29/4

Började 11.50 idag,sov till 10. Så jävla skönt asså.  Det va en lugn dag också,på första lektionen så va en kille skit söt. Han gav mig massa komplimanger:) Sånt uppskattas alltid. Men jag uppskattar bara vissa komplimanger:P Men att höra att man har fina kläder av en kille på 7 år så blir man glad:) Så jävla söt unge asså.

Imorgon börjar jag halv 9 och slutar halv 4:O Liksom,det är ju valborgsmässoafton.. Men nej,vi har heldag. Skit.. Jag vet inte alls va jag ska göra imorgon. Blir väl antagligen hemma skulle jag tro. Jag vill festa! Ingen som har fest eller?

Vet inte alls va jag ska göra ikväll,går väl och lägger mig tidigt så jag orkar upp imorgon. Får väl se om jag lägger mig och kollar på film eller nåt..

Ne,jag har inge att skriva. Ha det bra!

28/4

Sov en kvart längre idag,så pappa blev sur:P Men jag skulle ju inte cykla förns vid 10 över 8 så:P Men när jag hade duscaht och ätit så upptäckte jag att det regnade så då åkte jag med pappa 2 minuter senare:P Kom till praktiken och satte mig i personal rummet en stund. Det va en lugn dag idag,jag gjorde klart min studentklänning som behövdes göras om lite.

Mamma hämtade mig när jag sluta och vi åkte till grannen,så jag sa hejdå till deras hund som ska avlivas imorgon:( När jag kom hem satte jag mig självklart här,det finns ju inte så mkt annat man kan göra:P

Imorgon börjar 11.50,alltså så kan jag sova länge:P Och inatt ska jag stänga av telefonen så jag inte blir väckt kl 6 som jag blev imorse..

Aja,jag skriver mer imorgon!


27/4

Jag har helt tappat orken att blogga. Jag gör det nästan inte alls längre. Men men. I lördags va jag hos Erika,det va grymt kul att va med henne:) Vi blev barn på nytt och satt och spela sällskapsspel:D Vi gick och la oss relativt tidigt,men jag ska självklart bli väckt kl 2 av kära lilla Simon som va påväg hem från krogen. Jag va lite sådär lagom sur då. Han sa att han tyckte att jag skulle åka till han:P Bara för att krama han,men det gjorde jag inte:P Satt hos Erika hela dan,kolla på tv,läste massa tjejtidningar sen åkte jag hemåt.

Fick sovmorgon till halv 8 idag,det va riktigt skönt. Var på studiebesök på pensinärernas hus,med Minakhi och Ida,det va faktikst rätt intressant. Men det bästa va att vi fick gratis fika! Inte helt fel:P

Nu ska jag hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen. Vi hörs!

24/4

Idag va jag ledig,så jäkla skönt! Och vädret är ju inte helt fel det heller,jag har legat ute i bara bikini utan att frysa! Och det är bara april liksom. När mamma kom hem åkte vi till Eskilstuna,jag fick en ny bh till studenten. Jag måste ju ha en bh som man kan ta bort axelbanden på,och jag har ju vart duktig och tappat bort min jag hade. Men nu fick jag en ny,så jag struntar i att leta efter den gamla:P

Nu är det snart "Så ska det låta" och jag är ju ett stort fan av det,så det ska jag sitta och glo på,sen blir det väl att jag lägger mig i sängen med en bra film och lite onyttigheter,som chips,choklad och mentos! Det är ju en jävla tur att jag aldrig går upp i vikt,så jag ska nog hålla mig i trimm iaf:P Får väl hoppas på det,annars måste man ju inhandla en ny klänning till studenten:P Och det har jag fan inte råd med:P

Imorgon ska jag till Erika! Ska bli grymt kul att få träffa henne igen,har inte gjort det sen vi sluta 9an,och vi slutar skolan i sommar. Alltså är det 3 år sen nu. Helt sjukt! Men nu ska vi äntligen ses,och får hoppas det blir fler gånger:)

Nu väntar tvn på mig! Vi hörs!

23/4

Idag är jag hemma. Har världens huvudvärk,och jag är så sjukt förvirrad just nu. Så jag ska gå och lägga mig igen,så skriver jag kanske mer senare idag.

So long suckers

21/4

Jag har inte skrivit på jätte länge,jag vet. Jag har väl bara inte orkat. Igår fick jag veta att min älskade farmor ska flytta från Örebro till Åker:) Vi ska flytta henne redan om 2 veckor. Fan va glad jag är över det! Igår va vi också och kollade på en ny data då våran stationära har lagt av,eller det är bara grafik kortet som har gått sönder,men iaf. Datorn är 10 år gammal,så det är ju dags att köpa ny nu:P

Idag hade jag sovmorgon till 11.40 hur jävla skönt som helst. Satt även kvar en timme extra och sydde dit en dragkedja på mitt linne. Och pratade med min handledare om precis allt mellan himmel och jord. Skönt att ha en annan vuxen att prata med ibland faktiskt. Imorgon börjar 11.50,det är ju inte heller helt fel. Jag får alltså sova till 10 eller längre. Sånt tycker jag om!

