24/2

Nu är det typ bara en månad kvar tills flytt! Ska bli så himla kul! Åh, va jag längtar. Men samtidigt skrämmer det mig lite, jag som hatar att va själv. Nu ska jag flytta till egen lägenhet, utan att ha någon omkring mig. Ojoj, hur ska det gå? Yur att man har en dator som sällskap iaf. Hahah.

I fredags åkte jag som sagt till Nyköping, och firade Robin. Det va riktigt kul måste jag säga. Vilka härliga killar det där är, helt underbara! Mindre kul va väl att jag glömde presenten på mitt skrivbord på jobbet och att mitt tåg va inställt, så fick åka en timme senare. Men jag kom ju iaf fram. PÅ lördan va det dock inte kul. Först är tåget försenat en timme, så vi vände hem igen. När vi kom tillbaka va det försenat i en halvtimme till. Men då besluta jag mig för att inte gå igen, för det va snöstorm. Så jag satt kvar. Tåget kom till slut 90 minuter försenat. Väl i Södertälje så går mitt tåg till Läggesta i rätt tid, så jag firade det med en chokladkaka som jag köpte. När jag kom ut från kiosken igen va tåget inställt... Nästa skulle gå 3 timmar senare. Ringde pappa som fick sätta sig i bilen och åka och hämta mig. Tog väl en timme för han att komma fram pga vädret, tänk va lite snö kan göra..

Men jag kom hem iaf, då besluta jag mig för att inte gå ut mer på hela helgen, så jag låg inne i soffan framför tvn. Just nu har vi nästan en meter snö här hemma. Helt jävla sjukt.

Aja, nu ska jag surfa runt lite på internet ett tag innan jag drar mig mot tvn för att se os.

Jag ska flytta!

Ja, som rubriken säger så ska jag flytta! Har fått en lägenhet i åker, en tvåa på 62 kvadrat. Känns riktigt bra måste jag säga! Så den 1 april får jag lägenheten :) Igår beställde jag en dator, så den kommer nästa vecka typ. Det enda jag behöver till lägenheten nu är en soffa! Får ganska mkt saker här hemifrån, som ett köksbord och stolar, sen har jag ju en säng, hylla har jag och ska få tyå 3 till. Vardagsrumsbord ska jag få köpa av Amanda och Henke, som också ska flytta nu. Helgen efter mig :)

På fredag ska jag till Nyköping och fira Robin som fyller år. Ska bli riktigt kul. Åker med tåget direkt efter jobbet, och förhoppningsvis kör Björn mig till tåget :) På lördag ska jag kanske hem till Simon:) Vi tänkte bara va hemma, mysa och kolla på os.

Aja, idag va jag hemma från jobbet, hade så jävla ont i halsen när jag vaknade imorse. Men det är mkt bättre nu, så imorgon ska jag gå till jobbet. Missade hembakta semlor idag :O Jävla skit. Jag skulle fan ha trotsat halsen...

Men men, orkar inte skriva. Ska moffa i mig köpa semlor. Det får duga. Haha


9/2

Sitter på jobbet, 1½ timme kvar tills jag får gå hem. Det har varit en lång dag idag så jag hade gärna gått hem nu. Men tyvärr, får sitta kvar här.

Jag hade iaf en bra helg, mysig också. Skulle egentligen ha vart hemma och sett på melodifestivalen, men sen ringer Fredrik och tyckte vi kunde dra ut istället. Så det gjorde vi. Det va kul faktiskt. Vi gick vid halv 2 redan, men jag kom inte hem förns typ 1 timme senare för jag fastnade på vägen ;p hihi. Det va mysigt faktiskt.

Kollade på lägenhet i söndags, det va en ren besvikelse. Så jag sa att jag inte va intresserad. Annars har det inte hänt så mkt, bara att jag ska sluta äta godis och annat onyttigt och börja träna istället. Mamma tyckte mina lår va feta, så jag måste gå ner i vikt. Jaja, säg vad ni vill, men jag måste.

Och självklart så fanns det massa bullar och sånt idag i fikarummet, fick nästan abstinens, så det slutade med att jag tog en bulle iaf. Men sem åt jag 4 frukter också, så det va ju bra.

Men men, i helgen ska jag iaf va hemma, måste vila lite. Va länge sen jag bara va hemma en helg. Så det blir lugnt i helgen. För nästa helg ska jag åka till Nyköping, för bästa Robin fyller år, så vi ska fira honom! Ska bli grymt kul.

Ne, om man ska fortsätta göra lite nytta kanske?

So long suckers


ilsken

läste precis på både aftonbladet och på expressen att dom två ungdomar, som var dömda till mord och anstiftan till mord på en helt oskyldig flicka. dom får bara 1 år och 8 månaders ungdomsvård??? jag blir så ledsen, arg och besviken på rättväsendet i sverige. dom har dödat en annan människa. en annan flicka som blev mördad, hennes mördare fick 3 års ungdomsvård, och han va bara 1 år äldre. hur fan tänkte dom då?

det är så fel, och jag är så jävla arg så jag vet inte ens va jag ska säga. jag hoppas fan att dom överklagar igen, för inte ens 2 år ungdoms vård för att ha dödat en annan flicka. det är bara fel, så in i helvete fel.

blir så ledsen, en enda kyss som blev hennes död. åh, ibland undrar man hur vissa tänker. en kyss, herregud. det är så löjligt allt ihop. blev mördad för ingenting, och dom får inte ens 2 år. dom är fria i oktober nästa år, då är dom ute, och lever ett normalt liv igen. men för den oskyldiga flickans vänner och familj blir det aldrig mer som förr.

idag sänder jag en tanke till hennes anhöriga.

ingen rubrik

jag saknar dig, finns så mkt jag vill säga till dig. det är nåt som fattas i mitt liv, och det är du. jag behöver dig ju, varför blev det såhär? jag är ledsen för allt det jag har gjort. önskar inget hellre än att du ska komma tillbaka, så jag kan skratta och va glad igen. så jag kan ringa dig så fort jag behöver råd och tröst.

du fick mig alltid att skratta, du fanns alltid där. du höll om mig när jag behövde, du kramade om mig, du torkade mina tårar. glömmer aldrig i ettan, jag hade bråkat med nån i klassen och ville bara bort. då ringde jag dig, fast du hade lektion och du kom springandes och kramade om mig hårt

jag saknar det, saknar att kunna ringa dig, se dig komma springandes för att ge mig en tröstande kram

men jag antar att livet går vidare, även om det är svårt att tro nu

eh, fuck it. nu ska äta chips

on work

Tycker inte om när min kollega kommer fram med kameran för att ta kort på mig, för att lägga upp på hemsidan. Ja, men tack så hemskt mycket. Usch så hemskt, jag blev skit full. Tur att alla andra också hamnar på bild där.

Sitter på jobbet nu, rätt lugnt. Slutar om en timme. Va finns det mer att säga? Var hos finaste Johanna i lördags, super kul att träffa henne igen. Va ett bra tag sen sist. Får se till att träffas fler gånger. Va riktigt kul att prata gamla minnen, fy vad vi skratta. Haha.

Jag och Denniz pratade nyss om att åka till Örebro nån helg och typ gå på gustavsvik. Skulle vara kul. Dra ihop ett helt gäng och så:)

Nu fick jag en order på mitt skrivbord, dags att beställa lite saker till kunder.

Skriver mer sen kanske

Over and out


RSS 2.0