22.50

Ja,då är det knappt en timme tills nytt år då:) Fyfan,det ska bli skönt att lägga sig det här året bakom sig. Var hos grannen ikväll,åt god mat och bara tog det lugnt. Gick hem tidigt,då mamma ska jobba imorgon bitti. Va skönt det med,fast jag lär ju vaken lite längre.

Ska försöka få tag på Fredrik,men jag hoppas inte så mkt,han är säkert jätte full. Sen lär ju jag få massa sms eller samtal,så jag kommer iaf inte kunna sova:P

Ne,ha en fortsatt bra kväll och natt:) Gott nytt år!

bra gratis sida

Gratismode.se är en hemsida där man samlar poäng. Man samlar poäng genom att värva nya medlemmar (du får 4 poäng + 50 poäng för aktiv medlem) Ett annat sätt att samla poäng är att göra gratis ejbjudanden. Du väljer sedan bland 50 tal butiker där du vill ha ditt presenkort på. Blir du medlem via mig får du 50 poäng!

En jätte bra hemsida som är nystartad och fungerar ungefär som Gratisbio.se som har funnits längst.

31/12

Ja,och ännu en gång är det den sista dagen på året. Snart är år 2008 slut,och år 2009 står för dörren. Mitt 2008 kan väl egentligen sammanfattas såhär; Roligt,tråkigt,jobbigt,sorg,glädje och massa andra ord som jag inte kommer på nu.

Idag har jag läst ut boken som jag ska läsa på svenskan,det känns jävligt skönt. Nu är det bara det jobbiga kvar,uppsats delen. Önska mig lycka till med det!

Ikväll blir det middag hos grannen:) Som alltid blir jag kvar hemma på nyår. Men nästa år ska jag fanimej fira ordentligt! Det ska bli mitt nyårslöfte!

Sist men inte minst: GOTT NYTT ÅR!

/ E- nytt år,nya möjligheter?


30/12

Var hos Elin en stund idag:) Det va kul:) Köpte ett par skor och en tröja av henne:) Skorna ska jag ha på studenten:) På bussen till Elin träffa jag Linda,som längta till helgen:P Haha,det gör jag med!

På bussen hem träffa jag Fredrik:D Jag blev glad! Så jävla kul att få prata med honom! Sen ville han att jag skulle ringa imorgon på tolvslaget,då han säkert är as full! Haha,men klart jag ställer upp:) Men jag blev faktiskt bjuden på fest imorgon,men jag tacka nej. Har redan bestämt att jag ska va hemma. Fast det skulle ju va rätt kul,men jag skulle bara känna två personer där.

Nu ska jag ringa grannen och säga att jag ska komma dit imorgon,så hon har middag åt mig med! Haha. Det här kommer bli mitt bästa nyår... Not..

Ha det bra!

/ E

lite senare..

Blir inte alls att läsa så mkt imorgon:p Ska åka till Elin på förmiddan,och testa och prova kläder och sånt. Och kanske köpa om det sitter bra:) Sen tänker jag nog ta en promenad hem från bussen:) Det skulle vara mysigt:)

Nu har jag iaf planer för imorgon,känns skönt. Och kanske även kläder tills helgen! Woho! Min panik har lagt sig! Ne nu är det nog med tjat från mitt håll!

29/12

Idag har jag bara suttit och läst,inte gjort nåt annat. Känns bra att ha kommit in i boken,så jag kan börja skriva om den sen. Imorgon ska jag också bara läsa,och skriva rent religionen. Måste plugga lite så allt är klart tills nästa fredag då skolan börjar igen.

Kan inte fatta att jullovet alltid går så jävla fort. Det är fan nyår snart,och jag har inget att göra. Men jag kanske ska säga som Henke. Att nyår är överskattat! Jo men så får det va,jag sittter hemma med grannen och myser:)

Nu vet jag inte va jag ska skriva mer.. Skriver mer imorgon.

So long suckers

hemma igen

Hittade inte ett skit i Eskilstuna,förutom ett par jeans. Och när jag väl hittar ett par skor jag vill ha,finns inte dom i min storlek. Usch,jag får fan damp. Och jag ha inga kläder eller skor tills helgen,och jag har panik.

