Dag 5- Vad är kärlek?

Oj, svårt ämne. Kärlek är ett stort ämne. Kärlek mellan vänner, kärlek till ett djur, till en partner och så vidare, och så vidare. You get it.
Kärlek för mig är iaf att känna sig behövd, att veta att man har vänner som uppskattar en, som alltid finns här. Veta att den personen bara är ett samtal bort. Jag är inte i nåt stort behov av partner när jag vet att jag har världens bästa vänner. Såna som faktiskt finns här, hela tiden. Som åker flera mil för att köra hem mig eller tröstar mig när jag är ledsen. Det är kärlek för mig.
jag har världens bästa vänner <3
(har inte kort på alla vänner, men ni vet vilka ni är)

Dag 4- Det här åt jag idag

Oj, va intressant men okej.
Till frukost åt jag en macka, med prickikorv på. Mums!
Till lunch åt jag mammas mat. Potatisgratäng och kött. Vet inte va köttet heter.
Mellis blev en glass, top hat för att va exakt. Mumsigt värre
Och sist men inte minst. Till middag åt jag min hemlagade thaimat!
'
hur gott ser det inte ut att va?

Dag 3-Mina föräldrar

Min pappa heter Bengt-Göran men kallas för Benga. Han är född 1956.
Min mamma heter Tuss och hon är född 1958. De träffades 1986.
De bodde tillsammans i Örebro och skaffade sig ett litet torp i Åkers skogarna.

1995 fick pappa ett jobb i Stockholm och han funderade på om han inte skulle
veckopendla men så lyckades han väl övertala mamma om att flytta till det lilla
torpet i Åkers styckebruk. Nu i dagsläget skulle ingen av dem kunna tänka sig
att flytta tillbaka till en stor, bråkig stad. De trivs bra under korkeken..
Jag har ju precis som alla andra haft en hel del tjafs med mina föräldrar,
bråkat,skrikit,slagit och betett mig illa. Men  som min syster skrev så är det
ju det som har format mig, och gjort mig till den jag är idag. Jag älskar mina föräldrar

en bild säger mer än tusen ord


Tack för en awesome helg!
Älskar er mer än själva livet <3

Dag 2- Min första kärlek

Jag har haft ett par förhållanden genom åren, både bra och dåliga.. Mest dåliga faktiskt. Men min första kärlek är faktiskt Tim. Även fast vi aldrig var tillsammans "på riktigt" utan bara dejtade under en månad. Men han visade mig vad kärlek innebar och han gjorde mig lycklig. Är såklart väldigt tråkigt att det aldrig funkade mellan oss, men så är det ibland. Tim är nu en av mina bästa vänner faktiskt. Även fast vi kan va lite tjuriga på varann ibland faktiskt. Tim ställer alltid upp och finns alltid här för en. En äkta vän med andra ord :)
är evigt tacksam för att han finns i mitt liv <3

Dag 1- Om mig

Ja, som dom flesta redan vet så heter jag Emma. Jag är född den 6 juni 1990 på Örebro Universitetssjukhus. Var bosatt i Örebro dom första 5 åren innan min pappa fick för sig att vi skulle lämna Örebro för sommarstugen ute i urskogen i Sörmland. Rättare sagt Åkersstyckebruk.
Började skolan på Åkerskolan där jag gick tills jag slutade 9an. Började gymnasiet inne i Strängnäs där jag valde Barn&fritid som utbildning. Det är ett val som jag både ångrar och inte ångrar. Hade jag gått nåt annat hade jag fått en bättre utbildning men hade samtidigt inte träffat världens bästa klass.
Tog studenten den 5 juni 2009 vilket va den lyckligaste dagen i mitt liv. Kommer berätta mer om studenten vid ett senare tillfälle så stay tuned!
Idag är jag snart fyllda 21 år och jobbar på en byggvaruhandel i Järna utanför Södertälje, där jag både trivs och inte trivs, men så är det väl med allt här i livet. Inte sant?
Det va väl det mesta om mig. Vet inte riktigt mer vad man kan skriva, men här är iaf det viktiga ;)

30 dagar med mig.

ja, jag har ju lovat er så.. första kommer nog senare ikväll.
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



helgen som gått

snabb sammanfattning av helgen som var:
fredag:
slutade vid 17.15 tiden för att pappa skulle på kundbesök. åkte därefter till Mariefred och umgicks med brudarna. Grillade, spelade kort, moffade popcorn och hade allmänt trevligt som vanligt. kom hem alldeles för sent, långt efter midnatt. så kan det gå när man har roligt.
lördag:
jobbade. kan ju erkänna att det va sjukt jobbigt att gå upp. men blev rätt pigg på jobbet. fanns hela tiden nånting att göra, mycket folk hela tiden. så dom där 4 timmarna gick sjukt fort vilket alltid är skönt. kom hem och somnade i 2 timmar. duschade och gjorde mig iordning för att åka till syrran på middag. bestämde mig sen för att dra till Jessica för att bara umgås. det hela slutade med att vi drog till ica maxi och köpte 6 stycken 2,50or som vi svepte. kan ju absolut inte gå nyktra till krogen, jävligt synd att vi bara blev kissnödiga.. det va dom 40 kronorna... jaja, krogen va rätt kul ändå fast man va nykter. träffade as mkt folk man inte träffat på länge. alltid kul :)
söndag:
strosade runt på stan ett tag innan jag tog tåget hem. gick promenad med Amanda hem till mor och far som bjöd på middag. mammas mat <3 snacka om att jag saknar den nu när jag bor i egen lägenhet. hände inte så mkt mer sen, kom hem och kollade på film bara..
random bild.. nu ska jag se film!

