kommer inte på nån bra rubrik

nu är jag hemma igen efter att ha vart med tjejerna. vi åt tacos, kollade på big brother och skrattade, en vanlig kväll med oss. har hängt tvätt och nu tänkte jag krypa till kojs, ska som sagt upp och jobba kl 7 imorgonbitti. inte så kul en lördag kanske, men det är pengar. och pengar tycker jag om.
bild från i somras då jag va blond. snyggt va? ska bli blond snart igen förresten, ska köpa blekning imorgon när jag kommer till stan. så snart är det hejdå röda hår.

jag förstår att det sårar när jag inte passar din mall

tjoho. struntar i alla måsten och åker och myser med mina brudar! det är ju trots allt fredag, då kan man väl integöra massa tråkiga saker.. det får jag göra på söndag. jaja, är gaaaaaaaalet taggad inför imorgon, och det ska bli sååååååhäääääär kul att träffa Jessica igen.. sorry för massa utdragna ord, vill bara att ni ska förstå hur taggad jag är ;)
hehe, jag och Jessica när det begav sig. härliga tider
nej, dags att rusa.

eurotrip

såg precis en av dom roligaste filmer jag nånsin har sett. Eurotrip. lite efter jag vet, men har bara inte laddat ner den förns nu. as rolig va den verkligen. så om ni inte har sett den, se den!
pratade precis med Jessica i telefon om lördag. är skapligt taggad just nu! ne, nu måste jag fan sova..

löning

yeah! idag fick jag min efterlängtade lön, och för engångsskull hade jag mer pengar kvar att göra vad jag vill med även fast jag hade mer utgifter den här månaden plus att jag inte har fått pengar av Amanda än för den veckan hon bodde här. så jag är glad idag. har unnat mig thaimat till middag och har köpt glass som jag ska äta efter att jag har duschat. ska även unna mig ett par nya skor, men det får bli imorgon när jag kommer åt mammas inloggning på den sidan, hehe :)
är dom inte helt underbara? :) åh, vill ha imorgon nu. så jag kan beställa dom så att dom kommer hem snart :) jävligt skönt att det är fredag imorgon också, stengillas! tyvärr jobbar jag på lördag också, men det är bara 4 timmar så ska nog stå ut. nej, nu ska jag duscha och se på film innan jag kryper ner i bingen.

allting du vill ha,är egenskaper som jag inte har

Hallå hej. Hemma från jobbet nu, eller ja jag kom hem för över en timme sen. Har bara inte orkat skriva än. Funderar på att sätta igång en rolig film på nerladdning och börja måla knopparna på min byrå vita.. Målade hela byrån vit i höstas men glömde bort att ta bort knopparna så dom är halvt vita. Och nu stör det mig väldigt mkt så ska måla dom nu. Sen ska jag prata med syrran om mitt vardagsrumbord som är lite fläckigt efter färgen.. Ja, jag råkade droppa färg på bordet, hehe. Målarproffset Emma :)
börjar btw längta galet mkt efter lördag nu, för då ska jag festa med denna brud! Stengillas!

I WOULD GIVE UP EVERYTHING FOR ONE MOMENT WITH YOU, FOR ONE MOMENT IS BETTER THAN A LIFE TIME OF NEVER KNOWING YOU

godkväll. har inte orkat skriva förns nu, har jobbat hela dan och direkt när jag kom hem har jag kollat på film. sen har jag pratat med Sebbe i telefon, nu ska jag snart förflytta mitt feta arlse till sängen istället. är galet trött, plus att jag ska upp kl 5 imorgon bitti. men tänkte först dela med mig från en bild från i fredags, som jag snodde av Tania.
påväg till krogen tror jag, om jag inte minns fel. saknar mina skor, jag hade där. dom gick sönder i lördags när jag ramlade :( buhu sadface.. påminn mig om dom måste lagas innan sommaren är här!
nej, nu ska jag dejta kudden. hörs imorgon!

