........

Man kan inte ha bra dagar jämt.


Onsdag, eller fredag för mig

Jobbar 4 timmar till sen har jag semester!! Eller ja två semesterdagar! Skönt som tusan. Fullspäckad helg att se fram emot. 100% partykryssning / judgement day torsdag-lördag. På lördagkväll ska vi fira Pierre som fyller år imorgon och på söndag ska jag och Cissi se nya twilight :)

Imorgon ska jag äntligen till frissan också och färga håret och klippa mig :) ska bli jävligt skönt att bli av med den här förbannade utväxten.

Detta kommer bli en bra helg!!!!!


Måndag

Jobbat idag, va riktigt lugnt och förbaskat tråkigt vissa stunder. Så är livet på en byggvaruhandel på vintern.. Aja, när jag kom hem så satte jag igång en tvättmaskin, började laga mat och hängde tvätten. Tänkte först sova efter det men kände mig för pigg för det just då så jag passade på att städa köket också :)

Imorgon när jag kommer hem ska städa vardagsrummet och sovrummet, sen ska jag packa väskan. För på onsdag åker jag till Eskilstuna direkt efter jobbet :)

Kryssning på torsdag! Taggar sönder!!


Hemma i barndomshemmet

Är hemma hos mamma och pappa ikväll. Mamma har fyllt år så vi ska fira henne :) väldigt tomt utan min kära lillesyster dock.

Sitter och väntar på mat nu. Potatisgratäng, grillspett och julmust till det. Mums!

Skönt med en lugn helg, för nästa helg lär inte bli så lugn.

Jag idag :


I'm sorry, I can't be perfect

Har haft ont i halsen sen i söndagskväll och har legat hemma i två dagar. Igår kände jag att det äntligen va påväg att gå över men köpte nya halstabletter iaf. Nu vaknar jag av att halsen är bra mycket värre än innan jag började ta halstabletterna... Det enda kom känns efter dom där tabletterna är hur tungan bedövas, men det är ju förfan inte tungan jag har ont i!!!!

Känns inte speciellt kul det här med tanke på att kryssningen är om en vecka.... Sen är det inte så kul att vakna 2 timmar innan man behöver gå upp och inte kan somna om...


Heaven is a dancefloor!

Idag är det bara 14 jävla fucking dagar kvar!!! Taggar sönder på livet!

Har börjat dagen på bästa sätt, massa härlig partymusik och dans (?!) i bilen och ett gott skratt när jag anländer till jobbet. Det här kommer bli en bra dag!

Imorgon är det party, och jag är sjukt taggad och jag ska dansa tills mina ben inte kan bära mig!


Never mind, I'll gonna find someone better than you

Imorgon är det torsdag, så snart är det helg igen :) bestämde mig för att följa med ut på fredag iaf, mår asbra nu så :) ska bli kul.

Imorgon när jag kommer hem ska jag börja städa lite sen ska jag fortsätta på lördag när jag kommer hem. Ska börja med köket imorgon, för det tar längst tid och är tråkigast :p eller det tar ju inte så lång tid när man väl sätter igång, men iaf.

Nu borde jag sova, ska upp snart igen :) god natt :)


I don't want to go

Efter några koppar varm choklad, mammas mat i magen, 40 minuters powernap och några Ipren så känner jag mig som en människa igen.

Skönt. För jag orkar verkligen inte bli sjuk igen. Har varit sjuk för mkt den här hösten redan. Så peppar,peppar!

Ska egentligen ut på krogen med Jessica och alexandra på fredag, men tror jag hoppar det. Ska se hur jag känner mig imorgon.

Min finaste och jag i fredags :


Sometimes It's hard

Börjar känna mig riktigt sjuk nu. Har jätte ont i halsen, huvudvärk, ont i kroppen och fryser som inåt helvete. Ska försöka överleva den här dagen iaf.


I have to let go of your hand

Snacka om att jag och Jessica kommer äga judgement day den 24,25 november med likadana klänningar! Hennes är dock lila :)


My heart is freakin' out when I held ya

Hade en bra helg. Drog ut på krogen med min finaste Fredrik i fredags. Väldigt spontant sådär. Va otroligt kul att träffa han igen. En sak som känns så bra är att vi kan va ifrån varann flera månader utan att prata med varann och när vi ses igen är det som om vi aldrig varit ifrån varann, känns bra :)

Hade tänkt börja med handbollen ikväll igen. Men börjar känna mig förkyld och har lite ont i halsen. Plus att jag inte sovit en blund på två nätter. Så jag får stå över det ikväll så jag inte blir sämre. Har ju en kryssning om två veckor att tänka på. Har ingen lust att va sjuk då. Så ska sova så fort jag kommer hem ikväll, eller iaf bädda ner mig i sängen.


Ny klänning

Hur snygg är den inte?!


Glad!

Den här veckan blir verkligen bara bättre och bättre! Har varit så jävla glad hela tiden och nu fick jag veta att min finaste, underbaraste och mest fantastiska vän är hemma i två veckor! Han kommer hem väldigt lägligt också, då jag har massa att prata med han om!

Jag är glad!


RSS 2.0