Förutom jeansen köpte jag en tidning och chips på ica. För ikväll känner jag fär att tröstäta. Fyfan va jag är sorlig:P Haha.

So long suckers


28/12

Nu ska jag alldeles strax åka till Eskilstuna med mamma:) Men först ska jag bara skriva att jag hade väldigt kul igår:) Jag tyckte Bengt hade fått en väldigt fin julklapp av Victor "En tunnbrödsrulle på ugglans grillen med världens bästa barnbarn. Jag betalar,du kör" Fyfan va jag skratta:D Men den va ju rätt fin ju:)

Sen kolla vi på thailands filmen,fan va kul det var. Hur pappa sträcker lårmuskeln,och vi viker oss av skratt. Åh,jag längtar tillbaka:(

Någon som vill hitta på nåt på nyår? Annars kommerjag ruttna bort här hemma. Marcus dissar mig,för det ska bara va söta pojkar där,och han trodde inte på att jag kunde klä ut mig till en söt pojke. Han är elak!

Ha det bäst,så skriver jag kanske senare.

/ E

26/12

Var hos farmor idag,va kul att få träffa henne,inte för att hon är världens piggaste,men det är ju trots allt min farmor. Åkte också till Jonny och Marie,men det va bara Jonny hemma,men det va lika kul för det. Drack julmust och käka massa choklad. Fick även en paradis ask i en lite sen julklapp:) Det är mums.

Att åka hem va inte lika kul,jag orkar inte förklara allt,för det tar för lång tid och det skulle ni inte orka läsa. Men jag kan säga att pappa inte mådde bra. Men vi kom hem ordentligt iaf,och det är huvudsaken. Åt kebab tallrik och nu sitter jag här. Blir en lugn kväll ikväll.

Hare bra!

/ E

25/12

Det blev en bra jul i år igen,fast Amanda bara kom hem en stund på dan. Det kom till och med snö! Fick jätte mkt fina julklappar,fast mamma sa att vi bara skulle få nåt litet var,eftersom vi fick resan till Thailand. Men som alltid är det fullt under granen. Fast jag ska få en till av pappa så fort han har lite mer pengar. En ny tv:D En plasma tv:D För jag står inte ut med farfars gamla skrutt tv längre.

Men va fick jag då? Jag fick kläder,presentkort,pengar,film,skivor,parfym,halsband,örhängen,flytta hemifrån saker,godis.
Nu låter det säkert as lite,men alla kläder och det låg inte i samma paket:D haha.

Idag kommer grannen hit på lunch,sen ska jag kolla på min nya film. Jurtjyrgården (för er som inte fattar, djurkyrkogården) skräckfilm;P haha. Jag kommer sitta med en kudde framför ögonen:P haha. Imorgon åker jag till farmor,och nåra andra släktingar:) Får se om jag skriver nåt då.

Ha en fortsatt bra jul och nyår:)

/ E

julkänslor?

Nej,inte ett dugg om jag ska va ärlig. Fast granen är klädd,skinkan färdig kokt och köttbullarna stekta,paketen inslagda och ligger under granen. Men nåt fattas,jag tror alla fattar va jag menar. Snön? Vart är den? Ingen riktig jul utan snö ju. Fast dom har sagt att det ska snöa imorgon,får väl hoppas det stannar kvar då.

Nu är grannen här,dom sitter och spelar bingo;D haha. Pappa va ett nummer ifrån att vinna en resa till Thailand,haha. Han va fan galen, han skulle ha 68,men 67 kom,sen va det slut typ:P Hahaha.

Ne,nu ska jag nog sätta mig vid granen,och tindra med ögonen,som på den gamla god tiden.

God jul!

/ E

23/12

Dan före dopparedan:P Hahah.. Idag ska vi klä granen! Fast i år blir det utan Amanda :( Dumma unge som flytta hemifrån. Det blir till och med en julafton utan den skruttan. Tråkigt. Kommer kännas konstigt att öppna alla julklappar utan henne.