bad hair day

har ju kommit fram till att bli blond igen till sommaren. så i söndags köpte jag två stycken avfärgningar och igår började operation blondering... det hela slutade i en katastrof..
ja, ni ser ju själva.... jag hade fan ångest. så idag på jobbet fick jag gå med keps så jag inte skrämde bort alla. dom allra flesta (förutom en) skrattade åt eländet men tyckte det va coolt. så det lindrade ju såren lite. nu har jag dock färgat om det till brunt för att slippa se ut som en blandning mellan en guldfisk och lilla sjöjungfrun
sådär ser håret ut nu. much better, eller va säger ni? haha! nu har jag såhär i en månad eller nåt och sen går till frissan. aldrig mer försöka blondera sig hemma, hehehe...

vin och musik glädjer hjärtat

7 maj 2011
Johanna och jag <3
vi åkte cab runt hela Eskilstuna. sjukt skoj!
hehe, underbara vän <3
sjukt kul och galen kväll!

long time, no see

oj, har totalt glömt bort att blogga faktiskt.. men nu jävlar är jag back on track igen. tänkte ladda upp alla bilder från festen med Johanna för snart 2 veckor sen. sen tänkte jag börja med "30 dagar med mig" alla andra gör ju det, så då kan väl jag också göra det. va ju i örebro i helgen, super mysigt. strosade runt på stan, fikade massa och umgicks med släkten.
den här klänningen köpte jag och den här :
det ska jag ha på mig nästa helg hos Jessica :) laddar upp fest bilderna senare!

lördag

oj,lite dålig upptadering här känner jag..har totalt glömt bort att jag har en blogg, hehe^^ var hemma hos Malin igår och åt tacos och bara hade mysigt. en perfekt fredagkväll helt enkelt. ikväll blir det kanske fest i Eskilstuna, om nu Johanna vill svara på mina sms, haha! Men det gör hon nog. Skulle va så jävla kul att festa med henne, är ett bra tag sen nu. Måste ju köra favorit i repris liksom ;)
Bild från första gången vi festade, ganska exakt 2 år sen. Galet! Det roliga ärväl att vi båda två är lika galna nu, så det kan ju bara bli roligt! Haha!

torr humor

HAHA! jag och min kollega har världens sämsta humor.. skrattar fortfarande.. meeeen ska se NCIS nu, hörs imorgon babes

my heart is refusing me

hallå. igår blev det bio med mina brudar. ovanligt va? ;) eller inte.. igår såg vi I am number four, helt jävla otroligt bra film. typ den bästa i år. än så länge.. längtar tills man kan ladda ner den, för jag vill se den igen, hehe. skulle tydligen komma en uppföljare i augusti, så dumt mkt jag längtar just nu.
tvingar alla att se den här, för den är inte bara bra utan väldigt snygga killar också ;) hihi.
igår bestämde jag även att jag ska åka hem till Örebro nästa fredag. umgås med släkten en hel helg, längtar ihjäl mig efter dom. bokade tåget idag, så nu tycker jag att tiden kan gå liiiiite fortare :)

try sleeping with a broken heart

nu har det gått en vecka sen min bästa vän flyttade till Turkiet. tycker det känns som en evighet. drömde om honom inatt, att han hade kommit hem för en timme bara för att krama om mig. när jag vaknade kunde jag inte hålla tårarna borta, vill att han ska va här. men samtidigt så unnar jag verkligen honom det här, för vilken jävla erfarenhet det är. försöker tänka på att jag förhoppningsvis kommer iväg till Turkiet i sommar så jag får träffa han.
God bless that broken road that led me straight to you.
tänker på dig hela tiden. saknar dig.
älskar dig mest av allt <3

i´m breaking up with god

idag kom min nya plånbok hem! så jävla snygg, plus att jag får plats med alla kort, plus min mobil. hur bra är inte det? as bra skulle jag säga. då kan man ha den på krogen när man går ut, perfekt!
är den inte as snygg?

what am I supposed to do when the best part of me was always you?

Satan i gatan vilken bra valborg jag hade! Jobbade först på dan, vilket va as kul faktiskt. Mycket kunder hela dan så dom där 4 timmarna va över fort. Sen åkte jag direkt hem till Jessica. Vi hade askul, som alltid. Och det som hände mellan oss för ett år sen, det är som bortblåst. Så skönt! Nu är mitt hjärta helt igen. Blev lite för mkt dricka för min del, men ja så kan det bli ibland. Träffade as härliga människor iaf. tänkte dela med mig av bågra bilder från igår, men inte alla, för det orkar jag inte.
orkar inte lägga upp fler bilder, för det krånglar iaf. nu ska jag dricka massvis med vatten

RSS 2.0