helg!

nu är det äntligen fredag och till min stora lycka fick jag sluta 3 timmar tidigare idag,för jag har inte tagit nåra raster så mina "kollegor" tyckte jag skulle ta ut dom idag,och det gjorde jag. och det va jävligt lugnt idag också.. bara 11 barn och vi har haft över 30 tidigare i veckan så det va jävligt lugnt idag.. när jag slutade solade jag,så jävla skönt! så nu känner jag mig fräsch till imorgon när jag ska till Marcus:) ha det bäst alla!

hallå

är sjukt trött just nu,men samtidigt as glad:D på lördag ska jag nämligen till Jeanette,hon ska sminka mig och så sen ska hon fotografera mig:) efter det tar jag bussen till Marcus:) idag har jag jobbat,på fritids.. sjukt jobbigt.. men är som sagt tvungen,får ju IG på praktiken annars och det har jag ingen lust med.. men jag åker ju till Thailand om 2 veckor så jag får mitt lov då ist. efter jobbet sola jag med mamma,hur skönt som helst.. så nu känner jag mig rätt fräsch.. ska sola på fredag med så är jag ännu fräschare tills lördag:) aja,va finns det mer att säga? mer än att jag längtar tills lördag?

jag är happy:D

gårdagen va kul:D va med Denniz hela dan,det va skojsigt.. inte lika roligt när lisas match blir inställd efter en spelad halvlek för att det läcker in vatten.. lite smått tjurig jag belv då.. men iaf.. jag dryga med en fjortis,och det va fett kul:D haha.. på vägen hem skrev jag sms med Marcus,vi kanske ska ses i helgen:D jag är fett glad:D jag hoppas<3 idag jobbade jag,skit tråkigt.. men jag måste.. men tiden gick as fort efter lunch,hoppas det blir så hela veckan! ha det bäst alla!

lördag

vaknade vid 12 idag,fett skönt att sova. såg idol igår kväll.. kvällen sluta i typ tårar.. hur i helvete kan Loulou åka ut? folk säger att det beror på att hon sa att Abba va töntiga. men hallå? det är en sångtävling. och alla tycker inte att Abba är bra.. det kallas yttrandefrihet! man ska inte rösta ut en person bara för att hon sa att Abba va töntiga! Hur fan skulle världen se ut om alla tyckte likadant? Go Loulou! Jag själv tyckte att Robin B skulle åka ut. För han har ingen som helst utstrålning och har ingen taktkänsla. Han sjunger faktiskt riktigt bra,men man måste ju va glad! Man kan ju inte bara stå rakt upp och ner! Tycker iaf jag! Idag blir det väl bara att ta det lugnt,åker till Örebro imorgon bitti och kommer hem imorgon kväll. Men ha det bra alla!

ahh.. sluta!

blir så jävla trött på era onödiga kommentarer! varför inte lämna mig ifred? liksom,vafan har jag gjort er? juste,ingenting! och om ni nu måste tracka ner på mig kan ni ju lämna namn,era fega jävlar. usch va trött jag blir på såna som ni! och jag mår bra,bara så ni vet.. jag är nästan lyckligare än nånsin. om Tomas inte vill va vän med mig,so? det är hans val.. jag tänker inte tvinga honom,och jag kan få andra vänner.. nu är det upp till honom hur han vill. jag vill gärna va hans vän,men blir inte direkt skit ledsen om han inte vill.så nu tycker jag att ni ska lämna mig ifred! en sak till: jag är väldigt glad för att jag fick äran att lära känna Tomas,och är tacksam för att han en gång fanns här som stöd när jag mådde dåligt. och jag är tacksam för att jag fick lära känna hans kompisar också,även om dom hatar mig idag. ha det bäst! puss

du får inte riva mina murar,som jag omsorgsfullt byggt

hallå.. var på praktiken idag:) älskar det! längtar redan till imorgon! imorgon stannar jag kvar efter praktiken,ska sola sen ska jag kolla på syster som har handbollsmatch. och på söndag bär det av hemåt Örebro igen:D syster har handbolls match då med i just Örebro,så jag följer med. ska bli skönt att komma bort lite!

nästa vecka är det lov,men jag ska ta igen mitt praktik,eftersom jag åker till thailand om ca 3 veckor:D ska faktiskt bli kul att få göra nåt på lovet! och personalen jag ska va med,är så underbara!

vill bara säga en sak till.. Tomas är ett avslutat kapitel i mitt liv,ska påbörja nästa nu! om du läser det här Tomas,om du vill va min kompis får du ta kontakt med mig,för jag orkar inte bry mig längre. men räkna inte med att jag kommer prata med dig.

