..

Inte ofta jag skriver med såhär kort mellan rum,men jag fick precis världens gladaste nyhet:D Min älskade skrutt kusin Carro har fått sitt första barn inatt:D Det blev en liten kille:)

Så grattis Carro och Jonas:)<3

30/3

Jag hade världens sämsta kväll igår kväll.. Jag har fan aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Och det fanns ingen där som stöttade mig:( Jag ville verkligen bara försvinna:( Så jag har väl sovit typ 3 timmar inatt. Mår lite bättre idag,men det känns fortfarande lite dåligt. Får hoppas praktiken imorgon gör mig lite gladare. Och efter den åker jag hem till Tim en stund. Jag bara måste träffa honom.

På fredag bär det av hem till han igen:) Vi ska mysa och kolla på film helt själva hemma hos hans mamma,för dom har åkt till Dubai. Myspys:)

Aja,jag har inge att säga..

/E- jag kan vänta i en evighet om jag vet att du komme

29/3

Var hos Tim i helgen,jag hade super mysigt:) Kom hem igår kväll..

Nu mår jag dåligt,och jag behöver mina kompisar sjukt mkt just nu.. Och jag behöver farfar...

26/3

Praktiken idag va lugn.. Jag har lärt mig att virka.. Inte illa:P Så jag satt och virka hela dan då ingen behövde min hjälp:P Det va rätt kul:P fast jag fick kramp i mina fingrar,vilkte va mindre kul..

Imorgon är jag ledig,men ska in till skolan på möte. Sen ska jag till mammas jobb. Sen åker jag hem till Tim i Eskilstuna:) Så imorgon skriver jag inte så ni vet:P

Ne,jag vet inte va jag ska skriva.. Ha det bäst!

25/3

Jag är trött,mår allmänt dåligt och orkar inte skriva. Jag tucker bara att det ska bli fredag. Tack och Hej

24/3

Praktiken idag va lugn som vanligt. Har börjat rita av ett mönster till en klänning så nu ska jag bara köpa tyg. Ska göra det så fort jag kan,så jag blir klar med klännuíngen fort:P Vet redan vilken färg på tyget jag vill ha:P och hinner jag klart med det,så ska jag ha klänningen på Nillans födelsedags fest vecka 15:P Får se hur det går:P

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mer än att jag mår så jävla bra just nu:) Jag svävar på rosa moln känns det som:) Så himla härligt!

Ikväll skulle det egentligen ha varit handboll mellan Åker och Strängnäs,men den blev inställd. Tråkigt.. Jag hade ju förberett mig på att åka och kolla liksom:P

Nu håller jag på och dampar på media player.. Jag vill ha så att det visas i son där miniplayer.. Men det funkar inte,fast att jag vet att jag gör rätt.. Dumma jävla skit apa.

23/3

Idag är jag verkligen jätte trött,vill bara få sova.. Skolan idag va väl ungefär som vanligt. Fast jag hade jätte kul på lunchen:P Då blev det en tur till Mcdonalds:D Jag käkade fan en qp meny med extra hamburgare till:O Fatta att jag känner mig rätt ohälsosam just nu.. Jag måste verkligen ta tag i träningen nu. Såhär kan vi inte fortsätta:P Och idag fick jag veta att min studentmössa inte kommer förens i april:O Bara för att jag beställde en vecka senare.. DÅLIGT!!!!

Imorgon är det praktik igen:) Mycket roligare där än i skolan iaf. Aja,finns inte så mkt mer att säga än:


GRATTIS STÅLBERG PÅ 20 ÅRSDAGEN:D <3

/ E- skoltrött

22/3

Sov tills 12.40 idag:O Jag skämtar inte:P Men men,är man trött så:P Satt iaf och gosade med Musse i nån timme tills jag orkade hoppa in i duschen,sen satte jag mig här. Ska snart skriva mitt cv så pappa blir glad på mig:D

Och pappa ska grilla idag:D Nu är det vår på riktigt:D Och jag ska snart börja cykla till bussen och praktiken:P Men pappa sa att vägen va isig och så,så han sa åt mig att vänta en vecka till,så jag inte skulle ramla omkull:P Jag tror han är rädd om mig:D haha.