Aja,men va händer idag då? Jag lär ju sitta här heladagen,klä granen förstås och ikväll kommer jag väl som alltid kolla på uppesittarkvällen med bingolotto. Fan vilket roligt liv jag har.

Asså,fyfan va jag vill gå ut på krogen;D Jag hade fan as kul! Bästa kvällen hittils! Får tvinga med Marcus ut:P Han har faktiskt lovat mig att han och jag ska gå ut i Stockholm,och han skulle supa mig under bordet! Hahaha,liksom.. Vad vill han få ut av det:P?

Ne,nu vet jag inte va jag ska skriva. Ha det bäst alla.

/ E- älskar att va singel;D

22/12

Mamma sa åt mig igår att jag skulle sova länge idag,men hon väcker mig kl 11. Kallar hon det sent liksom? Usch. Gick iaf upp och gjorde varm choklad till mig själv.

Igår kollade jag på film med Jens,eller inte precis. Han är ju i Umeå,men vi sa att om man kollar på samma film kanske det känns som om man sitter bredvid varandra:P Haha,vi är roliga vi:) "Vi" kollade på Inside Man,inte den bästa filmen precis,men den va bra. Men jag och Jens har bestämt att vi ska ses efter nyår:D Han ska komma hit:D

Idag blir det typ plugg,om jag orkar. Jag vill fan inte plugga. Fyfan,det ska bli så jävla skönt att ta studenten alltså.

5 juni smäller det!

/ E- 2 dar tills julafton:)


bilder




lite bilder från igår,fan va kul jag hade. Det får vi snart göra om!

21/12

Fyfan va kul jag hade igår asså:D Jag dansade hela kvällen och njöt av varenda jävla sekund alltså. Jag kände mig som en superstjärna typ,så tack Jeanette för sminkningen:)  Ne men va ska jag säga? En jävla turk ragga på  mig,han fick en rå diss!
Turk: Vart bor du?
Jag: Hemma
Turk: Vart då hemma?
Jag: Men hemma hör du väl?
Turk: Vart ligger det?
Jag: Jag bor på många ställen..
Turk: Va har du för nummer?
Jag: Jag har ingen telefon.

Jag vänder mig om och går därifrån,det va skoj! Sen har man ju sovit as bra inatt måste jag säga. Jag sov typ på golvet i min sovsäck,jag somnade 5.30 imorse och vaknade 6.30. Jag behöver sova. Fast först blir det frukost för min del. Ciao

// E- glad men trött

19/12

Idag vaknade jag vid 11,då jag satte mig och plugga. Har skrivit kladd på alla religions uppgifter så nu är det bara att skriva rent det:D Städade sen mitt rum,det tog längre tid än va det brukar,men fint blev det! Nu sitter jag här.

Känner mig så jävla misslyckad idag,känner mig så ful. Kommer kännas ännu bättre när pappa kommer hem med mat från grillen. Men ahh,palla mig. Jag är så jävla misslyckad. Jag vill också ha någon att krama om,pussa på. Alla har det,men inte jag. Det är nåt fel på mig,jag vet det nu. Usch,jävla skit.

Imorgon kommer jag iaf känna mig någorlunda fin,då Jeanette ska sminka mig,sen åker jag till Linda och drar ut på krogen:)

Ne,nu ska jag deppa ihop,med en bok och musik. Hejdå

/ E- misslyckad

18/12

Idag fick vi jullov! Så skönt. jag började 13.10 idag,men jag åkte in för att gå på handledarmöte för vårat projekt. Sen satt man bara och fördrev tiden. När vi börja vid 13,så gjorde vi inte mer än att prata och grejer. Lektionen höll väl på fram tills strax efter 14,då fika vi och fördrev tiden med youtube:P Kl 16 va det invignig för den jävla statyn som står på skolan.  

Sen hämta Henke mig och vi åkte till ford där vi skulle möta pappa och Amanda,för pappa skulle hämta nya bilen. Den va fett snygg, om jag ska säga va jag tycker:P

Men men,imorgon ska jag plugga hela dagen med mina religions uppgifter så dom blir klara snart. Så vi får väl se om jag kommer skriva nåt imorgon,det visar sig väl. Ha det bra så länge!