Imorgon kväll är jag ensam hemma också. Mamma jobbar,Lisa har match och pappa ska bort. Alltså får jag ha datorn hela kvällen utan att någon annan vill ha den. Och sen är det alltid skönt att va själv ibland också.

Aja,jag vet inte vad jag ska skriva mer..

18/4

Blev inte alls som jag hade tänkt mig igår. Simon tyckte att jag skulle komma och festa och följa med ut på krogen. Så det va bara att hoppa in i duschen,och stressa som en typ gnu. Men men,åkte iaf tåget 20.30,åkte bussen hem till Simon,och när jag va väl hoppa av,hoppa jag av fel.. Duktigt:P Men ja,jag kom fram till slut:P Så då balnda Simon en drink till mig. Och vi körde nåt kortspel med hans bror.

Tog en taxi hemifrån Simon vid efter 23.00,och jag dansade från den stunden jag kom in på krogen tills vi skulle gå hem:P Eller gå och gå.. Vi blev hämtade:P Och jag somnade typ direkt:P

Imorgon ska jag åka till Gustavsvik med A-M och Malin,ska bli sjukt kul:D Så nu ska jag leta fram min bikini:P

Ha,det bra alla!

17/4

Jag verkligen hatar att vakna upp från en underbar dröm. Och när jag vakna så insåg jag också att det bara va en dröm :/ Jag ville verkligen fortsätta drömma,men pappa ringde och väckte mig:( Usch!

Idag mår jag lite sämre än igår,men jag försöker att inte tänka på det. Allt har ett lyckligt slut,även det här. På ett eller annat sätt ska det bli bra igen. Jag vet det,jag tror det,jag hoppas det! Jag lever på hoppet,det kommer jag alltid göra! Ödet får bestämma hur det blir.

Jag har inget att skriva..

/ E- Grattis kusin på 21 årsdagen! <3


16/4

Vet ni va man behöver när man mår dåligt? Jo,man behöver en riktigt bra vän,och några kanelbullar och läsk! Jag hade en riktigt bra vän,som jag fann i Erika,jag hade kanelbullar och jag hade läsk! Så nu mår jag faktiskt mkt bättre än innan! Och jag mår bra över att jag har kunnat pratat med Tim,och inte om det som har hänt då. Utan allt annat.

Jag skulle ju ha åkt till Nillan idag,men jag hade ingen lust längre. Så jag ska sitta hemma här helt själv,lyssna på massa musik,äta god mat och ta hand om mina älskade katter! Får se om jag orkar fixa till mig själv också,med massa ansiktsmasker och såna saker. Jag har fastnat här vid datan,så det får vänta en liten stund:P

Sen ska jag ringa Fredrik,och prata med han. Kommer säkert få berätta allt för honom,så då kommer jag väl självklart börja små tjura lite. Men det får man göra! Men jag mår iaf mkt bättre nu.

Och världens finaste Jens ringde inatt,inte för att jag mådde så mkt bättre av det egentligen,men det va så skönt att höra hans röst. Och det va skönt att få höra hans åsikter i det hela,han tycker ungefär som jag. Men nu ska jag inte tänka så. Jag och Tim är vänner,inget annat! Och mina känslor har redan svalnat av lite!

15/4

Igår va ingen bra dag,idag är ingen bra dag. För nu är den vackra sagan slut. Jag menar Tim. Jag orkar fan inte berätta va som har hänt,men jag mår riktigt dåligt iaf. Men men. Idag va jag på ungdomsmottagningen,det gick bra. Efter det tog jag och Jessica en fika. Sen tog jag bussen hem.

Imorgon ska jag till Nillan,eftersom jag inte kan åka till Tim. Vi ska göra ansiktsmasker,och dricka lite cider och bara ta hand om oss själva,och så jag får tänka på nåt annat än allt skit.

Men som sagt. Allt kommer till ett slut,även alla bra saker. Så man måste ju va förberedd på att det värsta kan hända,men jag är aldrig det. För likförbannat kan jag aldrig förstå att allt har ett slut,så jag blir lika ledsen varje gång. Men nu ska jag inse det! Jag ger upp kärleken nu,den får komma till mig.. För jag orkar allvarligt inte lägga ner tid på att hitta "the one" så han får hitta mig helt enkelt!