Jag känner mig värsta överlycklig idag:P Det va länge sen jag va såhär glad tror jag:P Nej,nu ska jag skriva mitt cv:D

/ E- I´m in love with everything you are

21/3

Jag är skit trött idag.. Var i Eskilstuna igår. Förfestade hemma hos Tim med Johan,Linkan,Dennis och Simon. Och Tims bror Anton va med en stund också:) Hade iaf en trevlig stund fast jag va nykter:P Drog iväg till krogen vid 22 tiden,och väl därinne så va det skit tråkigt att va nykter och eftersom det är halva priset i baren innan 23 så gick jag och köpte 2 st päroncider. Den här kvällen va som förra helgen.. Både kul och jobbig.

Det roligaste va nästan att gå hem från stan till Måsta,nu har jag absolut ingen aning om hur långt det är. Men det tar ca 30 min att gå. Igår tog det 1 timme:P Och det va inte jag som va slö då,utan det va Simon och Tim:P Mohaha. Tro det eller ej:P Och det va skit kul när Simon och Johan skulle jaga en hare.. Fan va jag skratta. Och sen fick Simon för sig att han skulle lägga sig i en buske(?) Ja,sagt och gjort:P Och jag fick för mig att jag skulle springa en bit:P Och det gjorde jag,men det va faktiskt rätt skönt:P Kom hem till Tim igen vid kl 3 imorse. Jag tvättade bort sminket och somnade:P Och vaknade jätte tidigt imorse:P Typ vid 10:O Fyfan. Jag och Tim låg och drog oss till typ 12 eller nåt.. Då gick vi uppoch åt fruskost.

Sen va det dags för mig att ta bussen till stationen,där tåget va försenat 20 min. Och missade alltså bussen i Strängnäs,så åkte till läggesta i hopp om att det skulle gå en buss därifrån,vilket det gjorde,men den hann jag ju självklart inte med. Den åkte precis när jag kom ner. Men då tog jag Mariefreds bussen och åkte och mötte mamma på jobbet.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra,blir väl en lugn stund framför tvn eller nåt.. Eller som alltid,datan:P

/ E- so what,I´m still a rockstar

19/3

Sitter på praktiken nu,har inte alls ont i halsen längre. Och det är hur skönt som helst. Nu är jag mest törstig,men jag orkar inte hämta vatten:P Jag är verkligen skit trött och vill bara lägga  mig och sova:P Har precis haft lektion med en åk 2,och nu har jag rast tills 11. Sen kommer nästa åk 2:P

Palla att folk blir rjuriga på mig. Alla blir det nu. Spelar ingen roll vad jag gör,alla blir tjuriga iaf. Fan va trött jag blir på det. Antingen är det mig det är fel på,eller så är det alla andra som är lättretade. Vad tror ni?

Aja,palla bry sig.

18/3

Woho! Jag är frisk!! Fast jag va hemma idag också,för att vila en extra dag,men imorgon ska jag gå. Och på fredag ska jag ta mig in till skolan så jag kan prata med min lärare och kanske hämta studentmössan:P På kvällen blir det utgång:) Ska bli sjukt kul:) Fast jag vet inte va jag ska ha på mig än. Tim sitter och tjatar att jag ska en speciell tunika,men jag vill inte ha den:P Får se va det blir helt enkelt:P

Just nu står mamma och bakar:) Det luktar i hela huset:) Mums! Aja,jag vet inte va jag ska skriva. Ni får ha det så bra!

tråkigt

Jag har verkligen sjukt tråkigt just nu. Och bilddagboken funkar inte. Jag får typ damp på det. Och jag blir arg på att mitt hår är skit fettigt,men jag orkar allvarligt inte duscha just nu. Så jag väntar väl tills jag har ork att resa mig upp typ. Eller man kanske ska be någon tvätta håret åt mig:P? Jag ska försöka muta någon:P Mohaha.

Nej,nu ska jag nog hjälpa mamma att lägga in alla hennes saker på den externa hårdisken:P

17/3

Hemma idag igen.. Jag hatar verkligen att vara hemma när alla andra är i skolan. Ingen är ju social på msn då. Alltså måste jag ha tråkigt tills alla kommer hem. Och det är ju fan evigheter dit. Jag sitter och kollar lite i en ellos katalog,vill verkligen beställa lite nya kläder till sommaren! Än så länge har jag inte hittat något,men jag har också bara kommit 6 sidor in i katalogen:P

Men fan. Jag måste verkligen vara bra tills på lördag! Jag ska ju festa då ju. Jag måste verkligen! Får väl hoppas någon mer vill hänga på. Ingen verkade vara så intresserad igår när Tim hade pratat med dom:P Men det är ju bara tisdag än så länge:P Alla hinner ändra sig!

Aja,nu hittade mamma glass i frysen så det sitter jag och käkar för att lindra smärtan i halsen.

