You can't change what has already happened, so don't waste your time thinking about it

Fredag. Sitter i fikarummet och njuter dom sista minutrarna av min lunch innan jag måste jobba igen. Men nu är det bara halva dagen kvar innan jag beger mig till Örebro för en helg full med mys!

Har äntligen bestämt vad jag ska göra på Valborg också, det blir Stockholm för hela slanten för att festa med alla mina härliga vänner där. Massa roliga saker att se fram emot nu alltså.

Nej dags att göra lite nytta då. Ha en bra helg!


Save your heart for someone who cares

Mysig kväll hos Daniel igår, som vanligt:) va trött som satan imorse dock, men somnade till på tåget påväg till jobbet så det va rätt skönt. Dagen idag gick faktiskt rätt fort, hade saker att göra hela tiden.

När jag kom hem förut så började jag packa lite och tog en dusch, och nu ligger jag i sängen och ser film. Ska sova tidigt ikväll så jag orkar hela dagen imorgon också. Efter jobbet imorgon så åker jag äntligen hem till Örebro! <3 längtar!


We do not remember days, we remember moments

Varför går dagarna så otroligt sakta när man ser fram emot saker?! Känns som om jag har varit på jobbet i 10 timmar när jag i själva verket bara har varit här i 5 timmar.. Halva dagen kvar.... Åker till Sthlm ikväll och umgås med Daniel lite, ska bli skönt att få göra nåt annat än att bara sitta hemma. Och på fredag åker jag ju till Örebro. Bra vecka det här! :)


I want to be the girl you fall for when everybody else is falling for you

Måndag och en ny arbetsvecka, skönt! Fortfarande lite öm i halsen, men nu kan jag iaf äta ordentligt vilket är grymt skönt. Åkte hem till mamma och pappa igår och tillbringade hela dagen och kvällen där. Så skönt att komma hemifrån ett tag.

I helgen kommer jag bort igen, för då åker jag hem. Åker hem till Sveriges finaste stad Örebro och ska tillbringa hela helgen med släkten <3 ni anar inte hur mkt jag längtar just nu. Så nu hoppas jag den här veckan går fort. Slipper iaf åka tåg på fredag, för syrran skulle också dit och träffa en barndomskompis. Så då får jag skjuts! Helt okej :)


Not a day goes by that I don't think of you

Ibland vill man bara gråta, helt utan anledning. Och det är ungefär så jag känner nu.


Fredag.

Här vänder det fort. Vaknade utan feber imorse, hade bara lite halsont. Men mådde så bra att jag utan problem kunde gå till badrummet och tillbaka utan att bli helt yr i skallen. Pratade med chefen imorse också, så han tyckte jag skulle testa jobba imorgon :D känns bra!

Nu har jag precis varit på Ica och köpt lite mat, måste försöka äta lite. Men det bör inte va nåt problem. Halsen känns så pass bra nu. Har även köpt svart vinbärs saft, vilket lindrar smärtan i halsen avskevärt. Skönt! Nu ska jag ta en dusch, sen krypa ner i sängen med mat och film.


Sjukling

Det här med att va sjuk börjar bli en vana känner jag, och jag gillar det inte! Har haft hög feber och halsont sen i tisdagsmorse. Jobbade på ändå, vilket jag ångrade rätt djupt när jag kom hem. Då hade jag helt plötsligt 40 graders feber. Låg hemma hela dagen igår, och ska va hemma resten av veckan. Min far har isolerat mig så jag ska helst inte gå ut alls. Jaja.

Imorse när jag vaknade hade febern gett med sig lite, men tog Ipren och en glass och bädda ner mig igen. Och nu har jag feber igen :( har visserligen tagit en dusch och ska bädda rent i sängen så jag får nya fräscha lakan att ligga i. Min mage skriver btw efter mat, det enda jag har fått i mig är glass, nudlar och vatten. Inte så mättande... Klarar inte av att äta heller då min hals är så jävla svullen... Kul jävla liv liksom. I såna här stunder saknar jag att bo hemma. Skulle va så skönt att kunna va hos mamma och pappa, bli ompysslad och få mat serverad på bordet. Men jag fick ligga här själv i min ensamhet med en dator som inte har nåt internet och filmer jag sett tusentals gånger... Men det är dumt att klaga... Finns dom som har det värre


You can't climb to the top if you're not start from the bottom

Den här veckan har verkligen rullat på du snabb takt, hänger knappt med riktigt. Har visserligen fått jobba i själv i kassan vilket betyder att jag har haft mkt att göra hela tiden. Älskar när det är så, tycker det är så tråkigt när det inte händer nåt. Nu har dock dom flesta tagit helg nu tror jag, nu ekar butiken tom.

Slutar om lite mer än 2 timmar då ska jag hem och bara lägga mig i sängen och se film. Imorgon åker jag antagligen till Stockholm och Daniel :)

Random ego bild :


I was just another promise you couldn't keep

Okej, nu skäms jag verkligen över min dåliga bloggning.. Om nån ens läser? Haha. Jaja, i helgen har jag vart långledig, så i torsdags blev det bio med Anna Maria och Malin, vi såg american pie-reunion. Grymt rolig! Måste ladda ner den sen så jag kan ha maraton :D

I fredags tog jag tåget till Sthlm och träffa Daniel som kom hem efter 2 veckor i Mexico. Han va bara sådär lagom solbränd och jag kände mig som en blek albino bredvid honom, haha. Men mysigt va det, trots att vi sov exakt hela tiden. Eller iaf han. Jag sov bara lite.

I lördags åkte jag dock hem, för jag hade lovat Emma att komma på hennes fest. Det va kul, lagom mkt folk, mkt dricka och dans. Dock va jag seg resten av helgen efter det, men det va det värt.

Okej, det blev ett långt inlägg. Nu ska jag fortsätta jobba. Snart helg!


Söndagsshopping

Grymt bra dag i Sthlm med Jeanette. Hittade precis allt det jag behövde köpa plus lite mer och har ändå hållt min budget. Känns hur bra som helst :)

Nu är vi påväg hem, så då blir det matlagning sen ska jag bara duscha och gå och lägga mig. Helt slut i både huvud och kropp.


RSS 2.0