måndag

tjoho! måste verkligen bli bättre på det här med att blogga. men nu skyller jag på att jag faktiskt har haft fullt upp. igår sov jag bort hela dan, tills Sebbe ringde och väckte mig. sen ringde Malin som frågade om jag skulle med till huvudstaden och festa och det kan man ju inte säga nej till. så det blev att stressa in i duschen och leta fram kläder. va en bra kväll med massa härligt folk. dock slutade det inte så bra för min del, men det behöver vi inte ta här. tänkte bjuda på lite bilder från denna helg istället :)
bilder från i fredags och festen med grabbarna grus :)
dom väldigt få bilder som blev tagna igår. hehe :)
nu ska jag se på film! puss

söndag

oj, totalt glömde bort att skriva igår.. eller jag va inte hemma alls. fredags va askul! träffade as härligt folk och blev lagom full. åkte hem rätt skapligt igår och åkte direkt till Malin och mötte upp henne innan vi drog ner på stan och träffade A-M. var med dom hela dan och kvällen. grillade, spelade kort och hade allmänt trevligt. tur att jag har er flickor, ni är bäst <3 vet inte om jag ska va med dom ikväll igen, får se hur det blir..
bild på mig och mitt hjärta som nu har flyttat till turkiet.. saknar dig redan, kom hem snart!

långfredag

tjo. mår lite bättre idag, och ska snart iväg till nyköping för att festa med grabbarna grus! trevligt värre. berättade jag att jag va på bio igår också? vi såg the red riding hood, den va bra. i onsdags såg vi water for elephants, den va inte så bra. men jaja.. imorgon flyttar min finaste vän Fredrik till turkiet, men jag försöker att inte misströsta. för i sommar ska jag dit och hälsa på :)
jag idag. har inte hunnit sminka mig än, eller jo det har jag väl hunnit om jag orkat. men gör det senare istället. nu ska jag fara. hörs imorgon :)

natt

förlåt för dålig upptadering. mår inte bra. men mår väl tillräckligt bra för att orka skriva lite iaf. lovar att jag skriver imorgon när jag har vaknat ige, och då jag förhoppningsvis mår lite bättre. tänkte bjuda på en gammal bild så länge. en bild på en lycklig mig.
saknar..

Bio!

Nu blir det bio med mina finaste flickor anna-maria och Malin <3 skitsnack, bra dom förhoppningsvis och en massa godis. Vardagslyx!

Hard work, work!

Godmorgon folket! Eller godförmiddag kanske man ska säga? Jaja, sitter på jobbet nu. Har rätt tråkigt, finns inte så mkt att göra just nu. Jävligt tråkigt väder ute också. Kanske blir bättre under dan, hoppas det iaf. Och imorgon måste det va bra väder för då ska jag grilla korvbxh dricka vin med mina finaste vänner :) får gärna va fint hela helgen också eftersom jag är långledig!

blond eller inte?

tjoho! hemma från jobbet nu, rätt chill dag. nu sitter jag i sängen och moffar chips, hehe. sånt är jag bra på. men okej, nu till saken. jag sitter och funderar lite på hårfärg. vill jag fortsätta va röd/brun eller vill jag va blond? va tycker ni?
detta eller:
detta? (har ingen annan bild från när jag va blond just nu, eller jag orkar inte koppla in min externa så det fick bli en på mig och Tim )

Sol <3

Sitter ute i solen och njuter av tillvaron. Åh va jag älskar våren, speciellt efter en så lång och kall vinter. Har precis ätit lunch, och ska snart in och fortsätta jobba. Längtar redan till fika rasten då jag ska sätta mig i solen igen. Men nej, nu kallar plikten. Hörs senare

19 april

Godmorgon kära läsare (om jag har några än?) Sitter på jobbet nu, börjar jobba om 20 minuter. Hade mycket hellre legat hemma i sängen idag, men får försöka stå ut tills på torsdag då jag jobbar sista dan den här veckan innan jag har gjort mig förtjänt av lite påsklov. Nej, nu ska jag se om det finns nåt annat än godis och tårta att äta. Hörs sen! Puss!

typ ett år senare

har ni saknat mig? hehe, klart ni har. har velat börjat blogga igen hur länge som helst, men har liksom glömt bort det. och nu så kom jag och tänka på min första blogg, alltså den här. så nu tänker jag ge det en chans till!

vad har jag vart med om senaste året då? alldeles för mkt skulle jag vilja säga, och det skulle ta typ ett år för mig att skriva allt. så jag sammanfattar det lite
*träffat världens finaste vänner
*hade den bästa sommaren i mitt liv
*flyttat hemifrån
*festat
*levt livet
*skrattat. mycket.
en snabb sammanfattning, lovar att berätta mer senare. nu ska jag se klart på filmen :)
bjuder på en bild så länge
Puss så länge

RSS 2.0