Ändrade planer

Som rubriken säger så är mina planer för helgen lite ändrade. Istället för att åka till Linköping blir det istället först fredagsmys med Nillan med våra hallondrinkar och annat gott och på lördag ska jag till Stockholm för att gå på Sveriges största tatueringsmässa! Grymt som faaaan!!

Tror det kommer bli en asbra helg! Ser fram emot den, så nu får gärna arbetsveckan gå fortare. Bara tisdag imorgon liksom.. Hallå?!

Nej, nu ska denna brud sova! Goooodnatt!


löningshelg?

Jo man tackar ja.. Det är det negativa med att få lön den 27e, och den infaller i början på en ny vecka. För medans alla andra har löningshelg och går ut och dansar så ligger jag kvar i soffan. Inte fy skam det heller, men just idag hade jag också velat dra ut, men men.

Jag får ha min löningshelg, och då åker jag till Linköping och ska umgås med Robin :) ska bli kul som fan att åka till ett nytt ställe, träffa nya människor och gå ut på ett nytt ställe. Ser verkligen fram emot det! :)

Idag är det iaf lördag för er som har missat det, och jag ska bara ligga i soffan och se film. Min kollega kommer dock hit om en timme ungefär för att köpa mitt barbord, så då får jag iaf sällskap en stund, haha. Nej, dags att ta på sig kläder kanske :)

15 augusti

Ja, då börjar min 4 veckors semester gå mot slut. På tisdag är det tillbaks i allvaret igen, tog en dag extra för att jag ska till frissan :) har iaf haft en fantastisk semester och sommar, trots allt det tråkiga som verkade förfölja mig ett tag. Umgåtts med vänner nästan dagligen, varit på två jävligt roliga kryssningar, träffat nya vänner och bara levt livet helt enkelt.

På lördag väntar ännu lite mer roligheter, för först ska min lilla prins Lucas döpas och sen ska jag på min första kräftskiva hos min barndomskompis Elin :)

Imorgon är det fredag, men har absolut ingenting planerat än, lär iaf bli väldigt lugnt. Imorgon är det också precis ett år sen farmor somnade in. Läskigt fort tiden går, känns fortfarande som igår när jag står på lugnets camping i Falun och läser smset från mamma.. Älskade farmor <3 saknaden är lika stor fortfarande.


RSS 2.0