28/1

Blev ingen upptadering igår när jag kom hem, kom hem ganska sent för att jag var hos frissan. Så nu är jag mörkhårig igen:) Så när jag kom hem åt jag bara lite snabbt sen gick jag och la mig. Somnade väl vid 22, och vaknade en timme senare och trodde jag hade försovit mig. Så jag rusade upp, och när jag kom ut i köket så va kl bara 23. Så jag gick och la mig igen. Haha. Snacka om virrig.

Nu sitter jag på jobbet, har lunch om en halvtimme. Eller 40 minuter till och med. Och inte är det mycket att göra. Man bara sitter här. Skapligt tråkigt måste jag säga. Man känner sig ju inte direkt motiverad till att jobba till kl 18 ikväll. Men men, det är ju pengar som sagt. Men jag kanske ska få ta över ett eget område här på jobbet, ska bli riktigt roligt. Ska ta över habo, vilket är gångjärn, krokar,handtag och massa såna där saker. Ett lätt område till att börja med, sen kan vi ta nåt större. Känns bra iaf :)

Blir nog inget örebro i helgen, det ska bli jätte kallt och så finns det typ inga affärer kvar uppe på stan heller. Och vi skulle dit på hindersmässan, en stor rea i nästan alla butiker. Tråkigt. Får väl vara hemma, om jag inte hittar nåt annat kul att göra. Det är ju som sagt bara torsdag idag, hinner säkert dyka upp nåt.

Nej, nu kan jag inte skriva mer. Kanske skriver ikväll eller så skriver jag säkert imorgon.

Over and out

på jobbet

Nu har jag fattat mitt beslut! Nu ska jag kämpa för det här. Även om jag kanske blir sårad i slutändan. Jag ska kämpa nu. Nu ger jag inte upp. Jag ska få det jag vill ha


Skriver mer sen när jag kommer hem

vart är du när jag behöver dig som mest?

Det är i såna här stunder jag behöver en vän som dig, jag saknar dig. Bara kom tillbaka? Jag saknar dina råd du alltid gav mig, och hur du alltid fick mig att skratta. Saknar hur du alltid gjorde mig glad. Jag saknar våra kvällar tillsammans då vi låg och prata om precis allt mellan himmel och jord. Jag saknar hur du kunde få nåt negativt till nåt positivt. Ett halvår utan din vänskap, hur har jag orkat egentligen? Jag pratade med dig varenda dag, och du fick mig alltid att bli så jävla glad. Nu är du borta, och jag känner mig inte lika glad idag som förut.

Idag är en sån dag, då jag skulle behöva dina åsikter, du visste alltid hur man skulle göra. Idag är en sån dag då jag önskar att man kunde vrida tillbaka tiden, och göra allt ogjort.

Marcus, jag saknar dig varje dag, varje minut, varje sekund.

25/1

Skriver mest för att få skriva av mig lite. Idag har jag fattat ett stort beslut, fast visst tänker jag gjorde jag rätt? Men jag följer mitt hjärta och då gjorde jag rätt. Grejen är den att jag gillar, eller gillade en kille. Som sa till mig att han inte är redo, för han typ aldrig har vart med nån tjej tidigare och för att han är i lumpen. Så han tyckte vi skulle vänta tills han muckar, i juni. Ett halvår dit liksom och att han skulle få öva lite. Man bah, hallå? Hur tänkte du nu? Jag förstår inte grejen riktigt. Han kommer hem i stort sett varje helg, så det skulle inte va nåt problem. Men det är det där med öva som jag hakar upp mig på. Han verkar allvarligt tro att jag sitter här glatt och väntar på honom medans han får öva. Men det gör jag inte, jag tänker inte. Det kom jag fram till idag, efter mycket diskuterande med vissa kollegor. Tur att jag har dom, och mina vänner som också gett mig råd.

Ne men allvarligt, världen är full av killar. Jag sitter inte och väntar på en kille för att han ska få öva och skit. Verkar inte så seriöst. Och han har även sagt att han gillar mig as mycket och att det är mig han vill ta hem och presentera för sina nära och kära. Vad är då problemet? Jo, juste. Han vill öva. Jag bara sitter och skrattar nu, tycker det är så jävla löjligt. Ibland undrar jag hur ni killar tänker, tänker ni alls?

