bara tankar, och massa ord

du kommer alltid vara en av mina absolut bästa vänner, alltid! du har sårat mig djupt, men du betyder så otroligt mycket för mig, vilket du alltid kommer göra. du kommer alltid ha en plats i mitt liv, även om jag inte har någon plats i ditt. du har varit en sån underbar vän, en som man kan prata med om allt. glömmer aldrig den kvällen då vi låg och prata i timtals om allt möjligt, om gamla tider och om livet. det va en av dom lyckligaste stunderna i mitt liv. du får hata mig hur mkt du vill, men jag kommer aldrig, hur mkt jag än vill kunna hata dig. vi har känt varann för länge för det. 10 år, fattar ni? 10 år. man kan inte hata någon som man har känt så länge, och nån som betyder så mkt som du gör för mig. utan dig, så hade jag nog aldrig varit den jag är idag. även om du aldrig mer vill prata med mig, så vill jag att du ska veta. just det här. jag tycker om dig, vilket jag har gjort från den första dagen du kom in i mitt liv..


???

En sak som jag verkligen inte förstår är hur jag kan vilja ha en kille, en kille som har sårat mig väldigt mkt. Varför är det så? Och det värsta är ju att jag känner på mig att han är värsta drömkillen, han har allt jag vill att en kille ska ha. Vi hade mkt gemensamt, han va rolig, han va charmig, han va handbollsspelare. Precis det jag vill att en kille ska va. Men jag kommer aldrig få honom, och jag borde inte vilja ha honom, men det vill jag. Varför vill man alltid ha en kille man aldrig kan få? Varför kan jag inte bara släppa taget om han, eftersom han sårade mig? Varför ska jag alltid ha så svårt för det? Jag har så många frågor, som tyvärr kommer bli obesvarade...

Nu ska jag lägga mig i sängen med min mp3 och min bok och hoppas på att humöret är bättre imorgon


19/9

Ledig idag som sagt! Så skönt! Blir till och med nyktert! Ska på bio med Denniz, vi tänkte se nya Beck filmen. Den verkar grymt bra. Nu har jag precis varit hos grannen och duschat. Vi har ju inge badrum som sagt, eftersom vi renoverar. Lever mitt i filmen "drömkåken" fast vi har iaf ett dass som står upp ;p haha!

Jag ska snart börja sminka mig lite och så, men först tänkte jag bara berätta att jag ska få massa arbetskläder med mitt namn och så. Till och med ett par byxor, börjar bli jobbigt att ha sina jeans på jobbet. Och vi har ju ingen tvättmaskin så vi kan ju inte tvätta så mkt. Så inte så kul när alla jeans är smutsiga, och man inte har några andra.. Aja..

Måste börja städa lite också kom jag på, måste försöka hålla ordning på mitt rum fast resten av huset ser ut som ett bomb nedslag. Och pappa kommer snart hem också, så kan va bra om rummet ser lite roligare ut då..

17/9

Jobbat hela dagen. Segt som fan. Men va gör man inte? Snart helg iaf! Egentligen skulle jag ha jobbat på lördag mellan 9-13 men nu skulle jag inte det! Så skönt! Så nu är det bara att börja planera min helg ;) Hör av er om ni vill hitta på nåt:)


Imorgon är det som sagt fredag. Tycker veckorna går så sjukt fort nu när man jobbar. Konstigt tycker jag. Men jag har rätt kul på jobbet så det kanske beror på det? Nu kanske ni tycker jag är galen för att jag har kul på jobbet, men så är det, haha! Vissa arbetskamrater är ju bara så jävla roliga! Man skrattar ju sjukt mkt åt dom ibland:) En utav dom fick skratta åt mig i förra veckan också. Jag hade ett par pumps på mig, sen när jag skulle gå ut för att gå till bilen så snubblar jag i trappan, och då såg han det. Han skratta jätte mkt:P Men jag skratta skit mkt åt han häromdan när han kom fram och sa "jag ramlade i trappan" samtidigt som han visar upp ett litet skrapsår på armen, och han såg verkligen ut att lida:P Hahahaha! Roligaste den dan! Jag nästan dog av skratt!