/ E- Vackert är allt som ses med kärlekens ögon

17/12

Jultraditioner i skolan idag:) Det va faktikst väldigt kul:) Fast i år fick ju inte jag va med och pyssla och så,för vi går ju i 3an så vi håller i alltihop,jag har stått och fixat med julgodis hela dan,men det va det värt,för jag får ju äta av det imorgon:P Nej,jag är absolut inte fet:P Men det va gott.

Gick hem till syrran idag istället,så nu har jag kläder tills på lördag:D Det blev ett korsett aktigt linne,och ett par jeans och mina gråa pumps.

Imorgon är det äntligen jullov! Ska bli så jävla skönt att få sova. Fast jag måste plugga också,fast egentligen är det inte så mkt att plugga. Så det är lugnt.

Ne,nu blir det nog film.. Bye

/ E- längtar till lördag

16/12

Ikväll blir det lugnt,inget plugg alls. Gjorde båda proven idag på samhället,och fick godkänt på båda:) Hade inte ens pluggat. Skönt vare iaf:) Och mitt betyg i sociala frågor blir VG eller MVG:D Woho! Om jag gör om provet,som jag hade 2 poäng från godkänt på,och det blir godkänt nu får jag MVG! Fan,jag är så jävla happy nu!

Igår kväll pratade jag med Marcus:) Han lova att han och jag ska ut på krogen i Sthlm,och han ska supa mig under bordet:P Man kan ju undra va han vill få ut av det:P Ne,men skämtosidor (stavning?) Det ska bli kul. Vi ska dra med oss Fredrik också:)

Idag fick jag veta att mina två sysslingar John och Daniel ska bli pappor igen:) Samma vecka kommer deras barn:P Bra tajming,killar:D Och Daniels barn är det 50% ghans att det blir tvillingar:) Jag blev glad för deras skull:) Fast jag inte träffar dom så ofta. Och sen ska ju min kusin Carolina få sitt första barn i vår:) Släkten utökas:P

Imorgon är det jultradition i skolan,göra julgodis och julkort och såna saker:) Det blir mys:)

// E- Glader

15/12

Skolan idag va faktiskt rätt lugn. Kollade på film på sociala frågor,sen hade vi religion,nån gubbe va och prata med oss. Jag somna nästan:P När vi sen fick sluta va det en halvtimme innan samhället skulle börja,så jag gick och käka med Vanessa,Jessica och Kerstin,kom några minuter försent,men va gör det? Efter samhället skulel vi ha lunch,men eftersom vi redan hade käkat,satte jag och Jessica oss i bibblan och jobbade med projektet,bestämde att vi två skulle ses på jullovet och arbeta med det också. Känns bra att äntligen ha kommit igång lite. Vill ju ha godkänt på det.

Efter det hade vi APU lektion,lämnade in alla uppgifter,eller ja.. Dom flesta iaf. Efter det så sluta jag. Imorgon ska vi prata betyg på sociala frågor,hoppas jag får VG iaf. Tror jag kommer få det faktiskt,då jag fick MVG på uppsatsen,och har fått VG på alla andra uppgifter,men bara G på provet. Har jag tur kanske jag får MVG. Aja,håll tummarna för mig!

På torsdag ska jag som sagt hem till Amanda,ska låna kläder av henne så jag är snygg på lördag:)

En sak till: Grattis Amanda och Henke,nu sambos:)<3

14/12

Idag för exakt en månad sen så åkte vi mot benstocken och Arlanda för att flyga till Thailand,tänk om man kunde spola tillbaka tiden. Usch,jag saknar det,det va så jävla mysigt. Och jag träffa underbara personer,som jag kommer få träffa den 27 december på våran "thai afton" då ska hela gänget samlas och ha det mysigt och kolla på film och bilder från Thailand. Det roligaste lär ju vara när pappa ska hoppa längdhopp med oss ungdomar:P han sträckte hela lår muskeln,smart ass:P Han är för gammal för sånt!

