31/8

Fick sovmorgon imorse, eller sovmorgon och sovmorgon.. Fick iaf sova 2 timmar längre än förra veckan. Skönt det. Jobbade mellan 9-18 idag, sjukt jobbigt.. Det va hemskt när kl blev 16 och hälften fick gå hem, och jag hade 2 timmar kvar. Dock gick den tiden rätt fort. Imorgon är det dags att jobba igen.. Men det är faktiskt riktigt kul, och jag trivs verkligen. Vuxenlivet var ju faktiskt roligare än väntat. Satt till och med och kollade på lägenheter idag. Haha!

Nu sitter jag och glor med ett halvt öga på fotboll. Sverige mot England. 1-1 står det nu med 3 minuter kvar. Så om det håller i sig så vinner Sverige gruppen och spelar kvartsfinal på fredag mot Danmark eller Norge.

Nej, nu vet jag inte va jag ska skriva. Ha det bra, alla

30/8

I fredags blev det som sagt sucken i Eskilstuna, va väl inte riktigt så kul som jag hade väntat mig. Det va kallt och regnade som satan. Men man träffade trevligt folk iaf, som man inte sett på ett tag. Sov hemma hos Nillan, hennes mamma kom och hämtade oss vid typ midnatt. När vi kom hem till Nillan så satte vi igång lejonkungen:p orkade dock inte kolla klart, så vi stängde av efter 5 minuter.

Igår var jag bara hemma, försökte kolla på finnkampen, men jag somnade dock efter några minuter, vaknade till ibland för att sen lika snabbt somna om igen. Haha. Senare på kvällen så kollade jag på film med mamma och pappa. Män som hatar kvinnor blev det. Så sjukt äckligt jävla bra. 18 september är det dags för andra filmen. Någon som vill gå med mig?

Idag var farmor här på lunch, jag fortsatte kolla på finnkampen. Idag höll jag mig vaken! Och det blev dubbel seger för Sverige, härligt jobbat! Och nu är min favorit Christian Olsson tillbaka efter typ 2-3 års skadebekymmer. Han vann ganska lätt idag, men känns bra att han är fullt frisk nu. Nästa år är han tillbaka i toppen, det lovar jag!

Imorgon är det tillbaks till arbetet. Börjar kl 9 hela veckan, vilket betyder att jag får sova till 7. Så jävla skönt. Kommer antagligen kännas lite konstigt nu när Amanda inte är där. Hon har ju slutat nu.. Aja, kommer nog gå bra hoppas jag:) Tur att alla är trevliga!

27/8

Okej, vet ni? Jag har fått jobb! Eller ah okej då.. Provanställning nu bara, men förhoppningsvis så får jag ta över syrrans tjänst eftersom hon slutar där på lördag! Känns bra som fan. Riktigt kul också faktiskt.. Mindre kul att behöva gå upp när kl är 5 på morgonen, men jag överlever. Så har jobbat sen i tisdags, så nu har jag nästan precis lärt mig allting.

Imorgon ska jag och Jessica gå på sommarens sista suck i Eskilstuna med Linda. Ska bli riktigt kul faktiskt. Så imorgon fick jag lov att gå 5 minuter tidigare så jag hinner med tåget..

Nej, asså.. Jag kommer inte på nåt att skriva.... Ni får klara er med det här.. Haha

23/8

Ja, gårdagen ja. Den va underbart jävla kul! :D Måste fan göras om snart. Dock inte för snart för jag har fan lovat mig själv att va nykter i ett par helger nu. Får väl se hur jag lyckas med det, kommer antagligen få be mamma eller pappa binda fast mig eller något! Haha.

Men ja, skit kul igår. Stefan kom vid 20 och typ en halvtimme senare så gick vi ut och mötte hans 3 kompisar Joel,Erik och Joel. Trevliga killar det. Blev inget harrys, så vi drog till Raw istället. Ganska kul faktiskt. Mindre kul att vakna imorse och ha ont i hela kroppen.. Asså, hur fan lyckas jag egentligen? Och jag har ett sår på läppen, det gör galet ont. Kan inte äta eller dricka. Gahh, jag är törstig och hungrig.. Och jag vill sova. Men det funkar inte riktigt, måste ju äta innan.

