Ledig onsdag

Eller ja, halvt ledig iaf. Var hos frissan idag, det blev kort som fan. Men nu är allt det slitna borta så nu är håret mkt finare.

Käkade lunch med mamma och Amanda idag också, och nu blir det middag med bästa tjejerna :) onsdagsmys <3

Min nya frissa


vinterfotografering

Bilder tagna av min fantatiska vän Jeanette Nilsson.

I may not be your first, but ro be your last would be perfect

Onsdagsmys med Emma. Film,popcorn godis och te. Eller okej, vatten för min del eftersom jag inte dricker te. Riktigt mysigt va det iaf :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Torsdag redan liksom. Vart fan tar veckorna vägen?

Gammal bild på mig och världens bästa Emma! :)


Life has a tendency to fuck things up when you finally get to be happy

Orka bry sig.


Måndag den 20 februari

Trodde min förkylning va påväg att ge sig, men jag hade visst fel. Kan inte andas genom näsan vilket medför att jag inte kan äta för jag blir helt andfådd. Älskar mitt liv... Men nu slipper jag penicillin iaf, så lite positivt.


Ida Emma Louise Gustafsson

Jag har aldrig velat vara nåt mer än bara jag ❤


All I need is you and I

Det negativa med att förkylningen har gett sig är att jag nyser konstant. Men hellre det än att springa och snyta sig var och varannan minut.

Fredag igen iaf, och jag får va ledig imorgon så jag kan kurera mig helt :) ska bli skönt att ligga hemma en hel helg utan att göra ett skit.


Du och jag under täcket baby

Nu ligger jag nerbäddad i min säng, vilket jag har gjort sen jag kom hem. Ska äta pencilin i en vecka. Andra gången sen december. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? :( aja, inte så mkt att göra åt.

Den här infektionen gör mig iaf grymt trött så nu ska jag släcka lampan och förhoppningsvis kunna sova. Råkade ju nämligen somna i 2 timmar när jag kom hem....


Sjukling

Sitter på mammas jobb och väntar på att få gå till doktorn. Feber och antagligen en urinvägsinformation. Plus förkyld. Kul liv.


Nytt i garderoben

Mina nya linnen kom idag :D glaaaaad!


Dejt på mitt egna lilla vis

Går på dejt med filmen bodyguard och mina favoriter ben&jerrys <3


En helt vanlig tisdag?

Enligt mig ja, men tydligen inte för alla andra...

Som min kära vän Amanda så fint skrev:
Kärlek är inte en massa nallar,choklad och rosor på en speciell dag. Kärlek är en puss i pannan, en bakifrån kram och tre små ord. När som helst, varsomhelst!

Aja, själv ska jag gå på dejt med mina favoriter ben&jerrys och en bra film. Vem fan behöver kärlek då liksom?

Men iaf, en stor puss till alla mina vänner idag iaf! <3


Freeeeedag!!!

Så va det helt plötsligt fredag igen, satan va veckorna går fort ibland. Den här helgen kommer bli grymt bra också!

Ikväll blir det tacos med Malin och Anna Maria och imorgon ska jag först till Anna Maria och fika för hon fyller år på söndag sen ska jag till Nyköping och träffa Angelica :) ska bli grymt kul då jag inte har träffat henne på två år.


Saknad

Vissa dagar så saknar jag dig inte alls, men vissa dagar saknar jag dig läskigt mycket. Idag är en sån dag som jag skulle kunna döda för att få ha dig här hemma hos mig. Kom hem snart igen <3


Golvskola

Fick låtsas vara liten skolflicka idag och ha en liten golv utbildning. Klarade provet galant! Så nu är jag golvexpert. Kan ju hoppas iaf :)


I run away, but I can't let go

Somnade vid 20 tiden igårkväll och har sovit ostört hela natten. Vilket betyder att när jag vaknade imorse, hade jag sovit i 12 timmar. Tycker liksom att man borde va pigg då, men icke. Eller jag är ju piggare än vanligt men är ändå trött.

Fick mejl om att mina nya linnen är påväg hem till mig nu, så nu hoppas jag att jag kanske kan få dom innan helgen :) håll alla tummar ni har!

Nu ska jag gå ner och fortsätta arbeta, får hoppas resten av dagen kan gå lika fort som förmiddagen gjorde.


Tröstshopping

Förbättrade mitt humör genom att beställa hem dessa två :) billigt va det också.

Ibland måste man få unna sig när humöret inte är vad det borde va


The hardest part about walking away from someone is that you know, no matter how long you go they will never run after you


RSS 2.0