Nu längtar jag som en galning till lördag! Ska bli så jävla kul på krogen med Linda och alla andra! Måste få hem Amanda nån dag så hon kan välja kläder åt mig:P Jag får tydligen inte klä mig hur jag vill:P Hahah.

Idag vaknade jag vid 11,fyfan,det va as skönt att sova. Jag satte mig vid tvn. Nu sitter jag här och lyssnar på Kevin. Och känner lukten av Lisas jul bak:) Härligt!

13/12

Igår va jag i Eskilstuna med Linda,jag handla sista julklappen,till pappa. Det blev en liten och billig,men mamma ska betala en till åt han,så han får nåt mer.  På lördag blir det hem till Linda i Eskilstuna,med Elin,Emma och Catta. krogen för första gången för min del,ska bli sjukt kul:D Vi käka på donken också,vi va hungriga,och det måste ha varit nåt konstigt i maten för vi skratta oavbrutet hela vägen hem:P

L: Jag såg att ni hade ridit elefant i Thailand,men vadå.. Stötte ni på dom i skogen eller?
E:Hahahaha,ne det va nåt ställe som hade elefanter man kunde rida på,och det kosta. Hahaha
L. Aha okej...
Linda läser aftonbladets löpsedel och säger:
L: Kille låg livlös på botten ab bassänger,vadå i åkers badet eller?
E: Hahaha,Linda,tror du allvarligt man skriver om Åker i Aftonbladet?

Fyfan va jag skratta:P tack för en härlig dag gumman:) När jag kom hem ladda jag inför idol finalen. Och jag böla fan när Kevin sjöng vinnarlåten. Jag tyckte låten va rätt tråkig,men han lyfter den så jävla mkt! Och när dom spela upp den som vann och när jag hörde att det va kevin,då skrek så det hörde långa vägar:P Fan,jag va så glad:D Och jag börja fan böla,och min pappa som aldrig gråter,han grät också:P Haha. Kevin är helt klart en värdig vinnare!

Idag blev det handboll hemma i Örebro:) Åker vann med 21-27. Dom leder nu serien med ännu mer poäng,och dom har aldrig förlorat en match!

11/12

Näst sista dagen på praktiken idag:( fan va tiden går fort ibland. Och det är fan bara 13 dra kvar till jul,helt sjukt. Och jag har en julklapp kvar att inhandla. Så imorgon blir det Eskilstuna med Linda,skojsigt! Och nu fick jag ångest,jag har knappt 400 spänn kvar på kontot:O Och med en julklapp kvar,det blir en billig till pappa i år,jag måste klara mig fram till jul också,fan.. Jag är helt ruinerad. Eller så kör jag på en billig julklapp till pappa och en liten grej till mig själv:D Ne,nu får jag sluta va så självisk.

Men fan,snart jullov:D Ett efterlängtat sådant,och nu är ni säker jätte förvånade då jag precis kommit hem från 2 veckors semester,men skolan tar kål på mig verkligen,mitt nationella i svenska ska vi inte tala om,jävla piss kärring. Usch. Så nu behöver jag ett lov. Ska visserligen plugga,men det gör jag första veckan så jag kan va ledig på slutet.

Imorgon är det lucia på skolan:) Det är det enda lucia saken jag kollar på i år,jag orkar inte på lördag. För jag ska tvinga pappa att åka till Örebro så jag kan följa med:D


10/12

Hallå!
Idag va jag på praktiken,men idag kände jag att det inte va kul alls. Jag va hos den ena klassen hela dan då de hade vikarie. Och dom va då inte lugna för fem öre. Dom skrek och slogs,och jag höjde rösten ett 20 tal gånger. Jag va helt slutkörd fan.