Men tack alla vänner som stötta mig igår och idag. Ni är guldvärda <3

14/4

jag vet,har inte skrivit på jätte länge.. I lördags satt jag ute hela dagen i det fina vädret,och i söndags åkte jag hem till Tim:)<3 Vi åkte ut till Mälarbaden och träffade Henke,Jessica och Linus. Vi spelade kubb,och såklart va jag sämst och förlorade hela tiden. Men jag hade kul iaf:) Jag och Tim va hemma vid 21,då låg vi bara och myste tills vi satte igång en film. Somnade väl vid 2 eller nåt sånt,och vaknade för en gångs skull ganska sent. Låg kvar i sängen i typ 2 timmar tills vi orkade gå upp och äta frukost. Sen blev det ännu mera mys i sängen,tills det blev mat och jag va tvungen att åka hem:(

Nu ska jag snart hoppa in i duschen,sen ska jag nog glo på film eller så sitter jag här. Imorgon bär det av till ungdomsmottagningen. Och på torsdag ska jag till Tim:)<3

10/4

Va hos Nillan igår,sjukt kul jag hade! Lite tråkigt att jag och Tim va tvungna att ta sista tåget hem till han,men men. Jag är rätt glad över att vi va hemma tidigt.. När vi kom hem så låg Anton och sov i soffan,så vi väckte han och sa att vi va hemma:P Och att jan kunde sluta va orolig:P Satt och pratade med Tims mamma och Anton ett tag,sen gick vi och la oss:) Vaknade självklart tidigt,men jag vakna ju bredvid Tim så det gjorde ingenting:)

Vi låg i sängen i stort sett hela morgonen,tills Marie ringde och sa att dom åkte hemifrån,så då va det bara att gå till bussen och åka mot Årby där dom skulle hämta mig.

När jag väl kom hem satt jag ute på gårn tillsammans med Jonny,Marie och mamma och pappa:) Sen sattte jag mig här och la in alla bilder på datan och skickade dom till Tim:)

Aja,nu ska jag va lite social med allt folk..

Glad påsk på er:)


8/4

Jag är verkligen skit trött nu,fast jag sov tills 10 imorse.. Så detta blir ett kort inlägg.. Praktiken idag va lugn. Och jag fick veta att jag slutar kl 12 imorgon:D Fett skönt. Då ska jag bara vänta på bussen som går 13.50,då ska jag möta Tim:) Sen ska vi åka till Jessica där vi ska göra oss iordning för att sen åka till Nillan!

Egentligen känner jag mig inte alls taggad till fest. Men det kan nog bero på att jag är skit trött.. Jag blir nog mer taggad sen när mamma kommer hem med min dricka!

Ne,nu orkar jag inte skriva mer.. Nu väntar mitt broderi på mig:P


7/4

Idag när jag kom till praktiken så gick brandlarmet igång:P Så ja,det va bara att följa efter strömmen xD Jag har glömt bort vart alla ska samlas:P Stod där ute i ca 10 min,sen gick alla tillbaka till klassrummen.

Det va en rätt lugn dag idag,skönt det. På lunchen gick jag och köpte nya skor. Jag kände att jag verkligen behövde unna mig nånting efter att ha mått uselt dom senaste 2 dagarna. Och jag behövde verkligen nya skor också. Men men. Idag mår jag bra igen,jag va väl mest ledsen för att jag inte har kunnat prata med Tim:P

Jaja,jag har absolut inget mer att säga.. Ha det bra!

/E- snart lov!

6/4

Idag körde mamma mig till skolan.. Men när jag kommer dit,får jag veta att min lärare är ledig,alltså är jag också ledig! och det hade inte min lärare sagt till mig. Så jävla dålig stil,så jag spyr på det. Men men,mamma va som tur va kvar i strängnäs så jag kom hem lika fort igen. Väl hemma städa jag mitt rum,eftersom vi får gäster på fredag. Efter det tog jag min tidning och satte mig och sola:) Så himla mysigt!

Nu sitter jag här och tråkar som en galning. Tim har vart på kryssning,och han har ingen mottagning på telefonen så jag kan inte skriva sms med han:( Men dom skulle va i land vid 18 ikväll,om en halvtimme alltså!:) Då ska jag prata med han!:)

Imorgon är det praktik igen,på onsdag också. Och på torsdag är det typ halvdag bara eftersom det är skärtorsdan. Och då blir det även fest hos Nillan som fyller 20 år! Och då kommer Tim hit också!:) Men jag och Tim åker hem till han vid 22.40 tiden. Men det ska bli kul iaf:)