Aja, nog om det. Måste bara tacka mina vänner, och mina kollegor för att ni finns här och alltid ger mig råd. Ni är guldvärda. Tack! <3

ett konstigt inlägg

jag har sjukt tråkigt, så jag bloggar lite mer. haha. har pratat i telefon med Fredrik ett tag, det va kul. kom fram väldigt mkt saker om det som hände igår, och som vanligt så har jag inge minne av nåt. fyllo, emma, fyllo. aja, nästa helg så ska jag hemåt till mitt älskade örebro igen <3 längta! sjukt länge sen jag träffade alla, på studenten liksom. snart ett år sen. saknar dom.

Aja, nu börjar jag bli trött. så ska nog sova snart, eller iaf lägga mig i sängen och sätta på mp3n och lyssna på musik. och bara drömma sig bort ett tag. och på tal om ingenting så fyller snart Bäver år, då blir det fest hos han i Nyköping! Sjukt taggad för det. och kläder, det har jag redan bestämt ;) helt sjukt faktiskt. det blir en silvrig klänning och svarta leggings till. kan bara bli perfekt!

det här inlägget blev bara konstigt, men jag skyller på att jag slog i huvudet i väggen igår, jag kanske tappade en skruv då? haha, skulle inte förvåna mig alls. imorgon ska jag iaf till jobbet, ska bli kul att berätta om helgens bravader ;D undrar vem som skrattar mest?

ne, nu får jag sluta skriva. ingen fattar nåt iaf. haha, jag är trött. dags att sova

bakis söndag

Blev som sagt utgång igår, det va riktigt trevligt. Fick träffa min kära Fredrik, den bror jag aldrig fick <3 På bk va det väldigt glest med folk, var väl vi i gänget där och nån mer. Haha! Men det va kul, förutom att jag på nåt konstigt vänster lyckades snubbla och flyga rakt in i väggen. Mitt huvud mår ju inte så bra just nu. Och så har jag ett blåmärke på lappen och ett sår i ansiktet. Ibland undrar jag vafan jag sysslar med.

Aja, sov hemma hos Simon. Vi sov 3 stycken i hans säng. Varmt och trångt. Haha. Och så sov 2 stycken nere i bäddsoffan. Vaknade väl vid 10 imorse, och jag va den enda som inte va särskilt bakis ;) Bra där!

Aja, nu orkar jag inte skriva. Ska inta soffan tror jag.

19/1

Halloj! Egypten var helt underbart! Vi hade runt 30-35 grader hela veckan och aldrig ett moln på himlen. Vi låg och stekte hela dagarna, och har även varit i sahara öken, grymt häftigt! Var inte lika kul att komma hem till typ-10 grader. Det va rätt kallt, och ingen jacka hade vi heller. Eller jo, det hade vi ju faktiskt, men den hade vi i bilen. Kom hem natten mellan tisdag och onsdag förra veckan, då va det bara att sova och sen börja jobba på morgonen igen! Hade saknat alla.

Jaja, i fredags va jag på vårdcentralen och tog bort två leverfläckar, det gjorde inte alls ont. Men mamma va iaf med och höll handen. Efter det åkte jag till Strängnäs där jag bowlade med Simon,Frasse och Emilio. Träffade även söt William :) Efter bowlingen drog vi hem till Frasse där vi spela tvspel, käka hemmagjord pizza och glodde film. Det va trevligt. Sov hemma hos Simon, vi låg och pratade hela natten. Tack för att du lyssnade, Simon! <3

PÅ lördan så kom några gamla klasskompisar hem till Simon, även William :) Vi satt och pratade, skrattade och hade riktigt trevligt. Vi ville dra ut på krogen, men Simon skulle jobba natt, och jag hade inga saker. Så vi ska dra ut på lördag istället! Kommer bli grymt kul. Det ser jag fram emot :) Jobbar på lördag också. Men som sagt, bara 4 timmar. Sen ska jag direkt hem till Simon och göra mig iordning.

Nu ska jag torka håret, och sen glo på handbolls EM! Heja Sverige

RSS 2.0