Tisdag

Alltså, ni anar inte hur skönt det är med semester. Sover till 12 varje dag. Imorgon blir det dock ingen sovmorgon. Eller jo, slipper ju visserligen gå upp kl 5. Men vi ska till gröna Lund imorgon så vi ska va där när det öppnar kl 10, så lär behöva åka halv 9 kanske. Tror vi skulle ta bilen så. Nu väntar jag på Jeanette och Samuel. Dom ska hjälpa mig med mitt nya internet, sen ska vi ut och plocka blåbär :)


Finfredag

Summerparty i Södertälje ikväll!


Frälst

Igår låg jag på stranden hela dagen, fått lite färg också. Känns bra. Ska försöka va brun nästa helg. Wish me luck! Idag var jag i Södertälje med Jeanette och träffade Danni. Fikade och strosade runt på stan en stund. Blev middag och bio på heron nu på kvällskvisten också. Dark knight rises, fantastisk film. Är helt frälst. Se den! Ni kommer inte ångra er. Imorgon blir det en sväng in till Strängnäs, ska hälsa på syrran på jobbet och gå på bolaget för på kvällen drar jag och Jeanette ut och festar. Grymt taggad. Och på lördag är dagen jag längtat till i flera månader här. Jag ska få se min kära kusin bli fru Mullback. Daniel får son Martina och Martina får sin Daniel. Inte ett öga kommer va torrt.


Natten mellan tisdag och onsdag

Ja, semester är skönt. Vänder totalt på dygnet, klockan är nu lite efter 2 på natten och jag har filmkväll med Amanda, eller filmnatt kanske man skulle säga? Jaja, är det semester så är det. Nu ska vi se nya american pie :D


Fredag

Men inte vilken fredag som helst. Det är nämligen sista arbetsdagen innan en månads semester. Eller ja mer än halva dagen har ju gått. Mindre än 4 timmar kvar innan jag går hem för idag. Kommer leva fredag hela veckan i en månads tid nu ;) inte helt fel! Jag och Ellen bjuder på tårta idag också. Tänkte va lite snälla mot mina kollegor. Nej, nu ska jag sätta mig i solen en stund innan det är dags att jobba sista timmarna.


You smile, I melt

Är så himla glad just nu. Jobbar sista veckan innan en månads semester, har saker planerat varenda helg framöver i en månad och även saker som ska göras på vardagar när jag är ledig. Kryssning, grönan, sol&bad och bara massa chill. Gillar livet!


Vänner är en skattefri förmögenhet

Min fina underbara Tim, finns få människor som är som du. Du är det bästa som finns! <3


Måndag

Njuter av lugnet på lunchen. Skönt att kunna sätta sig på en avskild plats bort från kassan och kunder ibland


Finally!

Äntligen funkar http://blogg.se">blogg.se app igen! Så nu är jag tillbaka på riktigt. Som jag sa tidigare så var London helt fantastiskt, måste dit igen. Vi shoppade, åt massa mat,skrattat och festat. Helt galet! Sen har det väl inte hänt så mkt efter det, jag har jobbat och festat. Igår var jag i Sthlm på grillfest. Helt sjukt kul, om man bortser från en sak. Men det glömmer vi, hade i vilket fall hur kul som helst och jag träffade massa härliga människor. Måste göras om, och då ska jag inte va tråkig och åka hem på natten!


Dålig bloggning

Som rubriken säger, men blogg.se jävla app har ju slutat fungera, jävligt irriterande. 
 
Aja, London va grymt! Lovar att berätta mer när jag kan blogga från en dator! Sitter på safari på min iPhone nu, suger get. Men bättre än att inte blogga alls.
 

RSS 2.0