Du får inte få mig att falla mer
om du inte kan stå för all
oreda du ger!

hejhej

här kommer lite upptadering av helgen som har gått,som också va den bästa på länge:D min släkt är bäst<3


Fredag-praktik som vanligt fram till kl 13.00,det va jätte kul! Mamma hämtade mig när jag sluta och vi handla lite till pappa som skulle klara sig själv hela helgen.. Kommer hem vid 14.00,läser tidningen (ja,jag är töntig) sen slappar jag lite tills jag orkade hoppa in i duschen. Gick runt i leggings och bh i typ 1 timme innan jag börja sminka mig och borsta håret. När jag sen va klar med hår och smink efter typ 1 timme så satt jag bara rakt upp och ner och vänta på att tiden skulle gå fortare.. Vi åkte iaf hemifrån vid 16.10 för att möta upp Amanda vid badhuset,sen åkte vi mot Örebro:) Kommer fram vid typ 18.00 till moster,där satt vi i en timme innan vi besluta oss för att gå och äta på resturang,där Pia Sundhage också satt.. Äter skit god mat,och efterrätt. Kommer hem vid 21.30 då vi kolla på singing bee. Sen vem som åkte ut Idol,sen gick jag typ och la mig,va fett trött.

Lördag-vaknar alldeles för tidigt,utan att ha sovit ett piss. Amanda prata i sömnen och mamma snarka. Helt sjukt! åt iaf frukost och tog på mig kläder. Åkte ut till Garphyttan där morbror och hans fru bor:) Åt en jätte god lunch och sa hejdå till mamma och alla andra som skulle tillbaka in till stan för att gå på Ladies night. Hemma hos morbror kolla vi på tv en stund innan jag gjorde mig iordning för att åka till stan och äta och gå på bio. Träffar även kusin Andreas en stund också:) Fick en rejäl chock när jag såg honom måste jag säga:P fett smal han har blivit:O Åt sen på Grekiska kolgrillen,typ mumma! Sen såg vi Rallybrudar,helt underbar film. Se den! Åkte hem och kolla på tv,sen gick jag och la mig och läste Hälge:P

Söndag-vaknar tidigt den här morgonen också,men jag hade iaf sovit ordentligt! Åt frukost och kollade på bilder från morbrors 60 års fest. Det fanns jätte fina bilder på mig och kusin Carolina:) så dom skulle mejla dom till mig. Gjorde mig iordning och åkte tillbaka till stan. Åkte till farmor,ingen höjdare precis. Vill att hon ska må bra:( sen åkte vi till Ica Maxi och handla sen hemåt igen.

Okej,blev lite väl långt kanske,men det va min helg i helhet. Har haft jätte kul i helgen:) Älskar min släkt!

hallå

sitter hos moster nu i Örebro:) går kvällen va lugn och trevlig.. vi börja med att gå ner till rosta centrum för att äta på resturang.. och vet ni vem som sitter brevid mig? Pia Sundhage,den enda svenska som tog guld i peking i somras.. med usas damlandslag i fotboll.. sjukt häftigt.. jag va helt till mig när min moster berätta det,efter att hon hade gått.. jag tog fan kort på stolen:P och va bara tvungen att sätta mig på den!

när vi kom hem vid 21.30 kolla vi på singing bee,sen kolla vi på omröstningen av idol.. Yasmina åkte äntligen ut! nu är det bara Robin B kvar den är jag glad och nöjd.. sen satt vi bara och prata lite..

idag ska jag som sagt till min morbror och hans fru,vi ska gå och se rallybrudar på bio:D jag blev jätte glad när dom fråga mig om vi skulle göra det:) har velat se den enda sen jag såg trailern:) nu ska jag snart göra mig iordning..

hörs när jag kommer hem igen!

ciao

lämnar åker om en timme:)

snart åker jag hem till Örebro.. ska bo hos moster ikväll,blir en kväll på stan med nåra i släkten:) imorgon ska jag bo hos min morbror,för mamma,amanda och moster ska på ladies nihgt. och jag har ingen biljett.. så det blir en hemmakväll hos morbror:) på söndag åker vi till farmor lite snabbt,gratta henne på födelsedagen.. sen åker vi förbi kusin Linda också:)

men hare det bra i helgen alla:)

uttråkad

jag är as uttråkad just nu,har inget att göra.. och jag tänker för mkt.. ´hade han planerat allt,eller va det en ren impuls? jag vill ha svar..

