Never regret something that once made you smile

Onsdagskväll, påväg hem från jobbet och ska börja laga mat med en gång innan jag landar framför tvn i soffan. Är riktigt seg och trött idag. Vi bygger ju om på jobbet så allt är typ rörigt och huvudvärk är en återkommande del på kvällarna. Men men.

Dumt att klaga, imorgon är det liksom redan torsdag. Jag har massvis att göra, och mer lär dyka upp. Så dagarna går så fasligt fort. Har ännu en ledig helg att se fram emot. En helg jag tänker tillbringa i Stockholm med den bästa.


Nu jävlar

15 kg skillnad på 2008 och 2012. Nu har jag sex månader på mig att gå ner dessa, annars blir jag av med både telefon och pengar. Så nu kör vi fan så det ryker. Sprang/powerwalkade i 40 min ikväll och imorgon blir det träning med lillsyrran!

JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA!!!


Fredagsmys?

Dumma, dumma mage som sätter stopp för mig idag.. Vridit mig av smärta hela natten och när jag väl tar mig upp så kräks jag.. Ringde jobbet som lät mig va hemma, men nu är jag istället klarvaken.. Gillar inte livet just nu!


längtan

Kan typ inte sova för att jag längtar så förbannat mycket efter vissa saker.

Först längtar jag till i helgen, för då är jag helt ledig. Har absolut ingenting planerat (än så länge) och jag ska tillbringa min lördag med en lång sovmorgon vilket jag inte fått på länge.

Sen längtar jag till 1 december för då ska jag iväg på roligheter med bästa vännen! Grymt!

Sen måste jag börja julhandla, vilket jag ser fram emot! (nåt är fel, det har aldrig hänt förut)

Och sist, men verkligen inte minst så längtar jag tills mitt syskonbarn kommer. Mitt första syskonbarn, mosters prins eller prinsessa. Åh, vill att du kommer nu skruttis. Moster längtar efter dig <33

Dagens lärdom

Kolla inte på skräckfilm själv. Speciellt inte med ormar inblandat... Kommer aldrig kunna sova nu. Fan!

Någon som gör mig sällskap och skyddar mig mot ormar?! Snääälla?! :)


För jag är lyckligare nu

Har den senaste veckan fått höra av folk att dom tycker att jag verkar gladare än vanligt. Och det kan nog stämma. Jag har världens bästa familj, världens vänner och världens bästa jobb. Hur kan man inte vara lycklig då?

Grym kväll igår btw. Mår som man förtjänar helt klart, men ska köpa mig en cola och sova en stund hos Jessica innan vi kör igång igen.

Njuter av livet <3


Jag vill leva lycklig här på jorden

Jaha, torsdag igen. Veckorna går så fasligt fort ibland, trots att jag har stängningsvecka. Suger att stänga, speciellt nu på vintern när det inte finns ett skit att göra. Tur att vi bygger om butiken så jag kan hjälpa till med det när det behövs.

Imorgon åker jag äntligen till Sthlm igen ska på halloweenfest! Ska bli riktigt kul, dock inte lika kul att en viss person också ska på samma fest. Men jag har både klippt och färgat håret plus att jag ska klä ut mig så förhoppningsvis känner han inte igen mig. Om han nu mot förmodan skulle göra det kan ju jag låtsas som om jag inte känner igen han, perfekt!

Jobbar till 18 imorgon också som sagt, inte alls kul när vi egentligen brukar stänga 16 dagen innan helgdag. Men ingen idé att ifrågasätta, då kanske vi inte ens får gå hem... Får börja förfesta på pendeln upp till Sthlm helt enkelt, haha.

På lördag åker jag direkt till Eskilstuna och ska på halloweenfest där, ska bli riktigt kul. Fullspäckad helg att se fram emot.

Nu ska jag vila mina ögon en stund innan jag måste börja jobba igen. Har en huvudvärk som heter duga...


RSS 2.0