/E- can you keep a secret,I´m in love with you

16/3

Vaknade imorse och hade jätte ont i halsen,så jag gick upp och väckte pappa som sa att jag skulle va hemma. Så jag ringde mamma lit snabbt och bad henne köpa halstabletter sen ringde jag och sjukanmälde mig. Somnade om och vaknade kl 10. Då gick jag upp och kollade på film.

Får hoppas jag mår bättre snart,för i helgen ska jag nog dra ut med Tim och dom:)  Och jag vill gå till praktiken också,så jag inte får frånvaro på den. Aja,jag vet inte vad jag ska skriva. Mer än att mamma glömde att köpa halstabletter,typiskt henne:P Jag får försöka stå ut iaf.

/ E- I wanna fell love

15/3

Pappa väckte mig kl 9 imorse och frågade om jag skulle med till Gunnel och Bengt,och det ville jag ju,så det va bara att gå upp. Men palla att jag va skit trött..

Och palla att fel låt vann igår. Och palla att Måns bara kom 4. Jag va på sämst humör. Jag tycker att Måns skulle ha vunnit,han va helt klart bäst igår. Aja,svenska folket kommer inse vilket jävla fel dom gjorde när vi kommer sist i ESC..

Aja,nog om det.. Jag har ingenting att skriva. Ha det bra

14/3

Ja,vilken jävla kväll det blev. Den va både rolig och tråkig på samma gång. Men jag träffade iallafall helt underbara människor. Och sen träffade jag min Fredrik,och när han pussade mig på kinden och sa att han tyckte om mig så blev jag rörd till tårar. Du är min bästa vän,Fredrik<3

Och Jens va social med mig hela kvällen,och stöttade mig när mitt humör inte va på topp.. Men men,summan av kardemumman så va den här kvällen kul,fast allt som hände..

Örjan,jag bryr mig om dig! Du är bra! <3

/E- I´m still mad as hell

13/3

Nu har jag varit duktig och städat hela huset,så nu väntar jag på att mamma kommer snart så jag får mina pengar:P
Har inte så mkt att säga,ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Blir förfest hemma hos Ramström ikväll med Dennis,Fredrik,Tim och Nillan:) Jag ska ha skit kul ikväll:D

Nej,nu väntar duschen.

Bye bye suckers

ny design

Nu har jag en ny design:D Sjukt nöjd. Kolla in henne,hur duktig som helst. http://sangster.blogg.se/
Tack så mkt:D

12/3

Jag är verkligen skit trött idag,ville inte alls gå upp imorse. Men som alltid så tvingar jag mig upp. Imorgon får jag iaf sova eftersom jag är ledig varje fredag. Rätt skönt faktikst.. Och det betyder att jag är pigg imorgon kväll då vi ska festa:P Ganska jobbigt att va trött då:P

Sitter på praktiken nu,har rast tills 11,så det finns inte så mkt att göra. Har gjort klart mitt broderi som sagt och sen började jag på nåt som kallas långstygn,som åk 2 gör. Och den är också klar. Jag ska bara göra bakgrunden,men det orkar jag inte riktigt än. Ska väl börja med den snart så blir den klar.

Aja,vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skriver nog mer ikväll.

Bye

11/3

Idag mår jag faktikst mkt bättre. Började dagen med en lång sovmorgon,till 10. Så himla skönt. Tog mig in på badrummet och gjorde mig iordning,sen åt jag frukost. Och eftersom jag är rätt snabb på allt sånt så satte jag mig självfallet vid datan:P

Hoppas det blir en lugn dag idag,för annars kommer jag bli super stressad eller nåt och så mår jag dåligt igen. Nej,nu ska vi må bra.. Länge!

Men när jag vaknade imorse så ville jag verkligen inte gå upp först,jävla skit väder är det enda jag kan säga. Det är mars,inte december. Kan vädergudarna fatta det nu.. Det ska va vår nu,fåglarna ska kvittra. Det ska inte vara en halv meter snö. Usch,jag hatar snö. Jag hatar vintern. Jag hatar kyla. Nu ska det vara flera plusgrader,inte minusgrader. Jag hoppas det blir som meterologerna sa,att det ska bli upp mot 7-8 plusgrader i slutet av veckan. För då kanske den här äckelsnön försvinner. För nu tycker jag att gräset ska titta fram,blommorna ska slå ut. Och det ska bli vår nu.

Aja,nog om det. Nu ska jag nog äta lite mer så jag klarar mig hela dan.