men jag kan inte säga annat än: knulla runt om det är det du vill.. hoppas du får aids och hela skiten.. jag kommer inte tycka synd om dig! ligg med en ful äcklig 16 årig hora om du vill! jag bryr mig inte längre! för just nu är du inte värd nåt,du är bara en feg jävel som måste göra slut på sms.. du vågar inte ens stå framför mig och säga det,och vi va tsm i 1 år.. så jävla feg!


aja,imorgon åker jag hem till Örebro igen!


hejdå


so sick

den låten förklarar precis hur jag känner mig just nu.. är så trött på kärlek just nu.. ska göra som Vanessa säger,skita i alla andra nu och bara ta hand om mig själv.. och jag måste börja inse att Tomas är ett avslutat kapitel i mitt liv.. jag vill inte,men måste..

det enda som gör mig glad just nu är Jens,en kompis som alla borde ha.. hur skulle jag klara allt utan honom? han som ringer när han jobbar,ringer när han egentligen måste sova för att han ska gå upp kl 5 på morgonen. han ringer jämt,om han vet att jag inte mår bra! känns så bra att ha en sån vän.. han får mig att resa mig upp han är just nu den enda som jag kan lita på till 110% han sviker mig aldrig,och det vet jag! han finns alltid vid min sida när jag behöver det,och han får mig att le,han får mig alltid att skratta.. att höra han säga "allt kommer ordna sig,gumman" betyder så mkt för mig,och jag tror på det.. han får allt att ordna sig. längtar tills jag får träffa honom igen,träffa min hjälte och min livsglöd! han är bäst och jag vet att 80 mil inte kan skilja på oss!

tillbaka någorlunda från sorgen

hej igen.. jag har deppat ihop totalt i nåra dar,men nu är jag på fötter igen.. jag har accepterat allt lite iaf,så det känns bättre.. fick kanelbulle och kramar av mina handledare på praktiken idag när jag berättade allt,eftersom dom såg att jag såg deppig ut.. det kändes bra! sen skrev min kusin en så himla bra sak till mig som fick mig att tänka till.. "tänk såhär,det är inte du som förlorar nåt,det är han. för du är en toppen tjej" och sen får man höra att han bara va en skit som inte vågar göra slut face mot face utan måste göra det på sms.. och att jag är värd nån mkt bättre.. fast okej.. jag ska va ärlig.. jag vill fortfarande ha honom,jag försöker övertyga honom om saker.. men vet inte om det går in.. men förhoppningsvis.. jag låter honom få ett tag.. han kanske kommer sen om nåra veckor då han har ångrat allt..

men som sagt,jag håller skenet uppe! om ungefär en vecka ska jag åka hem till Örebro igen! Lycka<3


ha det bäst alla.. puss

.....

okej,jag har inte behandlat tomas som mina ex! då skulel vi inte ens ha vart tsm i 1 år,så du jävla gris från eskilstuna,ta dig i röven!

tack för mig

...

mår fortfarande lika dåligt.. jag vill ha tomas tillbaka,och jag kommer kämpa tills jag får det jag vill.. så jag hoppas Pierre och farmor har rätt,att han snart inser att han gjorde fel.. jag hoppas.. men det är bara en som förstår precis hur jag känner,och det är Jennie:) tack!

.............

jaha,då va man singel då:( tomas har precis gjort slut.. mår fan inte bra just nu.. vill bara lägga mig ner och dö..
helvetes

lycka

förlåt för mitt lilla utbrott igår,har fortfarande inte hittat tröjan.. men eftersom jag va så otroligt pissed of så tog jag en lång och varm dusch.. och fixade med amsiktmask och såna saker,blev så mkt lugnare av det.. sen börja jag tänka på praktiken,det må låta konstigt,men jag älskar den verkligen,är så himla glad där:) mina handledare är lätt bäst,så himla härliga.. shit va jag trivs.. och ett annat plus är att det finns varmchoklad i lärar rummet,mumsigt värre.. och så åker jag till min baby imorgon..

just nu känner jag absolut ingen sorg,ilska eller nåt annat dåligt.. jag känner bara glädje:) jag har blivit en helt annan person tack vare praktiken!

hade bäst alla!

ilska

min favorit tröja är helt borta,blir så arg.. den finns inte nånstans,inte på syrrans rum och inte nånstans på mitt rum.. alltså helt borta.. mamma slängde massa kläder i somras men den va inte bland dom för det kolla jag innan.. den är alltså borta. är så arg,den va min favorit tröja.. men om det 'r så att syrran har tagit,då lovar jag att jag dödar henne.. 5 miljoner gånger..

RSS 2.0