Och jag längtar jätte mkt efter Tim! <3

/E- let me love you

5/4

Var hos Tim i helgen:) Kom hem igår kväll. Jag kom till Tim i fredags vid strax efter 11,då tog vi bussen ut till Linda för att hämta min sovsäck. Och gick sen tillbaka till bussen,och när bussen väl kommer så glömmer jag självklart sovsäcken på bänken:P Bra jobbat Emma! Åkte iaf hem till Tims mamma. Vi bara låg och mös hela dagen tills vi kände att vi började bli hungriga så Tim tog fram fläskkotletter ur frysen,men det tog åratals innan det tina så det sluta med att vi gick och köpte pizza och kebab:P Kollade på "så ska det låta" och på filmen Twilight. Och jag måste säga att den inte va lika bra som jag trodde att den skulle va. Men men,efter det gick vi och la oss,och trött som man va så somnade jag så fort jag la huvudet på kudden:P

Vaknade av mig själv kl 8 på lördan,fattar ni? Jag brukar aldrig vakna så tidigt:P Men då hade Tim legat vacken jätte länge. Och den sötungen ville inte väcka mig:P Men nästa gång måste han göra det! Okej,Tim?:) Gick upp och frukost och åkta ut till Tuna park där vi träffade Jessica och Henke:) Stannade inte kvar så länge då jag va skit trött och hade ont i benen:P Så vi åkte hem igen,kollade på "Ps I love you" Helt underbar film. Sen låg vi bara och mös tills vi gjorde iordning mat. Fläskkotlett,pommes och grönpepparsås:) Mums!

Tog bussen från Tim vid 19.20. Tim tog samma då han skulle hem till sin pappa och hämta dricka. Men när jag skulle hoppa av,ville jag verkligen inte göra det:( Vill va hos Tim! åkte iaf tåget kl 20.05. Och när vi kommer till Strängnäs så går tåget inte vidare på grund av nåt. Så det va bara att hoppa av,och gå hem till Amanda. och som tur va så va hon hemma. Mamma kom och hämtade mig strax efter 21,då åkte jag hem och kollade på film och smsa med Tim:)

Vaknade kl 9 imorse av att jag hade fått sms av Tim,så skrev lite med han. Sen ringde Jessica och vi pratade lite om torsdag då vi ska hem till Nillan på fest:) Sen gick jag upp,åt frukost,hängde tvätten och satte mig här. Och nu ska jag städa mitt rum:(

/E- låt det aldrig ta slut..

2/4

Fyfan va skönt det är att va hemma nu. Ungarna har fanimej inte vart roliga idag. Jag hade fan lust att slå ihjäl hela högen! Men men,imorgon är det iaf inte praktik. Men ska till skolan för att ha prov,vilket jag inte har börjat plugga på än. Men ska göra det ikväll hade jag tänkt. Det är rätt enkelt så.

En sak som är helt sjukt är att jag nu har gått med i facebook. Jag har alltid sagt att jag aldrig skulle göra det,men jag har väl svårt för att stå emot grupptrycket. Och jag vill kunna ha kontakt med mina älskade kusiner och andra släktingar också:)

Imorgon ska jag åka till Tim:) Och innan det ska jag försöka hinna med att springa in på en affär,ska köpa lite saker till praktiken så jag kan sy min klänning och fixa iordning ett linne jag fick av syster yster idag. Vi får se hur lång tid provet tar,men 10.30 går iaf bussen till Eskilstuna. Och den borde jag ju hinna med tycker jag.

Ne,fan. Jag borde sätta igång med provet nu..

/E- 66 dar till studenten!

1/4

Första april idag då.. Jag har bara blivit lurad en gång! Det är stort för att va jag:P Jag är nog den mest lättluraste personen i världen,mig kan man lura i vad som helst:P Men jag har lurats själv idag också.. Jag lurade Tim och sa att jag inte kunde komma i helgen. Han blev jätte ledsen.. Stackarn. Men han skrattade sen när jag sa "april april" :P

Träffade Tim igår efter praktiken. Visserligen va det bara 2 timmar innan jag va tvungen att åka hem. Men 2 timmar räckte för att jag skulle bli glad:) Vi hade planerat att kolla på film,vilket inte blev av. Vi låg bara kramades hela tiden:) Förutom typ en kvart då vi åt mat:P Men mysigt va det iaf:) Så nu längtar jag till fredag så jag får mysa med han igen:)

På fredag ska jag in till skolan igen,ska göra mitt prov,efter det så kanske jag ska träffa Nillan så jag kan ge henne pengarna jag är skyldig henne. Efter det så far jag upp till Tim,så vi kan mysa hela dan på fredag,och lördag:)

Imorgon är det praktik igen. Får hoppas det är lugnt och skönt,så slipper jag bli stressad och så. Skönt iaf att sista lektionen är lugn. Då har vi bara tjejer. Och dom behöver oftast ingen hjälp,så jag kan sitta och ta det lugnt hela den lektionen.

/E- lycklig

RSS 2.0