Men iaf,sen åkte jag in till Strängnäs och köpte julklapp till mamma. På apoteket:P hahaha. Tessan rekomendera den,så tack! Juste,på bussen till Strängnäs träffar jag Linda,som jag inte har träffat sen i somras:D Det va s kul,hon gick med mig på stan innan hon skulle till jobbet. På bussen hem träffar jag andra Linda som jag inte har träffat sen innan jag åkte till Thailand,det va kul. Men hann bara prata med henne en liten stund innan jag skulle gå av för att möta min granne,som jag fick vänta på i 20 min i snö och kyla.. Jag frös fan fast typ. Och när jag står där,komer det 2 typ 20 åriga killar gåendes,som jobbar på samma jobb som min granne.. jag har liksom aldrig träffat dom eller nåt,men dom hälsa:P Och fan,dom va rätt snygga:Phaha

När jag kom hem va Lisa redan hemma så det va varmt och skönt när jag kom in,ställde mig framför spisen,så frusen va jag:P Kollade på handboll och Sverige vann över värdnationen Makedonien. Fast det dåliga är ju att semifinals platserna redan är färdiga innan Sverige ens har spelat alla sina matcher. Men iaf,vinner dom imorgon så spelar dom om femte,sjätte plats. Och så långt har dom svenska damerna inte kommit förut. Jo en gång då,då sluta dom sexa. Nu hoppas vi på en femte plats.

9/12

Hallå
Gårdagen spenderades i skolan först och främst,sen åkte jag hem och plugga hela kvällen med mina rester. Blev till och med klar,det kändes skönt. Så idag lämna jag in dom. När jag åkte hem besluta jag mig för att ha en lugn kväll utan plugg,så jag satte mig i ett varmt bad och tog hand om mig själv.

Nu har jag precis pratat jätte länge med min moster<3 vi prata om va jag skulle göra efter skolan,jag sa att jag skulle jobba ett år ungefär,och sen söka högskolan hemma i Örebro. Och det tyckte hon lät jättebra,då jag har kvar i stort sett alla släktingar där. Då kan man ju bo hos dom innan man hittar ett eget.

Imorgon är det praktik igen:) ska bli kul! Och på fredag är det sista dan,det är mindre kul! Jag älskar verkligen den här praktiken,mina handledare är typ bäst. Ungarna är mysiga och allt är bara så jävla bra! Men förhoppningsvis så blir man praktik nästa år lika bra! Då ska jag nämligen vara med min gamla syslöjdslärare! Längtar faktiskt dit,men det är inte förens efter sportlovet så den känns väldigt långt bort...

7/12

Hallå! Nu har mamma och pappa kommit hem:) Och jag glädjs åt att dom va lika bruna som dom va när vi åkte förra veckan! Tur för dom:P

Idag har jag varit på handboll.Lisa spelade. Den här gången fick jag inte heja,och det va lite synd. jag satt i seketariatet,och där får man inte heja. Men jag heja lite tyst så ingen hörde:P Men iaf,dom vann även utan mitt stöd:P Lisa gjorde 3 mål,jävligt snygga,rakt i krysset. Jag är imponerad! Och Jennifer storspelade i målet verkligen,bara 3 insläppta mål i andra halvlek! Matchen slutade 19-11.

Idag blir det bara slappa,ska ju till skolan imorgon. Och jag har skit mkt rester jag ska lämna in i morgon så dom måste jag egentligen ta tag i snart. När jag orkar,om jag nu gör det. Annars kommer jag på en bra bortförklaring och lämnar in det på tisdag.

Och alla borde ge mig en stor jävla applåd för att jag överlevde en vecka med mina systrar:P Vi va osams,hmm få se nu.. Typ varje dag. Så nu är jag jävligt tacksam att mamma och pappa är hemma och att Amanda har åkt hem till sig.


ja,tänk om det va så lätt..

Anhåller härmed om att få sluta som vuxen, jag har beslutat mig för att återgå till åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta. Jag vill kunna gå till MCDonalds och tro att jag sitter på en fyrstjärnig restaurant, jag vill  kunna låta pinnar segla ikapp i en bäck, och jag vill kunna bygga slott av gamla kartonger. 

Jag vill kunna tro att nonstop är roligare än pengar eftersom man faktiskt kan äta dom, jag vill sitta under en stor ek med några kompisar och sälja saft till förbipasserande en varm sommardag.
 

jag vill återvända till en tid då livet var enkelt att leva, då det mesta handlade om färger och pluttifikationstabeller, fåniga ramsor, och vädigt lite bekymmer, eftersom du inte visste vad du inte visste och du brydde dig iallafall inte om det.