Och jag vill kolla på film ikväll. Vet inte hur jag ska hålla mig vaken bara. Den är nästan 4 timmar lång.. Om ni undrar så är det det "bankog hilton" med Nicole Kidman. Skit länge sen jag såg den..

Nej, vattenkranen lockar på mig. Bäst att lyda..

So long suckers

22/8

Är hemma hos Linda nu, har precis bytt om och sminkat mig. Nu håller hon på och väljer kläder för fullt. När hon är klar ska vi börja spela "sanninng eller konsekvens" och dricka ;p haha. Vid 20 kommer hennes pojkvän Stefan och nåra kompisar till han. Sen blir det att dra till harrys, olm vi nu kommer in. Brukar va 21 där. Annars finns det ju ett par ställen att välja på.

Jag va uppe i Eskilstuna kl 12 redan, då mötte jag Linda och vi gick runt på stan. Köpte ett linne tills ikväll, en ny mascara och en ny kajal. Sen gick vi till Spicy hot och åt god mat. Minst lika gott som i Thailand. Men jag föredrar mammas thaimat.

Aja, nu ropar Linda att jag ska börja dricka.. Kanske bäst att göra göra som hon säger ;) Ha en bra kväll alla!

21/8

Nu va det ett tag sen jag skrev, så jag tänkte att jag kunde skriva nu när jag ändå inte har nåt bättre för mig. Nu har skolan börjat för dom flesta. Dock inte mig. Känns konstigt. Skit konstigt. Nu är det bara lillsyrran som ska gå upp tidigt varje morgon och åka till bussen. Och jag sitter här hemma och bara tråkar. Saknar faktiskt skolan, saknar alla kompisar. Visserligen måste jag till skolan igen, måste plugga upp några ämnen. Tar väl inte alls för lång tid.

Men vad har annars hänt den senaste tiden? Jo det ska jag berätta. Jag och Marcus är osams. Först va jag så jävla sårad och ledsen för allt han gjort mot mig. Men nu är jag bara så jävla arg. Och då menar jag verkligen arg. Vill han kasta 10 års vänskap i sjön, så visst! Okej för mig, jag bryr mig inte längre. Hans liv, hans beslut. Hans förlust. Jag är inte ens säker på om jag kan förlåta han sen om han skulle komma tillbaka. Som det känns nu så kan jag förlåta han, men jag väntar inte i en evighet. Det är nu eller aldrig! Men det är väl så det är, att man glider lätt ifrån varandra när man har känt varann så länge. Man känner varann utan och innan. Men jag är absolut inte bitter, jag har andra kompisar som aldrig skulle svika mig som han gjorde. Och det här bevisar ju bara egentligen att han inte är en bra vän. Som låter en skit sak förstöra 10 års vänskap. Han är bara svag. Och om inte jag minns helt fel så va det han som tog steget till att göra den skit saken. Och jag minns inte fel. Båda va vi med på det, men han tog steget.

Men okej, nu lämnar vi han! Imorgon ska jag till Linda:) Blir att dra till Harrys. Ska bli riktigt kul! På söndag så spelar syrran fotboll så om jag hinner dit i tid så ska jag kolla. Får väl hoppas att jag inte blir distraherad av annat då. Som jag blev i lördags. Såg ju inte så mkt av matchen då.. Haha. Jag va upptagen att kolla på annat och roligare.. Aja. Nu ska jag äta frukost

16/8

Som sagt, impuls saker tycker jag om. I fredags frågade Linda om jag ville komma hem till Elin och festa och självklart ville jag det! Träffade även Zandra där, sjukt kul att se henne igen! Va en riktigt trevlig kväll! Förra helgen va också kul!