/ E- if I could turn back time

lycka

Usch,va konstig jag är ibland. Förut mådde jag verkligen inte bra. Men nu mår jag hur bra som helst. Allt har ordnat sig till helgen,och jag kommer ha roligare än nånsin:D Gud,jag sitter nästan och hoppar upp och ner i soffan här bara gör att jag är så glad:D


Nu hoppas jag att det håller i sig ett tag:D

Och jag har kommit fram till att börja ett nytt liv. Jag ska inte inte lyssna på massa skitsnack,jag ska bara vara mig själv och strunta helt och hållet i om någon klagar på mig eller vad jag gör! Inget ska få knäcka mig längre! Nu ska jag ta mig upp! Jag svär,jag ska stå på toppen! Jag, är jag,ta det eller dra fan!!!!!


hemma

Sista lektionen va lugn. Dom behövde inte så mkt hjälp,så jag satt mest och fördrev tiden.

Just nu känner jag att jag inte alls mår bra.. Jag orkar inte sitta vid datan ens en gång,då är det rätt illa.. Jag tänker bädda ner mig vit tvn och hoppas syrran kollar på nåt bra program. Och ikväll ska jag va så jävla onyttig. Jag ska tröstäta massa chips och bli fet. Mohahaha. Ja,typ så.

Men nu kom jag på att jag har sovmorgon tills 12 imorgon,alltså får jag sova till 10<3 Det kommer behövas. Kanske att jag mår bättre imorgon,men bara kanske.

Hoppas ni alla som läser mår mkt bätte än jag iaf.  Bye

10/3

Idag ville jag inte alls gå upp,hade ingen motivation alls till att göra något,ville bara ligga kvar i sängen. Mådde skit dåligt igår kväll,allt och alla var bara emot mig och jag ville bara gråta. Jag bad iaf Jens ringa,och självklart gjorde han det. Min ängel<3. Vi pratade om allt mellan himmel och jord i ca 30 min tills jag kände att mina tårar hade torkats bort och jag kunde somna. Vi bestämde också att han ska komma hit när jag tar studenten! Jag blev så himla glad när han sa att han skulle försöka komma då:) Tänk att det är nästan 5 år sen vi träffades. Det är helt sjukt att tiden går så fort.

Hade världens jobbigaste dröm inatt också,ville verkligen att den skulle vara sann,men när jag sen vaknade av klockan och insåg att det just bara va en dröm ville jag bara gråta egentligen. Usch,jag ville verkligen somna om och fortsätta drömma.

Sitter iaf på praktiken nu,har rast. Har min sista lektion om 10 minuter ungefär,sen slutar jag för dagen. Då ska jag hem och fixa till datan igen. Fick nåt jävla virus igår så va tvungen att avinstrallera msn. Så ska hem och försöka ladda ner det igen,om inte kära lilla Lisa har gjort det redan eftersom hon ligger hemma och är sjuk,den lilla stackaren. Aja,tillbaks till arbetet.

/ E- I´m a mess

9/3

Ledig idag. Sov tills 12,det behövdes kan jag säga. Jag vet faktiskt inte va jag ska skriva. Egentligen skulle jag vilja skriva av mig alla känslor som rör sig i min skalle. Men det skulle bli alldeles för långt och ingen skulle orka läsa det iallafall. Jag pratar med Jens om allt nu,och han förstår mig,och han gör allt för att stötta mig. Han är en riktig vän<3 Tycker om honom hur mkt som helst. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom. Han är en ängel!

Nu har jag precis mejlat min lärare jag hade i en kurs i 2an,så nu ska jag göra mina rester där så får jag godkänt i betyget. Gud va skönt säger jag bara. En stor börda släppte från mina axlar nu.

Nu ska jag ta mig nånting att äta och dricka. Det vattnas i munnen på mig:P

8/3

Jag vet inte hur jag mår idag,allt känns så konstigt nu. Jag behöver någon att prata med. Får se om Fredrik ringer llite senare,han lovade att ringa idag. Nu tänker jag deppa ihop så länge

7/3

Bästa filmen jag någonsin har sett! Sjukt jävla bra,men jävligt hemsk samtidigt. Jag rekomenderar den starkt! Men det bästa va helt klart umgänget! Har inte haft såhär kul på länge. Tack! Vet inte riktigt vad jag ska skriva,men när jag stod och väntade på tåget förut träffade jag på Tulle,kände inte igen henne först,men det va hon! Blev jätte förvånad över att se henne,och hon va jätte förvånad över att se mig:P Haha.

