Bra kväll.

Hade verkligen ingen bra kväll igår... Jag skulle ta ner min trasiga lampa från taket och byta den. Har ingen annan stol än mina barstolar, så jag va tvungen att ta en av dom. Sagt och gjort. När jag äntligen får ner lampan och ska kliva ner från stolen så tappar jag fotfästet och faller ner på golvet. Slår i huvudet i byrån, vrider foten åt fel håll och slår i knät. Det resulterar i en svullen fot och ett svullet knä. Kan inte gå för 5 öre. Ska bli riktigt kul att jobba idag....


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Godmorgon.
Gillar verkligen den här appen, mycket lättare att blogga från mobilen då. Sitter i bilen påväg till jobbet nu, är faktiskt någorlunda pigg idag. Men har ont i halsen, vilket jag haft hela veckan. Men det är ett konstigt halsont, för det gör inte ont när jag äter eller dricker, men när jag pratar gör det asont. Stabilt.

Ska va hemma hela helgen och gosa med katten jag ska va kattvakt åt i en vecka, så kanske jag är helt frisk nästa helg när jag ska till Nyköping på fredan och träffa Carro. Och på lördag kör jag och Jessica på Stockholms utgång! Kommer bli grymt!

Jag och Carro! <3


Tidig morgon

Hann aldrig träffa Fredrik igår. Han hade fullt upp med packning och såna saker. Tråkigt, men så är det ibland..

Nu sitter jag i bilen påväg till jobbet, är trött och hängig idag. Känns som en dålig dag... Vill inget hellre än att få krypa ner i sängen igen..

Finaste du <3


Tisdagkväll

Hallå, testar att blogga från blogg.se iphone app, får hoppas det funkar.. Ligger och ser på idol nu, eller det är snart slut. Får se om Fredrik kommer förbi en stund, vi skulle ses ikväll om han hinner. Han flyttar ju till gran canaria imorgon. Så skulle va kul att få hinna krama om han lite innan.


fredagsmys

Helg! Efter att ha jobbat tre dar på hela veckan. Är fortfarande sjuk, eller sjuk och sjuk. Jag är fortfarande förlyld, men inte alls liak mycket som förut. Sen hostar jag konstant också, men men. Ska va hemma hela helgen, lär vara uttråkad redan efter en timme.. Eller jag är uttråkad nu, men snart ska jag och Jessica boka kryssning! Den 24 november bär det av! Kommer bli grymt och jag är läskigt taggad redan nu, hehe! Så nu gäller det att verkligen spara pengar och inte festa varje helg, eftersom min nästa lön antagligen inte kommer va så stor.
nu ska jag ladda ner lite film så jag har nåt att kolla på i helgen.

sjukstuga... en återkommande ritual i mitt liv just nu

ligger sjuk igen... är förkyld igen, ännu förkyldare än för 2 veckor sen.. kan inte andas genom näsan och så fort jag snyter mig börjar jag blöda näsblod. hostar konstant och kan inte äta pga av hostattacker och för att jag inte känner nån smak.. skit kul, verkligen.. och juste, så har jag ögoninflammation på det.. har köpt medicin för nästan 400 spänn, så blir jag inte frisk snart så tror jag att jag dör.

i lördags va det avskedsfest för Calle, en jättebra kväll. Hur kul som helst, trots nyktert tillstånd. och med tanke på hur jag och Jessica mådde så åkte vi hem tidigt och sov.. Orkar inte skriva mer nu, ska försöka sova ett par timmar..
godnatt...

in another life i would be your girl

nu va det ett par dagar sen jag skrev.. har jobbat hela veckan och har bara inte orkat. är hes som en jag vet inte vad, har inte hört röken av min röst sen innan kryssningen, hehehe... det är ju iaf ett tecken på att det va kul. plus att vi ska åka igen den 24 november, kommer ju bli galet! taggar som fan redan nu.
ännu en bild från kryssningen, heheh! så jävla snygga.

Imorgon ska jag till Jessica igen (vem är förvånad?) antagligen ingen, tillbringar ju varenda lediga dag där. Vi ska ha filmkväll med Ronny och Ragge och så ska vi göra en stor skål med fruktsallad. På lördag blir det lager 157 sen på kvällen avskedsfest för Calle, dock ska både jag och Jessica va nyktra eftersom vi mår kasst båda två och på söndag åker vi till Ikea. Kommer bli en bra helg känner jag på mig :) Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag bäddar ner mig i sängen och ser film :)

All I need is you.....

Hemma i hålan igen efter en galet kul kryssning till Riga med mina fina vänner. Dansat bugg till hardstyle musik,skrapat upp knät,tappat rösten,röjt sönder hela båten, blivit dyngraka, sovit för lite, skrattat förfärligt mycket och bara haft askul! Tack igen alla inblandade för dom här dagarna. Ni är bäst <3
hahahahahahah <3
nästan hela gänget.
all I need is you


Mickes bilder från kryssningen, har inte lagt upp mina på datorn än, och orkar inte göra det just nu.

Taggarååååååå!

Taggar järnet inför kryssningen nu. Snart smäller det. Ska ner på stan nu och köpa lite nya halstabletter (eftersom jag på nåt konstigt sätt dragit på mig nån inflammation) men det skiter jag fullständigt i just nu, sjuk kan jag va sen.
typ såhär odrägliga ska jag och Jessica bli, om inte värre. Det återstår att se. Nu: SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL :D

RSS 2.0