Strängnäs med 7-24 (borta match för Åker,ja ni fattar) Det va kul,och jag skrek på domaren,för han gjorde bara massa jävla fel! Snart får jag väl varning där jag sitter på läktaren,det skulle inte alls förvåna mig!


Har under dom senaste dagarna fått kommentarer över att ni tycker jag är patetisk,gud va kul för er. Men om ni stör er på mig över att jag för 2 veckor sen ville dö och nu är kär. Ni behöver inte läsa! Och så fick jag en jätte fin kommentar av en tjej(?) som skriver att hon "flörtar" med Tomas! Jag är så glad för eran skull! Hoppas ni får söta barn!

Idag bestämde jag och Marcus att vi ska ses snart,innan jag åker till Thailand:) Fatta,jag kommer sakna honom! Och alla andra underbaringar<3

Tack för mig:)


let me love you?

skolan idag va faktiskt sjukt skoj:D och så får man va hemma imorrn! inte helt fel,kan behöva ta igen mig. men det har även vart jobbigt idag,jag har bara,fattar ni? bara tänkt på marcus.. undra ifall jag är kär på riktigt? och det blev ju inte bättre när man träffar på hans bror vid bussen,jag trodde jag skulle dö:P men han fråga inget,han bara hälsa. ne fan,spola tillbaka tiden någon? fan,jag hade det så bra i lördags:)

hejhej

jag hade kul igår:) Marcus bjöd på mat,och vi kolla på film sen låg vi bara och prata innan vi pallade gå upp för att gå ut med hunden.. kl 01.00:P sen låg vi och prata ännu mer sen somna vi tätt intill varann med kläderna på:P sen vakna vi väl vid 10 typ och låg och prata sen gick vi upp kl 11 då han skjutsa hem mig.. och en sak återstår att säga.. jag är kär!

RSS 2.0