Och nästa helg blir det kanske Harrys med Linda och Emelie! :) Annars blir det säkert beachen med nåra. Snart blir det kryssning också! :D
Asså, jag skriver bara om fester nu för tiden. Typ det enda jag gör känns det som. Aja, man är bara ung en gång! :)


Ändrade planer!

Blir inget Nyköping, blir rock fest i Strängnäs istället hos en kompis till Jessica. Kommer bli grymt kul! Det hela kommer avslutas med Bk!

Så imorgon är det tidig uppgång, ska möta Jessica inne i stan strax efter 11 och bussen går 10.47. Men behöver ju bara få i mig frukost och duscha. För vi byter om och sminkar hos hemma hos Jessica:) Har faktiskt valt kläder också, kors i taket! Det gick fort att bestämma sig. Det skulle ju va rock tema så jag lånas syrran body som är orange, mina jeans shorts, trasiga leggings och så mina pumps, även dom som är orange. Hår och smink bestämmer vi imorgon, blir nåt riktigt rockigt iaf ;)

Aja, nu ska jag nog göra nåt annat!

7/8

I onsdags så cyklade jag ner till Natta och vi tog en lång promenad och prata. Riktigt mysigt. När vi kom hem till henne så bestämde vi att jag skulle sova där och följa med till stranden dan efter, alltså igår. Var riktigt skönt med en hel dag på stranden.

När jag kom hem igår så började jag genast med att städa hela huset plus mitt rum. Precis när jag va klar med det så kom Amanda och Henke, så vi började skrubba potatis och skära kött tills mamma och pappa kom hem. Var riktigt trevligt att ha dom hemma på middag. Och idag åker dom till Skara. Jag skulle egentligen ha följt med, men blev för dyrt. Tråkigt nog. Hade varit grymt kul att få ha en hel helg med dom. Får ta det nästa sommar när jag förhoppningsvis har jobb.

Men jag är inte bitter, för imorgon drar jag och Jessica till Nyköping och festar med pojkarna. Kommer bli grymt roligt! Blir 5 helgen i rad för mig jag dricker. Men vafan, man är bara ung en gång ju;)

Aja, nu ska jag nog tvinga ut mig i solen igen..


4/8

Idag åkte mamma och pappa till Riga, så jag är själv med Lisa.. Och hon ska ha hit massa kompisar, blir så sur.. Hon kunde ju förfan sagt nåt så jag kunde planera nåt med nån kompis.. Men jag pratade precis med Jessica, så hon kanske skulle komma hit.. Skulle va kul..

Annars har det inte hänt så mkt sen sist jag skrev. Har legat ute och solat och läst hela dagarna. I helgen blir det som sagt kanske Nyköping, eller så blir det Falköping. Får se.. Iväg ska vi iaf :P

Aja, har inget att skriva. Ville bara skriva av mig min ilska eller nåt

1/8

Som sagt, jag gillar impuls grejer. Igår ringer Jessica och tycker att jag ska med ut och festa med henne, Elin och Linda. Och man kan ju inte säga nej till henne. Så jag bytte kläder fort som tusan och cykla till bussen 10 min senare. Mitt i all stress lyckas jag cykla ner i diket! Bra jobbat. Gjorde inte illa mig iaf. I strängnäs hämtade Jessica och hennes pappa mig och han körde oss till Elin där det blev dans och dricka;P Så jävla kul kväll. Drog senare till Underbar där jag träffade massa kompisar. Blev även bjuder på massa cider, sånt gillar jag!

Vinglade hem när kl närmade sig halv 2. Och ja, vi vinglade. Jag va nära att ramla ner i vattnet ett par gånger. Scary. Men men, väl hemma hos Elin igen somnade jag som en stock i soffan och sov ända till 07.25!! (Y) Senare än vanligt.. Då satt jag och pratade med Linda och Jessica ett tag tills vi orka dra oss ner på stan.

Tog bussen hem och gick och kollade på minnescupen för Kenny, träffade även systrarna där. Sen drog jag hem och har suttit här hela eftermiddan. Ska nog snart äta..

RSS 2.0