18/5

Nu ska jag bli bättre på att upptadera. Jag lovar! Nu är det inte alls många dar kvar till studenten,men samtidigt som det ska bli riktigt skönt så ska det bli otroligt tråkigt. Jag kommer verkligen sakna klassen,visst att vi ibland har varit oense och osams. Men jag kommer verkligen sakna dom. Jag kommer ju självklart sakna andra kompisar man har fått under den här tiden. Och jag har faktiskt även ångest över att ta studenten,liksom va händer sen ? Ska jag plugga,ska jag jobba ? Vart ska jag jobba,får jag nåt ? Ja frågorna är många,och jag får panik över att jag inte alls vet nånting. Så vissa stunder så vill jag att jag bara ska sluta 2an,och att jag får sista sommarlovet nu,och börjar 3an i höst. Den här tiden har gått jävligt fort och det är sjukt att det är min tur att ta studenten nu.

Aja,nog om det. Imorgon ska hela BF programmet till Stockholm,vi ska gå på musseum och teater,ska bli rätt kul måste jag säga. Och jag hoppas att det blir fint väder imorgon,solsken och varmt. Så kan man ta en glass på lunchen och bara ha mysigt. Men eftersom det har regnat idag så kommer det säkert regna imorgon också. Men vi får väl hoppas på det bästa.

I lördags va jag i Stockholm med Erika,vi va hemma hos hennes klasskompis Mona och kollade på eurovison. Hade riktigt trevligt ! Och på lördag blir det Stockholm igen,Erikas klass ska ha studentskiva,och den ska jag gå på. Ska bli hur jävla kul som helst. Jag är skit taggad. Vet bara inte hur jag ska se ut i håret,hur jag ska sminka mig,vilka skor jag ska ha. Det enda som är bestämt är va jag ska ha på mig. En röd klänning jag har fått låna av Jessica,super snygg är den! Får hoppas att den passar bara. Ska testa den lite senare. Ne,men fan va kul det ska bli asså. Längtar super mycket. Jag ska dansa som fan !

Aja,nu ska jag nog hoppa in i duschen eller typ testa klänningen. Ha det bäst !

13/5

Asså,jag orkar inte blogga längre.. Aja,va på krogen i fredags. Det ägde! Hade skit kul! Måste definitivt göras om! På dan flyttade farmot hit också,det va kul:) Idag har jag vart i skolan,har haft möte om lite om studenten och så.. Nu är det fan inte långt kvar.. 3 veckor på fredag. 3 veckor !!?? Helt sjukt...

Ne,nu ska jag äta mat,sen plugga lite.. Sen ska jag bli tjock på chips!

7/5

Asså,jag orkar inte blogga längre.. Så förlåt för den dåliga upptaderingen. Imorgon ska jag på krogen med Johanna,kommer bli as kul:D Vet inte va jag ska ha på mig än bara.. Jag vill ha nåt som passar min lilla röda väska så jag kan ha min kamera med mig:) Tyvärr har jag använt alla mina svarta partylinnen på krogen nu,så jag kan ju inte ha det igen:O Hahah,jag vet att jag är skit konstig,men sån är jag.. Aja,det ordnar sig nog. Ska faktiskt kolla igenom garderoben nu snart...

Idag va sista dan på praktiken:( Jag vill inte tillbaka till skolan.. JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!! Döda mig? Jag orkar inte med skolan..

Imorgon blir det att stiga upp vid kl 5.. Jag och pappa ska åka och hämta alla farmors saker.. Sen flytta hit dom.. Så det blir att sova tidigt ikväll...

Nej,nu ska jag leta efter kläder..

4/5

I lördags va jag på krogen med Simon,Tim och Andersson. På krogen träffa vi även Johanna:) Kul hade jag iaf. Om man bortser från en sak,men den ska vi inte tänka på:) Allt sluta ju bra iaf;D Aja,vakna hemma hos Simon kl 9 med värsta baksmällan^^ Fyfan va dåligt jag mådde.. Satt uppe ett tag,sa hejdå till Andersson,sen gick jag upp och la mig igen:) Inte för att jag kunde sova,men jag vilade iaf (A)

Men men.. Idag va jag i skolan. Jag fick min studentmössa:D Värsta lycklig jag blev! Imorgon är det praktik igen.. Sista veckan nu:( Jag vill inte! Jag vill inte va i skolan.. Jag vill ha praktik!!!!!

Va händer i helgen då.. Jo,på fredag ska vi flytta farmor <3 på lördag skulle jag ha åkt till Tim,men så blev det inte.. Så jag lär väl sitta hemma.. Om ingen drar med mig på nåt roligt äventyr:)

Ne,jag har faktiskt inge mer att säga...

1/5

Valborg igår va riktigt tråkig. Jag va nere vid brasan med pappa,Kenneth och Fossan och sålde lotter,korv,dricka och godis. Det va hur jävla stressat som helst,och jag stod och böjde mig ner för att fylla på med mer dricka och sånt precis hela tiden. Så jag har skapligt ont i ryggen nu. När jag har gjort mig iordning för natten får jag ett väldigt oväntat samtal,som gjorde mig både glad och ledsen.. Jag hade liksom inte väntat mig att dom skulle höra av sig.. Aja..

Idag började jag med att sova länge. Jag satte på mig bikinin och satte mig ute i solen där jag har suttit hela dan. Så nu har jag bränt mig:P Jag ville ju va brun tills Tim fyller nästa helg,men jag blev inte brun,jag blev röd istället. Riktigt snyggt om jag får säga det själv.. Eller inte..

Nu har jag precis duschat,fixat med ansisktsmask och såna saker.. Känns bra faktikst:P Ikväll blir det väl att sitta här och kolla på tv.. Så jävla kul liv jag har.....

Aja,nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken.. Vi hörs!

RSS 2.0