Ne, asså nu börjar Idol! Men bara en sak till.. Grattis till min kära vän Pontus som har blivit pappa till en liten flicka! Melina ska hon heta:) Lycka till med allt nu!

Puss

14/9

Det va kul i lördags, om man bortser från en sak.. (Tycker att alla mina inlägg börjar med den texten nu för tiden) Jag har helt enkelt varit ute för mkt, och alla känslor kommer upp till ytan när jag dricker. Måste nog bearbeta alla känslor.. I helgen måste det bli lugnt.. Någon får fan binda fast mig. Kommer ju fan sluta med att någon undrar om jag vill med ut eller nåt, och då kan inte jag säga nej. Får öva på att säga nej helt enkelt.

Aja, jobbade hela dan. Det va kul som vanligt. Vi monterade ihop en grill.. Och då menar jag inte nån gammal vanlig hederlig klot grill utan någon jävla avancerad. Tog oss typ 3 timmar, men då tog vi pauser ibland ;P Ont i händerna nu iaf. Men den blev fin! Men jag varnade pappa att han inte fick köpa en sån, för jag har ingen lust att montera ihop en grill igen. Haha!

Imorgon ska jag jobba. Vilket jag gör hela veckan, även lördag. Då kommer Lisa va med i kassan. Unda hur det går? Men hon får iaf inte röra datorn, den Amanda hade förut, för den är faktiskt min nu :D Haha, stolt! Och juste, jag gick in på jobbets hemsida häromdan, för att bara titta. Så gick jag in på "kontakta oss" då stod mitt namn med, plus direktnummer till mig om man vill nå på jobbet. Så coolt! Och jag har inte ens fast anställning än:) Det går bra nu!

Igår va Fredrik här, vi kollade på film och bara pratade. Så mysigt:) Måste göras om snart.

12/9

Idag kommer grannen hit för att fira Lisa som har fyllt år! Även jag kommer få present, eftersom dom aldrig firade mig när jag fyllde! :) Amanda och Henke kommer också! Sen drar jag upp till Eskilstuna för att festa med Jessica! Ska bli galet kul, vi har redan planerat massor:)

Annars då? Jag jobbar och sliter, det är kul! Trodde aldrig jag skulle säga nåt sånt, men det är kul. Mina arbetskamrater är snälla, så det är tur! Har iaf alltid jätte kul på jobbet:) Känns skönt att gå upp på morgonen, och inte sitta hemma och tänka på allt skit som händer. Visserligen är man ju galet trött när kl ringer kl 5, men bättre det än att ligga i sängen tills kl är 12. Nästa vecka har jag iaf sovmorgon, hela 2 timmar längre! Visserligen är det skönare att jobba tidigt, hatar att stänga.. Det blir så segt när hälften av alla får gå hem 2 timmar tidigare än mig. Och det händer typ ingenting då. Man sitter bara vid datorn och läser aftonbladet typ. Vilket jag gör hela dagarna när det är lugnt..

Aja, nu måste jag nog duscha.

7/9

Nu va det ett tag sen jag skrev igen. Aja, i lördags va jag i Eskilstuna och festade med Linda! Riktigt kul, vissa stunder iaf :) Träffade Dennis, som jag inte har gjort sen studenten. Det va kul:) Dock va jag riktigt trött igår när jag vaknade. Och så gick jag upp 5 imorse för att jobba.. Fyfan va seg jag kände mig då... Jävla tur att alla andra också va det.. Hahah. Men jobbet flyter på, går jätte bra nu!

I lördags va jag med Denniz en stund också på dan, vi fotograferade. Bilderna blev jätte fina tycker jag. Och vi har redan kommit på lite ideér vi ska genomföra i vinter, när snön kommer ;p Ska bli kul, haha. Längtar till snön nu, haha.

Har väl inte så mkt mer att säga egentligen, eller jo. Idag efter jobbet stannade vi hos grannen så jag fick hälsa på deras hundvalp, en golden. Åh, jag blev helt förälskad. Så söt! Han verkade tycka om mig också, han hoppade upp i min famn och pussade mig. Haha! Jag ska bosätta mig hos grannen tror jag....

Aja, nu orkar jag inte skriva.

RSS 2.0