Ikväll blir med mys med melodifestivalen och pappa:) Mamma jobbar så jag och pappa är själva:) Myspys:) Och det finns kladdkaka kvar från igår:D Happy face! Jag ska moffa! Hahah

/ E- I run away,but I can´t let go

6/3

Håltimme nu,min favorit elev sitter mitt emot mig och broderar:P Han är verkligen sjukt rolig:P Jag tyckte han skulle sy en klänning till mig sen,men det ville inte ham. Taskigt:P Jag får helt enkelt göra en själv:P

Jessica och Henke dissar oss ikväll:P Dom skulle gå på en annan film med Jessicas syster och hennes kille. Svikare:P Så det blir bara jag,Tim,Nillan och Gson. Men det kommer bli minst lika kul iaf tror jag:D

Nu ska jag göra annat. Vi hörs!

5/3

Praktiken idag va riktigt lugn,måste jag säga. Fast vi hade 17 st 8 åringar första lektionen,men idag va dom riktigt lugna. Kors i taket! Sen hade vi rast i 1½ timme så vi gick och tog en fika,myspys:) Sen en timme innan lektionen började så drog vi ner och fortsatte med våra saker. Jag med mitt broderi som är klart nu:P Så nu ska jag komma på vad jag ska göra av det:P Antingen en tavla eller en kudde.

Imorgon blir det bio i Eskilstuna med Tim,Jessica,Nillan,Henke och Gson,vi ska se "Män som hatar kvinnor" Det ska bli jätte kul:) Jag ska möta Nillan i Strängnäs kl 15.00 så jag får gå 5 minuter tidigare från praktiken så jag hinner med bussen. Vad som händer på lördag vet jag inte riktigt. Det får vi se.

Får se om jag skriver imorgon,har ju en håltimme på 2½ timme så jag kanske skriver nåt då. Och ikväll börjar "medium" Wie!

/ E- I´m gonna fight for you

4/3

Var hos Denniz imorse,riktigt trevligt faktikst. Kollade i hans skolkatalog,och jag måste bara säga: Fan va söta ni va,Tim och Örjan:D Gullpluttar:) Haha,sen tog Denniz kort på dom två,eftersom dom stod bredvid varann på båda kort. Mest bara för att jag ville ha,och Denniz ville inte ge bort sin skolkatalog. Men vi pratade jätte mkt och skrattade. Hur trevligt som helst!

Sen gick jag till praktiken,det va ganska lugnt och skönt idag. Och på sista lektionen va det bara en där:P Men jag satte mig och påbörja ett broder:) Så jag blir väl kanske klar nästa vecka med det:) Efter det vet jag inte va jag ska hitta på:P

Nu tycker jag att Denniz kan logga in på msn så jag kan få bilderna:P Haha.

/ E- love,love,love


3/3

Idag va jag i skolan fast jag va ledig. Helt sjukt,jag kunde ha sovit till typ 12. Jaja. Men jag hade kul iaf,va med Jessica och Nillan i stort sett hela dagen:D Sen åkte vi till Eskilstuna för att överraska Gson,Henke och Tim. Visst,att det bara blev en överasskning för Henke,för jag va tvungen att berätta för Tim att vi skulle komma så han inte skulle åka hem:P Men vi hade kul,visst vi satt bara inne 21an,men det är ju kul:D Fjortis ställe;P

Imorgon har jag sovmorgon till 12,men jag ska till Denniz vid 10,jag vill kolla i hans skolkatalog:P Haha,men det ska bli kul att träffa honom. Inte så ofta man gör det tyvärr :/

Nej,nu orkar jag inte skriva mer. Kanske att jag skriver imorgon..

/ E- <3

en stund senare

Jag kom precis på att mina favoriter i melodifestivalen igår, Star Pilots kommer möta Amy Diamond i andra chansen. Känn dig så jävla utslagen snor unge! Woho,heja Star Pilots<3

1/3

Idag fyller bästaste Elin 19 år:) Grattis på din dag gumman! Idag ska jag inte göra så mkt. Kolla på tv och sitta här typ. Måste egentligen plugga,eftersom jag inte gjorde det på lovet. Men jag orkar allvarligt inte. Skolan tar verkligen kål på mig.

Och imorgon ska jag tillbaka dit efter en veckas praktik.. Usch säger jag bara.. Varför kan vi inte ha som Omvårdnadsprogrammet och ha praktik hela veckorna? Jag ska nog ta upp det. Jag vill inte va i skolan,jag vill verkligen inte. Så ge mig studenten nu,tack!

Nej,nu ska jag få i mig frukost. Skriver kanske mer sen

/ E- <3

RSS 2.0