 Du kunde vara glad eftersom du var lyckligt ovetande om allt som kunde göra dig orolig eller bekymrad. 

Jag vill kunna tro att världen är ett enda stort nöjesfält, att alla människor är pålitliga, goda och ärliga.
 

Jag vill kunna tro att allt är möjligt, jag vill kunna blunda för sånt som är krångligt och besvärligt, jag vill kunna bli glad och uppspelt över småsaker, jag vill leva enkelt och lätt igen.

Jag vill inte att min dag ska bestå av datorhaveri, berg av pappersarbete, deprimerande nyheter, försöka att överleva flera dagar varje månad än det finns pengar till, räkningar, skvaller,sjukdom, och förluster av nära och kära.

Jag vill tro på leenden, kramar, snälla ord snöänglar och fantasi.


6/12

Jag vet,har inte skrivit.. Jag satt aldrig här igår när jag kom hem,jag va på dåligt humör och ledsen. är det samma sak? Aja. Idag är jag ensam hemma,tills mamma och pappa kommer hem. Lisa är på match med sitt tjejlag hon tränar och åker med dom hem ikväll/natt när det nu blir. Jag hatar att va själv! Undra va Marcus gör? Om man kanske ska åka dit? Måste städa innan då :( Men men.

Igår såg jag idol för första gången,eftersom vi har vart borta. Men fan,jag tyckte Robin skulle gå till final. Då skulle jag ringa mig pank på honom,bara för att han ska vinna. För då är ju han som bortglömd om ett år liksom:D Smart va? ne,men heja Kevin! Men han får inte vinna. Nu röstar jag mig pank på Alice istället..

Nu orkar jag fan inte skriva mer,måste egentligen plugga idag.. Men jag orkar inte!

Vi hörs

3/12

Hej.. Idag va det första dagen på praktiken efter semestern:) Va jätte kul att träffa Monica,och alla ungar:) Eva är ledig på onsdagar så henne får jag träffa imorgon:) Det värsta är att jag skulle ha köpt presenter till dom i Thailand för att ge dom när jag slutar nästa vecka,men det glömde jag bort:( Undra om jag ska försöka hitta nåt i Strängnäs? Aja. Måste sova borta imorgon:/ För Amanda vill sova hemma i Strängnäs,jag skulle ha sovit hos Marcus om han inte skulle döma imorgon,han skulle komma hem vid typ 12 på kvällen och bilen va full så jag kunde inte följa med:( Men jag sover,som alltid hos pappas moster.

Nu har jag laddat upp alla 300 bilder på bilddagboken,för er som inte kan se den.. Synd för er:D Nu börjar jag bli hungrig så jag tycker Amanda ska komma hem så hon kan laga mat:P

Aja,vi hörs!


2/12

Hallå gott folk! Nu är jag hemma:) Kom hem i lördags kväll. Har vart i skolan dom här två dagarna,snacka om att jag är trött. Dels för att jag va så van vid med att va ledig och bara ta det lugnt,och nu behöva gå upp kl 5 för att komma till bussen,jippie. Men det är jävligt skönt att va hemma.

När jag kom till skolan igår krama jag om alla,och förberede mig för den första lektionen på typ 2 veckor. När jag kom upp till klassrummet så satt Marcus i soffan,fatta lycklig jag blev! Jag satte mig i hans knä och bara kramade om honom:) Och när jag mötte honom i cafeterian så fick jag en jätte lång och varm kram:) Min dag va gjord,jag behövde inte oroa mig för att bli ledsen:P

Ne,men va finns det mer att säga,jag har laddat upp några bilder från resan på bilddagboken,fler kommer när jag orkar. Det är trots allt 300 stycken,men vissa vill att jag laddar upp alla så jag får väl göra det:P Liksom,bara mammas födelsedag va närmare 100 stycken:P Haha.

Ne,men nu ska jag ladda upp några fler,sen är det handboll på tv!

RSS 2.0